Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Νέο Αύγουστος 2019 - Ευρύχωρο, πολυτελές ρομαντικό αχυρώνα για ζευγάρια κοντά στην Exmoor & Coast

Νέο Αύγουστος 2019 - Ευρύχωρο, πολυτελές ρομαντικό αχυρώνα για ζευγάρια κοντά στην Exmoor & Coast

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious, luxury, romantic Barn for couples near Exmoor & Coast

Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Μπάνιο
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Νέο Αύγουστος 2019 - Ευρύχωρο, πολυτελές ρομαντικό αχυρώνα για ζευγάρια κοντά στην Exmoor & Coast

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Bratton Fleming, Barnstaple, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος Exmoor4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Lynton and Lymouth Cliff22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Ilfracombe27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΈξετερ (EXT-Διεθνές Αεροδρόμιο του Έξετερ)74 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νέο Αύγουστος 2019 - Ευρύχωρο, πολυτελές ρομαντικό αχυρώνα για ζευγάρια κοντά στην Exmoor & Coast

Κοιτάζοντας για να ξεφύγεις από όλα - τότε αυτό είναι το μέρος για σένα. Ταξιδέψτε κάτω από την ιδιωτική διαδρομή μας μέσα από αγροτεμάχια για να ανακαλύψετε αυτό το όμορφο ΝΕΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΦΩΣ και ευρύχωρο αχυρώνα ενός υπνοδωματίου που προσφέρει πολυτελή καταλύματα ιδανικά για τα χαλαρωτικά διαλείμματα. Το Stables είναι ήσυχο και σε απόσταση μόλις 1,6χλμ. Από το χωριό Bratton Fleming με το καλά εφοδιασμένο κατάστημα / καφετέρια και ταχυδρομείο. Είναι περιτριγυρισμένο από βοσκότοπους και έχει θέα σε μια αρχαία δασώδη κοιλάδα με ένα ποταμάκι, καθιστώντας την ιδανική βάση τόσο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον αχυρώνα, τα περίχωρά του και τους όμορφους περίπατους από το κατώφλι και όσους θέλουν να εξερευνήσουν όλα τα North Devon να προσφέρει από την άγρια ομορφιά του Exmoor στις παραλίες της «χρυσής ακτής».

Με ένα υπνοδωμάτιο με κρεβατοκάμαρα με υπέρ κρεββάτι κρεβάτι, εκτεθειμένα δοκάρια, θολωτή οροφή και εκπληκτικό μπάνιο στο δωμάτιο με ξεχωριστή μπανιέρα και ντους βροχής, το The Stables συνδυάζει τη διαχρονική ομορφιά της περιοχής με όλα τα απαραίτητα της σύγχρονης ζωής. Διαθέτοντας μια σόμπα καύσης ξύλου (τα κούτσουρα παρέχει), ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi, τόσο απίστευτα και απεριόριστα, όσο και την πολυτέλεια της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, στοχεύουμε να κάνουμε τη διαμονή σας στο The Stables όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτική, παρέχοντας όλα όσα χρειάζεστε - και προϊόντα περιποίησης, όλα τα σεντόνια (100% αιγυπτιακό βαμβάκι), μαλακές πετσέτες, μπουρνούζια και ακόμη παντόφλες.

Το μεγάλο ενιαίο χώρο περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές υψηλής ποιότητας, όπως πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο / στεγνωτήριο, φούρνο Neff και εστία επαγωγής, ξεχωριστή τραπεζαρία με καθίσματα για 2 άτομα και άνετο σαλόνι με καναπέ καρέκλα, μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης 43 ιντσών με Freeview Play και chromcast και μια εκπληκτική σόμπα καύσης ξύλου ιδανική για εκείνες τις ήσυχες ξεκούραστες νύχτες (παρέχονται ακόμη και επιτραπέζια παιχνίδια!). Εκτός από το σαλόνι στο ισόγειο είναι το μεγάλο μπάνιο με υγρό δωμάτιο με καμπίνα ντους υψηλής πίεσης με φανταστική κεφαλή πτώσης βροχής, διπλό άκρως βαθύ λουτρό με συρόμενο ντους, θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Το εξαιρετικά ευρύχωρο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο ημιυπόγειο και είναι ήρεμο και γαλήνιο με ένα υπέρ-king κρεβάτι με πολυτελή στρώματα και πολυτελή κλινοσκεπάσματα, όλα 100% αιγυπτιακό βαμβάκι που σας δίνει τον ειρηνικό νυχτερινό ύπνο που έχετε ψάξει. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης 43 ιντσών με Freeview Play.

Εξωτερικά στη βεράντα με νότιο προσανατολισμό θα βρείτε τραπέζι και καρέκλες για φαγητό alfresco και πιο άνετα έπιπλα rattan, με θέα στον οπωρώνα και στο δάσος, έναν ιδιωτικό και χαλαρωτικό χώρο. Στο χώρο του ξενοδοχείου διατίθεται επίσης μπάρμπεκιου.

Μείνετε μέσα και απλά χαλαρώστε στην ήρεμη ατμόσφαιρα και επανασυνδεθείτε με τη φύση ή κάντε μια βόλτα στο φυσικό καταφύγιό μας ή κατά μήκος της όχθης του ποταμού, επάνω στο δάσος ή σταματήστε σε ένα από τα πικνίκ και τις περιοχές BBQ. Στο δρόμο σας σταματήστε και παρακολουθήστε τα κοτόπουλα ή αγκαλιάστε με το 6χρονο χέρι μας, που θα σας φρόνιζε να δαμάσει! Και το βράδυ καμπυλώνει στον άνετο καναπέ με ένα καλό βιβλίο ή παρακολουθεί μια ταινία, ακολουθούμενη από ένα γαλήνιο μπάνιο στο μπάνιο. Ή μπορείτε να καθίσετε στη βεράντα και το Εθνικό Πάρκο Exmoor είναι ένα διεθνές αποθεματικό σκοτεινού ουρανού και το σπίτι σε μερικούς από τους σκοτεινότερους ουρανούς της χώρας τυλίγετε σε μια κουβέρτα και κοιτάτε επάνω στα αστέρια, πραγματικά ξεχωριστό και εντυπωσιακό.

Η τοποθεσία είναι εκπληκτική και μοναδική με την αίσθηση ότι είναι μακριά από όλα, αλλά πραγματικά είναι μόνο μια μικρή απόσταση από όλα. Καθισμένος σε 11 στρέμματα Οι Σταθμοί στο RyePark House είναι απόλυτα αυτοτελείς. Το RyePark House διαθέτει δύο εξοχικά σπίτια με ένα υπνοδωμάτιο και μια καλύβα βοσκών και είναι αποκλειστικά για ενήλικες. Τα παλαιά στάβλια και το άλλο σπιτάκι ενός υπνοδωματίου, ο Αχυρώνας, αριθμός ιδιοκτησίας 6542226, αποτελούν μέρος της παλιάς πέτρινης αγροικίας αλλά δεν βλέπουν ο ένας τον άλλο και είναι απόλυτα ιδιωτικά. Η αγροικία του ιδιοκτήτη βρίσκεται κοντά, έτσι ώστε να έχετε τη σιγουριά της βοήθειας χρειάζεστε τίποτα, η ιδιωτικότητα είναι πάντα εγγυημένη.

Συνεχίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας σε κάποιο ποιοτικό χρόνο για σας - το αξίζετε.

Εάν οι ημερομηνίες σας δεν είναι διαθέσιμες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην άλλη ιδιοκτησία μας (εισαγάγετε τον αριθμό 6542226 στο πλαίσιο αναζήτησης "Πού").

Διαχειριστής καταλύματος

Maria McCarthy

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Maximum length of stay 27 days

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Barnstaple

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Barnstaple) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Exmoor (Αξιοθέατο) και Βόρεια Ακτή Devon, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι του Ilfracombe. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος Exmoor και Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park.
Χάρτης
Bratton Fleming, Barnstaple, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ζωολογικός Κήπος Exmoor - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Exmoor (Αξιοθέατο) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Lynton and Lymouth Cliff - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Ilfracombe - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Γουλακόμπ - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τσάπελτον: 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Castle Inn - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Green Man - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Flukey's Bar - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Table Table Barum Gate - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Old Station House Inn - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 32 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Vicki D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Accommodation
The warmest of welcomes to the most beautiful place. Nothing was too much bother. The accommodation was spotless, spacious and well presented. The massive bed was so comfortable and the bathroom was complete luxury. We can't wait to return.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Gary K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gorgeous property
Thoroughly enjoyed our stay at the Stables. The barn was spotlessly clean and very tastefully decorated. Hosts were extremely friendly and accommodating and the area surrounding was beautiful. Would highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kate D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ryepark Stable
Wonderfully comfortable stay in the Stable cottage, with all mod cons. So restful and set in beautiful countryside, with really friendly and helpful hosts
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gary C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Staycation 23
The stables has provided us with exactly what we were looking for great accommodation and tranquil surroundings. Maria and Steve have put so much thought into the finish within the Stables, it’s amazing. Everything is completed to the highest standard. We have stayed at a number of cottages over the past decade and in our opinion the Stable is the best accommodation that we have stayed in . This was our first time in North Devon and even though the weather was not the best this did not detract from our experience, with there being plenty to do within a short drive
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Michael L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super accommodation in lovely location
We had a great stay here. The accommodation was very well-equipped and luxurious, with a huge bed, wet room with bath and excellent shower, kitchen with everything that was required, and well-lit comfortable sitting area with TV, games etc. Maria was extremely helpful and we couldn't have asked for more. We would certainly be happy to stay here again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Maria McCarthy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We moved here in 2015 from Kent with our teenage kids - to get away from it all! We believe we have found a little piece of paradise and would love you to share it with us. The moment we drove down the drive we were sold. We have chickens, sheep, 2 cats and 2 dogs but are in the process of trying to develop a smallholding so more animals to come!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

They say location, location, location - and that is what you have here. A beautiful setting, rural but not remote and only a short drive from all the sites, beaches, coast line, Exmoor, the towns etc. We are as they say right in the middle of everything. In addition to that the setting is beautiful, The Stables forms part of the old farmyard with the farmhouse situated behind our other one bedroom holiday let The Barn, so staying in is just as great as going out.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Not only is the location fantastic and the views stunning but Exmoor National Park is home to some of the darkest skies in the country and is designated as an international Dark sky reserve, the first in Europe, making this area a great place to gaze at the stars special and quite spectacular.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων