Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΚΗΠΟΣ Περιστασιακά από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΚΗΠΟΣ Περιστασιακά από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Συλλογή φωτογραφιών για APARTMENT / GARDEN Occasion from 6 to 12 September

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΚΗΠΟΣ Περιστασιακά από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Cala Gonone, Sardegna
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sos Dorroles19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSpiaggia di Cala Gonone19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGulf of Orosei2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΌλμπια (OLB-Κόστα Σμεράλδα)90 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ / ΚΗΠΟΣ Περιστασιακά από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

ΠΕΥΚΟ ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΕ 1 ΔΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ, ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 3 PAX (2 ΕΝΗΛΙΚΑ + 1 ΠΑΙΔΙ) ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΝΤΟΥΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΚΗΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.

Οι τιμές μας είναι ALL INCLUSIVE, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης ενέργειας και των κλινοσκεπασμάτων και πετσετών (ένα σετ ανά άτομο την εβδομάδα). Ιδανικό σημείο εκκίνησης για υπέροχες διακοπές. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε όλες τις παραλίες της Cala Gonone και του Orosei. Για τους λάτρεις της παρακολούθησης και της ελεύθερης αναρρίχησης υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή. Gorropu, Cala Goloritzé, Su Gologone, Barbagia, όλα σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων. Κατά την επιστροφή, το βράδυ θα βρείτε ένα άνετο διαμέρισμα, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να προετοιμαστείτε για μια νέα φανταστική μέρα διακοπών.

PETS δεν επιτρέπεται - Μη καπνιστών Διαμέρισμα

Ενυδρείο Cala Gonone:
Cala Gonone βίντεο: https:
Δωρεάν βίντεο αναρρίχησης: https:
Σαρδηνία βίντεο με ποδήλατο: https:





ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Λίγα λεπτά από τις παραλίες, πανοραμικές προβολές της θάλασσας και των ορεινών όγκων. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ / ΠΙΤΣΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ TENNIS AT 100 MT.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΔΙΝΙΑ:

Το νησί της Σαρδηνίας είναι ένας επίγειος παράδεισος χάρη στην εκπληκτική του φύση. Όχι για τίποτα, η Σαρδηνία λέγεται ότι είναι η Ευρωπαϊκή Καραϊβική. Οι διακοπές στη Σαρδηνία είναι τέλεια χάρη στην όμορφη μπλε-πράσινη θάλασσα και αμμώδεις παραλίες. Η θάλασσα είναι μπλε-πράσινη με συχνές βράχους που ολοκληρώνουν το υπέροχο τοπίο της παραλίας. Πολλές παραλίες είναι προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα. Εκτός από τις όμορφες παραλίες, η Σαρδηνία προσφέρει επίσης μια σειρά από ενδιαφέροντα ιστορικά μνημεία, βουνά, φυσική πανίδα και χλωρίδα. Όλοι οι καλοφαγάδες θα εκτιμήσουν την κουζίνα της Σαρδηνίας. Οι διακοπές στη Σαρδηνία είναι μια εξαιρετική επιλογή χάρη στο σταθερό κλίμα. Η Σαρδηνία είναι ένα νησί με χιλιάδες πρόσωπα και αντιθέσεις. Εδώ θα βρείτε παραλίες διαφόρων μεγεθών και ειδών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλες και μεγάλες παραλίες με ψιλή άμμο ή μικρούς κόλπους που πλαισιώνουν γκρεμούς, στους οποίους μπορείτε να φτάσετε μόνο με βάρκα. Ωστόσο, αυτές οι παραλίες έχουν ένα κοινό πράγμα, δηλαδή το μπλε-πράσινο της θάλασσας με διάφορες αποχρώσεις που προσελκύουν για κολύμπι ή καταδύσεις. Υπάρχουν πολλά άγρια ζώα στα βουνά, όπως ελάφια, γαϊδούρια, αγριόχοιροι, άγρια άλογα και μούφλονες. Η Σαρδηνία είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορεί να δει κανείς φλαμίγκο ανάμεσα σε άγρια ζώα. Με λίγη τύχη στα τοπικά λιμάνια, μπορείτε επίσης να δείτε παιχνιδιάρικα δελφίνια. Εάν δεν είστε οπαδός της παραλίας, φροντίστε να κάνετε ένα ταξίδι στις ιστορικές τοποθεσίες. Καθώς οι ντόπιοι αγαπούν τις παραδόσεις και την παραδοσιακή χειροτεχνία πολύ, στα τοπικά μουσεία μπορείτε να δείτε πολλά χειροποίητα αντικείμενα από διαφορετικές εποχές. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για να δείτε και να εξερευνήσετε, μπορείτε να έχετε μια ωραία διακοπές εδώ το καλοκαίρι και το χειμώνα.

Παραλίες κοντά στο Dorgali:
Cala Cartoe

Cala Luna

Cala Sisine

Cala Mariolu

Cala Biriola

Cala Golozitzé

Παραλία Osalla

Παραλία Μπερτρίδα

Παραλία Capo Comino

Capo Coda Cavallo

Cala Brandinchi

La Cinta

βουνά: Η κύρια οροσειρά στη Σαρδηνία είναι το Gennargentu. Οι υψηλότερες κορυφές του Gennargentu είναι επίσης οι υψηλότερες κορυφές του νησιού. Μεταξύ αυτών, η Punta La Marmora με ύψος 1834 μ., Η Bruncu Spina ύψους 1829 μ., Η Punta Florisa με ύψος 1822 μ. Και το Monte Spada με ύψος 1822 μ. Το Gennargentu προσφέρει ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία της Σαρδηνίας. Θα βρείτε παρθένα φύση όπου είναι εύκολο να συναντήσετε αλεπούδες, αγριόχοιρους, αετούς και μούφλονες. Το βορειοδυτικό τμήμα του εθνικού πάρκου Gennargentu βρίσκεται στο Oliena, το Orgosolo και το Urzulei. Μια άλλη εξαιρετική οροσειρά είναι το Monte Albo. Μαζικός ασβεστόλιθος, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της ανατολικής Σαρδηνίας. Αποτελείται από μια κορυφογραμμή μήκους περίπου 13 χιλιομέτρων, με μέσο ύψος άνω των 1000 μέτρων. Άλλες κορυφές πέραν των 1000 μέτρων είναι Punta Ferulargiu (1057 m), Punta Mutrucone (1050 m), Punta Gurturgius (1042 m), Punta Cupetti (1029 m).

Στα βουνά του Monte Albo είναι δυνατό να συναντήσετε μούφλονες, γεράκια της Σαρδηνίας, χρυσούς αετούς και άλλα σπάνια ζώα.

Διαχειριστής καταλύματος

MARIA CUGUSI

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Dorgali

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Dorgali. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο Sociale Dorgali και Cantina Gostolai, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Gulf of Orosei και Spiaggia di Cala Gonone. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με εξερεύνηση σπηλαίων και αναρρίχηση βράχου κοντά σας.
Χάρτης
Cala Gonone, Sardegna

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ενυδρείο Cala Gonone - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Sos Dorroles - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Spiaggia di Cala Gonone - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Gulf of Orosei - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cala Luna - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Όλμπια (OLB-Κόστα Σμεράλδα): 91 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pizzería'd'Asporto da Maretto - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria Ristorante 2P - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Ristorante Pizzeria La Poltrona - 1 λεπτό με τα πόδια
  • La Favorita Ristorante Pizzeria - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar El Bocadillo - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

8,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

POIVRE C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A pleasant stay in a clean and well equiped house
Very well located, easy to park, great house. The road close to the house was a bit noisy (septembre) but it was ok. Maria has helped us a lot by providing new coffee machine and toaster as well as good recommandation. The pizzeria nearby is delicious
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Rainer D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sardinien
Unser Aufendhalt war fantastisch! Das haus von Maria ist sehr geschmackvoll und modern eingerichtet. In der küche bedarf es vielleicht noch einiger Nachbesserungen......einem Kaffe- Kocher oder einer French- Press zum Beispiel. Leider war der Toaster defekt. Ein paar kleinere Schalen wären nicht übel, aber ansonsten war alles sehr umfangreich. Danke auch für das wunderbare frische gemüse, dass maria bereitgestellt hatte.....darüber haben wir uns sehr gefreut!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

antonio m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Speriamo solo di poter ritornare presto!
Appartamento spazioso e situato in posizione tranquilla con una bellissima vista. Proprietari straordinari e sempre disponibili. Peccato andar via!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Alexander D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
10 Tage Traumurlaub!
Hallo zusammen, wir haben 10 wundervolle Tage im Ferienhaus bei Maria verbracht. Das Haus hatte einfach alles, was man braucht... Es ist befindet sich am Eingangstor zu Cala Gonone und bietet einen wundervollen Ausblick über die Stadt! Mit einem Auto kann man von dort alles wunderbar erkunden! Einziger kleiner Nachteil, der uns nicht wirklich gestört hat, war die Straße nebenan, die teilweise schon laut war. Alles in allem würden wir jederzeit wiederkommen und können das Haus voll weiterempfehlen!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

8/10 Καλό

Walter l., Milano,

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
Casetta Bella
Buona accoglienza e gestione della casa, forse sarebbe bene avere più chiara la posizione fianco strada, che dalle foto non si capisce. Per il resto è stata una vacanza super! Evviva cala Gonone!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από MARIA CUGUSI

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων