Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα ανάμεσα στους ελαιώνες.

Όμορφο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα ανάμεσα στους ελαιώνες.

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful apartment with private patio among the olive groves.

Καθιστικό
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα ανάμεσα στους ελαιώνες.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Fuente Tojar (La Cubertilla), AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο του Priego de Cordoba19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο-Οικία του Niceto Alcala19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPriego de Cordoba Tourist Office19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα ανάμεσα στους ελαιώνες.

Στο τέλος ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου θα βρείτε το Cortijo "La Cubertilla" στη μέση των ελαιώνων. Ο δρόμος συνεχίζει ως χαλίκι στο ποτάμι. Το λευκό κτίριο του Cortijo "La Cubertilla" ξεχωρίζει στο καταπράσινο βουνό. Περπατώντας μέσα από την πύλη βλέπετε μια όμορφη αυλή και μια πισίνα με όμορφη θέα στα βουνά πίσω από αυτό. Εμείς οι ιδιοκτήτες και οι φιλοξενούμενοι Ρον και Ουίλιαμ σας καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες και είμαστε έτοιμοι για εσάς αν χρειαστεί
Μετά από μια μακρά έρευνα, μας οδήγησε σε αυτό το τέλειο μέρος στην Ανδαλουσία. Εμείς Ron και William ονειρευόταν για χρόνια ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να χαλαρώσουν, να αισθάνονται σαν στο σπίτι, να απολαμβάνουν το σκηνικό και να φορτίζουν την μπαταρία. Κάπου όπου μπορείτε να κλείσετε εντελώς τον εαυτό σας, αλλά είστε κοντά σε άλλα ενδιαφέροντα μέρη. Και σίγουρα όχι ασήμαντο, έπρεπε να είναι ζεστό, χαρακτηριστικό και ατμοσφαιρικό. Αυτή η μακρά αναμονή ανταμείφθηκε γιατί μετά από χρόνια αναζήτησης βρήκαμε ένα παλιό cortijo με μεγάλη αυλή, ασβεστωμένους τοίχους, όμορφα αυθεντικά στοιχεία και σε ένα πολύ ήσυχο, αγροτικό περιβάλλον.
Μέσα στο Cortijo μπορείτε να δοκιμάσετε την τυπική ισπανική ατμόσφαιρα παντού. Το cortijo αποτελείται από διαμερίσματα 2 x 2 ατόμων και ένα σπίτι για έως 8 άτομα. Φυσικά υπάρχει και δικό μας σπίτι. Η ισπανική ατμόσφαιρα που δοκιμάζετε έξω επεκτείνεται στο εσωτερικό. Όμορφα έπιπλα αντίκες και ισπανικά πλακάκια.
Casa el Patio: Είναι ένα διαμέρισμα κατάλληλο για 2 άτομα. Είσοδος μέσω ενός διαδρόμου. Ευρύχωρο καθιστικό, κουζίνα με χαρακτηριστικό, ατμοσφαιρικό ισπανικό στιλ. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη για μαγείρεμα. Το διαμέρισμα διαθέτει όλη την απαραίτητη άνεση. Υπάρχει ένα κρεβάτι με καλά στρώματα. Το μπάνιο διαθέτει ωραίο ντους, νεροχύτη, τουαλέτα και πλυντήριο ρούχων ή τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα πλυντήριο ρούχων. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, όπως α. T.V. και Wi-Fi. Τα παχιά τοιχώματα παρέχουν καλή μόνωση για έναν δροσερό ύπνο. Σε αυτόν τον τύπο δωματίου μπορεί να προστεθεί βρεφική κούνια. Έχετε επίσης ιδιωτικό αίθριο.
Εγκαταστάσεις:
Υπάρχει επίσης μια πισίνα 8 x 4 μέτρων με ξαπλώστρες και καθίσματα.
Άνετο πάρκινγκ
Διατίθεται μπάρμπεκιου
Πατάρι και καρέκλα δωρεάν κατόπιν αιτήματος
Πετσέτα / πετσέτα μπάνιου και πετσέτα πισίνας διαθέσιμη

Αυτό το διαμέρισμα δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες και δεν είναι κατάλληλο για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων λόγω σκάλων.

Fuente Tójar, Ισπανία - Ανδαλουσία, σπίτι του La Cubertilla

Το Fuente Tójar μπορεί να μην είναι το μέρος για το οποίο αρχικά σκέφτεστε όταν πηγαίνετε διακοπές στην Ανδαλουσία, αλλά λόγω της βολικής του τοποθεσίας, κοντά στη φύση και ανάμεσα στις πιο σημαντικές πόλεις, είναι σίγουρα ένας τόπος από τον οποίο μπορείτε να πάτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Προσφέρει λίγες ανέσεις, αλλά υπάρχουν τρία μικρά σούπερ μάρκετ, τρία μπαρ όπου σερβίρονται τάπας και μια μηχανή ΑΤΜ. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει ένα μπαρ / εστιατόριο, μέρος του δημοτικού κέντρου πισίνας, το οποίο σερβίρει επίσης διάφορες τάπας. Το Fuente Tójar είναι το πιο κοντινό στην πόλη, το μπαρόκ πολύτιμο Priego de Córdoba, πόλη με τις περισσότερες ανέσεις στην περιοχή. Το Priego de Córdoba απέχει λιγότερο από 15 λεπτά από το Fuente Tójar.

Priego de Κόρδοβα

Η πρωτεύουσα της περιοχής Subbética, προσφέρει μια φανταστική τοποθεσία σε ένα οροπέδιο με θέα στην οροσειρά Subbética. Αν και η ιστορία του Priego είναι πάνω από 8.000 χρόνια, η πόλη ήρθε στο προσκήνιο κατά τον δέκατο όγδοο αιώνα, όταν ο πλούτος της βιομηχανίας μεταξιού και κλωστοϋφαντουργίας χρηματοδότησε την κατασκευή ή την ανακαίνιση των μπαρόκ εκκλησιών και κτιρίων για τα οποία είναι διάσημη . Τα περισσότερα από τα μνημεία του Priego είναι σε κοντινή απόσταση από το παλιό κέντρο, χτισμένο στην άκρη του οροπεδίου γύρω από το μαυριτανικό κάστρο του δέκατου τρίτου αιώνα.
Στο Priego de Córdoba έχετε μια όμορφη ιστορική γειτονιά, το Barrio de la Villa και μια μπαρόκ κρήνη Fuente del Rey.
Η περιοχή Barrio de la Villa χρονολογείται από τη στιγμή που ζούσαν οι Μαυροβούνιοι εδώ. Είναι το παλιό κέντρο του Priego de Córdoba. Το Barrio de la Villa είναι εν μέρει περιτοιχισμένο και αποτελείται κυρίως από δρομάκια με ασβεστωμένα σπίτια. Αυτός ο τόπος είναι ρομαντισμός στο καλύτερό του! Ως επισκέπτης, μια βόλτα μέσα από αυτή την αρχικά αραβική γειτονιά είναι ένα ταξίδι της ανακάλυψης όμορφων τόπων. Κατά την άποψή μας, το επίκεντρο είναι το Balcón del Adarve. Αυτός ο δρόμος σε σχήμα τόξου βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του χωριού. Το ύψος των 55 μέτρων δίνει μια ανεμπόδιστη πανοραμική θέα του περιβάλλοντος χώρου του Priego de Córdoba.
Μπορείτε να περπατήσετε στο Fuente de la Salud και στο Fuente del Rey μέσω της όμορφης οδού Calle del Rio. Κατά μήκος του δρόμου βλέπετε πολλά όμορφα και μερικές φορές εντυπωσιακά κτίρια της Ανδαλουσίας. Τα δύο σιντριβάνια χρονολογούνται από τον δέκατο έκτο και τον πρώιμο εικοστό αιώνα. Ο τόπος όπου βρίσκονται βρίσκονται κυρίως από το εντυπωσιακό Fuente del Rey ως ένα από τα πιο όμορφα μέρη στο Priego de Córdoba. Ορισμένοι τουρίστες οδηγούν ακόμη και στο Priego λόγω των πηγών.

Jaén

Η Jaén είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας με το ίδιο όνομα, στην περιοχή της Ανδαλουσίας, σε υψόμετρο 573 μ. Νότια του Γουαδαλκιβίρ. Η πόλη βρίσκεται στην πιο σημαντική περιοχή παραγωγής ελιών στην Ισπανία. Υπάρχει μεγάλης κλίμακας εμπόριο και μεταποίηση ελιών. Η πόλη έχει ανακηρυχθεί παγκόσμια πρωτεύουσα του ελαιολάδου, χάρη στον μεγάλο αριθμό ελαιώνων στην επαρχία. Το Επαρχιακό Μουσείο είναι γνωστό για τα αρχαιολογικά ευρήματα και τις εικαστικές τέχνες. Υπάρχει επίσης ένα εθνολογικό μουσείο. Πολυάριθμα ερείπια από την εποχή της κατοχής των Μαυριτανών εξακολουθούν να εμφανίζονται στην πόλη. Υπάρχουν τμήματα των παλαιών μαυριτανών οχυρώσεων, μια λεκάνη απορροής και ένας παλιός μιναρές στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής (15ος αιώνας), σε στυλ mudéjar και λουτρά από τον 10ο-11ο αιώνα.
Το Jaen διαθέτει θεαματικά φυσικά πάρκα και εντυπωσιακά πολιτιστικά δρομολόγια. Είναι επίσης γνωστή για τις διάσημες ελιές που καλλιεργούνται εδώ, από τις οποίες παράγεται και ένα εξαιρετικά νόστιμο ελαιόλαδο.

Τοποθεσία:

Η Κόρδοβα απέχει 84χλμ. (Περίπου 1 ώρα μακριά)
Η Γρανάδα απέχει 94χλμ. (Περίπου 1,5 ώρες οδικώς)
Η Μάλαγα βρίσκεται σε 151χλμ (περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά με το αυτοκίνητο)
Το Mortil (παραλία και θάλασσα) απέχει 150χλμ. (Περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά με το αυτοκίνητο)
Η Σεβίλλη απέχει 204 χιλιόμετρα (περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο)
Το Jaén απέχει 41χλμ

Αξιοθέατα:
Priego de Cordoba: παλιά συνοικία και Fuente del Rey
Alcala de Real: το φρούριο
Antequera: El Torcal (σχηματισμοί ασβεστόλιθου) και Dolmen
Caminito del Rey (Κοϊνσιππά - έγκαιρη κράτηση)
Ζουέρος: Το σπήλαιο των νυχιών και το φαράγγι
Κόρδοβα: Mezquita και Εβραϊκή συνοικία
Γρανάδα: Αλάμπρα (βιβλίο στο χρόνο), Αλβαϊτίν και Σακρομόντε
Μάλαγα: Μουσείο Πικάσο, κέντρο και Muelle Uno στο λιμάνι
Σεβίλλη: Κέντρο (καθεδρικός ναός, la Giralda, Alcazar)

Διαχειριστής καταλύματος

William (Wilhelmus, Antonius, Maria) de Louw
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
De patio van de cortijo is geheel ommuurd.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 2 στο σύνολο)
Eerst eigenaar om toestemming vragen.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Alleen buiten mag men roken, niet binnen

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Αριθμός εγγραφής καταλύματος CR/CO/00061

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πριέγκο ντε Κόρδοβα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πριέγκο ντε Κόρδοβα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πίνακας Τινόσα και Σπήλαιο Νυχτερίδων του Θουέρος, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Priego de Cordoba Tourist Office και Κήπος Μυκολογίας La Trufa. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.
Χάρτης
Fuente Tojar (La Cubertilla), AL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πηγή του Ρέι - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Priego de Cordoba - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο-Οικία του Niceto Alcala - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Priego de Cordoba Tourist Office - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο της Αλκαουντέτε - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca): 80 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurante Almocaden - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Aurora - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sabores de Andalucía - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mesón Restaurante las Rejas - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Bodega - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Renée V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Een rustig en fijn verblijf gehad en veel kunnen doen vanwege de goede ligging.
Goed en aan te bevelen!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από William (Wilhelmus, Antonius, Maria) de Louw

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων