Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλώς ήρθατε στους λόφους της Τοσκάνης, κοντά στην Πίζα Λούκα Φλωρεντία.

Καλώς ήρθατε στους λόφους της Τοσκάνης, κοντά στην Πίζα Λούκα Φλωρεντία.

Συλλογή φωτογραφιών για Welcome to the Tuscan hills, near Pisa Lucca Florence.

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλώς ήρθατε στους λόφους της Τοσκάνης, κοντά στην Πίζα Λούκα Φλωρεντία.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 3 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Montecatini Terme, Tuscany
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμά Λουτρά Terme di Montecatini15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμά Λουτρά Terme Excelsior15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμά Λουτρά Terme Tettuccio18 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΠίζα (PSA-Galileo Galilei)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλώς ήρθατε στους λόφους της Τοσκάνης, κοντά στην Πίζα Λούκα Φλωρεντία.

Το διαμέρισμα, στον τρίτο όροφο του ένα ωραίο κτήριο στην καταπράσινη και στη θέση τους χωρίς κίνηση, με ανελκυστήρα. Ιδιωτικό γκαράζ στο εσωτερικό του κτιρίου για 1 αυτοκίνητο. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο, μεγάλο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι. Μεγάλη πανοραμική βεράντα του στους γύρω λόφους με τραπέζι και καρέκλες και τον ήλιο σκηνή. Πλυντήριο ρούχων στη βεράντα. Κουζίνα καλά εξοπλισμένη. Μπάνιο με μπανιέρα και ντους και πλυντήριο ρούχων. Κλιματισμό και θέρμανση. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις λίγα λεπτά μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο με πολλά καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, και όμορφες βόλτες στο καταπράσινο πάρκο του κέντρου. Για να επισκεφθείτε την αρχική μεσαιωνικό χωριό Montecatini Alto, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό τελεφερίκ πάνω σε ράγες. Κοντά Montecatini υπάρχουν πολλές μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, όπως Lucca, Μόντε Κάρλο, Vinci, Collodi (ο Πινόκιο), Pescia, και άλλα μικρά χωριά στα κοντινά βουνά / λόφους, όπως Vellano, Castelvecchio, Σοράνα (φημίζεται για την αρχαία παράδοση της αυξανόμενης λευκά φασόλια ...). Για τους λάτρεις των σπορ, καθώς και τρέξιμο στο χώρο / καταπράσινο πάρκο της Montecatini, υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις και μίνι γκολφ. Το διάσημο γήπεδο γκολφ του Μοντεκατίνι Τέρμε / Μονσουμάνο Terme βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σπίτι. Montecatini Terme προσφέρει μια μεγάλη πισίνα στο πράσινο: «Η Panteraie", με πολλά μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα. Όσοι προτιμούν την θάλασσα, η παραλία της "Versilia" με πολλές παραλίες είναι περίπου 70 χιλιόμετρα. Η παραλία πιο «κοντά, και επίσης πολύ όμορφη, που βρίσκεται κοντά στο φυσικό πάρκο του San Rossore, Marina di Vecchiano, στην ακτή Πιζάνο. Με το αυτοκίνητο μπορείτε να φτάσετε παίρνοντας τον αυτοκινητόδρομο προς Πίζα προς Μοντεκατίνι, βόρεια έξοδο της Πίζας.
Εκτός από τη θάλασσα και τις πισίνες είναι επίσης πολλές εγκαταστάσεις σπα με ζεστά νερά θειικό 38α !!Κοντά Μονσουμάνο-Terme είναι το περίφημο Grotta Giusti.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια περιοχή γεμάτη εκπλήξεις που ανακαλύφθηκε, και είναι κοντά σε μεγάλες πόλεις, όπως η Πίζα, Φλωρεντία, Πράτο, Σιένα, το Arezzo, και να εξερευνήσετε αυτό το μέρος της Τοσκάνης με πολύ καλό κρασί και παραδοσιακά πιάτα.

Διαχειριστής καταλύματος

Katy
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Bambini sono benvenuti!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 047011CTN0041

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Montecatini Terme (Πόλη με Ιαματικά Λουτρά)

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Montecatini Terme) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Βελανιδιά του Πινόκιο και Έλος Fucecchio, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Centro Storico di Buggiano και Πάρκο Πινόκιο. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτό το μέρος: Toscana Adventure Team ή να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Θέατρο Manzoni. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Montecatini Terme, Tuscany

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Piazza del Popolo (πλατεία) - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Θερμά Λουτρά Terme di Montecatini - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Θερμά Λουτρά Terme Excelsior - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Θερμά Λουτρά Terme Tettuccio - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Funicolare - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Montecatini Centro: 17 λεπτά με τα πόδια
  • Πίζα (PSA-Galileo Galilei): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Fishing Lab - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Carlotta e I Suoi Dolci - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Cioccolato & Company - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Pizzeria Mordi e Fuggi - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Bar Stadio - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 11 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Helena J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
super
Die Wohnung ist super schön. Ein bisschen in die Jahre gekommen aber alles da und alles funktioniert, wir haben uns sofort wohl gefühlt. Die Vermieterin, Kati ist sehr nett und fürsorglich, über WhatsApp war sie immer für uns erreichbar. Die Lage der Wohnung ist ideal, in einer Wohngegend gelegen, ruhig und nach hinten raus mit Blick ins Grüne. Zum Supermarkt ca. 700 m, zum Zentrum und Bahnhof ungefähr 1.000 m. Montecatini Terme hat einiges zu bieten: kleine Geschäfte, die Seilbahn nach Montecatini Alto, jede Menge Thermen, Opernabende und die Grotta Maona mit dem tollen Guide Fernando. Unsere Ausflüge nach Florenz, Pisa, Prato, Lucca und ans Meer nach Viareggio haben wir mit dem Zug gemacht. Die Fahrten kosten erheblich weniger als in Deutschland (ich darf keine Preise schreiben) und man fährt zwischen 30 – 50 Minuten. Ein Auto braucht man wirklich nicht unbedingt.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Karl R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne, ruhige Wohnung
Schöne, sehr saubere Wohnung in ruhigem Haus in ruhigem Viertel. Herrlicher Blick in einen Park und auf die grünen Hügel. Gut funktionierende Klimaanlage, Aufzahlung 10 Euro pro Tag. Gut ausgestattete Küche (Kaffee, Salz, Öl usw. vorhanden). Umfangreiche Informationsmappe, auch mit Ausflugsvorschlägen, vorhanden. Bequemer Garagenplatz. Viele gute Lokale zu Fuß in 10 Min. zu erreichen. Katys Freund hat uns sehr herzlich empfangen und uns gute Tipps gegeben. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

8/10 Καλό

Giuseppe N.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Quaint
The apartment has a quaint decor but needs tender loving care!! The apartment needs a good cleaning and up keep. The listing stated that the apartment had WI FI and air conditioning but it did not state that these amenities came with a fee. We got a discount on the WI FI fee but once asked about the air conditioning after Realizing that the air conditioning was not turning on we were told that she had the remote in Firenze and would bring it to us the following day but the cost would be 10 euro a day.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

10/10 Άριστο

nadege b., asnières sur seine

Très bel appartement avec un excellent accueil
Katy a été une excellente hôte.Elle a été très accueillante et très arrangeante. Elle nous a également apporté de bons conseils sur les choses à voir dans la région. L'appartement est très propre avec tout l'équipement nécessaire. Il est très bien situé (10-15 mn à pied du centre animé de la ville). Il est par ailleurs au calme et bénéficie d'un beau balcon avec vue sur les hauteurs de la ville. L'appartement est enfin équipé d'un parking privé couvert, très utile pour se garer. De Montecatini Terme, nous avons pu visiter une partie de la Toscane (Pise, Florence, Lucca...). Je recommande vivement cette location et souligne la gentillesse de la propriétaire, Katy.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018

10/10 Άριστο

Christa K.

sehr freundlicher Empfang, toll ausgestattete Wohnung, günstig gelegen für viele Ziele in der Toscan
Tolle Ferienwohnung günstig gelegen,
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Katy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων