Ολόκληρο διαμέρισμα

~ Αφήστε τη θάλασσα να σας βάλει δωρεάν ~ Palms Resort στην καρδιά του Downtown

~ Αφήστε τη θάλασσα να σας βάλει δωρεάν ~ Palms Resort στην καρδιά του Downtown

Συλλογή φωτογραφιών για Sun, Sand, and Surf: An Unforgettable Beach Vacation

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ~ Αφήστε τη θάλασσα να σας βάλει δωρεάν ~ Palms Resort στην καρδιά του Downtown

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα55 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Υπηρεσίες πλυντηρίουΥπηρεσίες πλυντηρίουΥπηρεσίες πλυντηρίου
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Myrtle Beach, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMyrtle Beach Boardwalk (παραθαλάσσιος χώρος περιπάτου)16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSkyWheel Myrtle Beach (ψυχαγωγικό πάρκο)2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Myrtle Beach2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοMyrtle Beach, SC (MYR-Διεθνές Αεροδρόμιο Myrtle Beach)11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι Τοίχου

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

~ Αφήστε τη θάλασσα να σας βάλει δωρεάν ~ Palms Resort στην καρδιά του Downtown

Υπέροχη σουίτα στο 14ο όροφο στο κτήριο υψηλών προδιαγραφών του υπέροχου θέρετρου Palms, που βρίσκεται στην καρδιά των παραλιών Μύρλα Grand Strand και τις αμμώδεις παραλίες που βλέπουν στον Ατλαντικό Ωκεανό. Οι χώροι διαβίωσης και τραπεζαρίας έχουν πρόσβαση στο ιδιωτικό μπαλκόνι όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου με ένα φλιτζάνι καφέ ή να απολαύσετε ένα ωραίο αεράκι ωκεανού τα βράδια. Αυτή η ζεστή σουίτα διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις και καταλύματα για να κάνει τη διαμονή σας χαλαρωτική και άγχος.

Η σουίτα διαθέτει δάπεδα από πλακάκια, αναβαθμισμένη καμπίνα και συσκευές κουζίνας σε στιλ κουζίνας και όμορφα ενημερωμένα έπιπλα. Διαθέτει κεντρική θέρμανση και air και δωρεάν Wi-Fi.

=================================================== ==========

Χαρακτηριστικά νερού
Ξεκουραστείτε μετά από μια διασκεδαστική μέρα στον ήλιο ή στην παραλία, όταν επισκέπτεστε τα εσωτερικά και εξωτερικά καταστρώματα της πισίνας! Απολαύστε μια βροχερή μέρα στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, περάστε λίγο χρόνο με φίλους στο εσωτερικό υδρομασάζ, και τα παιδιά θα αγαπήσουν την εσωτερική παιδική πισίνα. Αν κάνετε ηλιοθεραπεία στην παραλία, κάντε μια βουτιά στην εξωτερική πισίνα και αφήστε τα παιδιά να απολαύσουν την παιδική πισίνα. Το Palms Resort απέχει λίγα μόλις βήματα από την παραλία για εύκολη πρόσβαση στην όχθη της θάλασσας.

=================================================== ==========

Γυμναστήριο
Επωφεληθείτε από το γυμναστήριο μας, το οποίο διαθέτει ελλειπτικά, διάδρομους και τηλεόραση, τον ιδανικό τρόπο για να παραμείνετε στη ρουτίνα άσκησης, ακόμη και όταν είστε διακοπές!

=================================================== ==========

Το Myrtle Beach φιλοξενεί μερικές από τις πιο συναρπαστικές εγκαταστάσεις διασκέδασης και συναρπαστικά αξιοθέατα στην ανατολική ακτή, ενώ το Palms Resort βρίσκεται πολύ κοντά σε όλους. Συμπληρώστε τις διαδρομές διακοπών σας με μια επίσκεψη ή μια ημερήσια εκδρομή σε ένα από αυτά τα αγαπημένα αξιοθέατα της Μυρτλίτσας.

=================================================== ==========

Θελγήτρα:

Το Myrtle Beach SkyWheel, το οποίο βρίσκεται στο Oceanfront Boardwalk και το Promenade, είναι μια εμπειρία τόσο μεγάλη όσο ο μαγευτικός Ατλαντικός Ωκεανός με θέα. Αυτό το καταπληκτικό αξιοθέατο, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα ανυψώσει την προοπτική σας, μετράει ένα εντυπωσιακό 200 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας και είναι ο μόνος τροχός παρατήρησης του είδους του στις ΗΠΑ.

Το θαλάσσιο πάρκο Myrtle Waves, το μεγαλύτερο πάρκο νερού της Νότιας Καρολίνας, παρουσιάζει 20 στρέμματα swerves, καμπύλες, κύματα και αλεξίπτωτα και περισσότερα από ένα εκατομμύριο γαλόνια νερού. Μια τιμή καλύπτει όλες τις βόλτες και τα αξιοθέατα για μια ολόκληρη μέρα δροσερή διασκέδαση.

Το πάρκο ψυχαγωγίας Family Kingdom, το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο της Μυρτλ Μπιτς είναι το μέρος όπου βασιλεύει η οικογενειακή διασκέδαση. Απολαύστε βόλτες με περιστρεφόμενες σκάλες, δροσιστικά νεροτσουλήθρες ή μια ήσυχη διαδρομή στο μεγαλύτερο Ferris Wheel της Νότιας Καρολίνας, που προσφέρει εκπληκτική θέα στην παραλία και την πόλη.

=================================================== ==========

Δείπνο:

Υπάρχουν πάνω από 1.500 εστιατόρια στο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας και κατά μήκος του Grand Strand, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν ένα πλήρες φάσμα γαστρονομικών απολαύσεων, που κυμαίνονται από τα γρήγορα τσιμπήματα έως τα επιδοτούμενα εισιτήρια. Απολαύστε μια μικρή γεύση από τα πάντα κάτω από τον ήλιο: χυμώδη θαλασσινά, πικάντικες μπριζόλες, καθώς και μεξικάνικες, αμερικανικές, χαμηλές, ασιατικές και τροπικές κουζίνες.

Δοκιμάστε το Sea Captain's House για τα θαυμάσια θαλασσινά, το Hard Rock Café για πραγματικά αξέχαστη γευστική εμπειρία και το Margaritiville για μια γεμάτη μουσική βραδιά γεμάτη με πιάτα εμπνευσμένα από νησί και ψυχαγωγία τύπου Jimmy Buffet.

Επίσης, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, είναι η Murrells Inlet, η αυτοανακηρυχθείσα Seafood Capital of the World. Είναι αυτονόητο ότι είστε βέβαιοι να βρείτε το παραθαλάσσιο μαγείρεμα που θέλετε σε αυτή τη γραφική ναυτική πόλη.

=================================================== ==========

Ψώνια:

Μετά από ένα πρωινό surf και άμμο, γιατί να μην περάσετε το απόγευμα ψώνια για το τέλειο δώρο για τον ειδικό σας "κάποιον"! Με εκατοντάδες και εκατοντάδες μοναδικά καταστήματα ειδικών που πασπαλίζονται από το ένα άκρο της παραλίας στην άλλη, συγκεντρωμένα σε οικεία πλατείες ή σε μεγάλα εμπορικά κέντρα - υπάρχουν κλειστά εμπορικά κέντρα και πολλά πολυτελή κέντρα εξόδου που προσφέρουν μάρκες σχεδιαστών με σημαντικές οικονομίες!

Το Coastal Grand Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Μυρτλ Μπιτς. Στο 1,5 εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια, είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο εσωτερικού χώρου στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας και φιλοξενεί περίπου 130 καταστήματα ειδικότητας καθώς και τα καταστήματα Belk, Dillard, Sears, Dick's Sporting Goods, Bed Bath & Beyond, και ένα θέατρο Cine-mark 14 screen. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να απολαύσουν διάφορα εστιατόρια και χώρους εστίασης, καθώς και μερικά μεγάλα καταστήματα ονομαστικής αξίας: Βιβλία-ένα εκατομμύριο, Costco και Best Buy.

Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο εμπορικό κέντρο βρίσκεται στην βόρεια ακτή της Μυρτλίτσας, έξω από την εθνική οδό 17, και προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία αγορών. Το Myrtle Beach Mall φιλοξενεί το JCPenney, το Belk, τα βιβλία A-Million, το Myrtle Beach Mal 12 Theatre, τα εστιατόρια και το ONLY Bass Pro Shops εξωτερικού χώρου στη Νότια Καρολίνα!

Ένας παράδεισος κυνηγών παζάρι, Myrtle Beach είναι το σπίτι σε δύο Outlets Tanger, γεμάτη με ειδικότητα και εθνικά αναγνωρισμένα καταστήματα που θα φέρει κάποια πολύ αναγκαία αξία για την εμπειρία αγορών σας. Με μια θέση στο 501 και στην εθνική οδό Kings στο North Myrtle Beach, οι επισκέπτες μας βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τα δύο. Τα καταστήματα περιλαμβάνουν τα Nautica, Tommy Hilfiger, Timberland, Gap, Παλαιό Πολεμικό Ναυτικό, Brothers Brooks, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

Η πρώτη και μεγαλύτερη εμπειρία υπαίθριων αγορών της Μέρτρα Μπιτς, το Broadway στην παραλία έχει κυριολεκτικά κάτι για όλους. Απολαύστε 350 στρέμματα καταστημάτων, εστιατορίων, νυχτερινής διασκέδασης, αξιοθέατα και δοκιμάστε έναν παράδεισο γεμάτο με γιορτές ... όπου η Myrtle Beach έρχεται για να ψωνίσει, να δειπνήσει, να χορέψει, να παίξει και να μείνει.

=================================================== ==========

Νυχτερινή ζωή:

Μετά από μια χαλαρή μέρα που απολαμβάνει τον ήλιο στις μαλακές άμμους του Ατλαντικού, ήρθε η ώρα να χτυπήσει την πόλη. Μόλις ο ήλιος πέσει κάτω, το Myrtle Beach γυρίζει το νέον και αναβλύζει την ενέργεια. Με μια εκθαμβωτική σειρά από χώρους νυχτερινής διασκέδασης, όπως κλαμπ, μπαρ και θέατρα, θα βρείτε σίγουρα κάτι που ταιριάζει στην ταχύτητά σας. Θα βρείτε τη νυχτερινή μας ζωή να είναι τόσο συναρπαστική όσο οι παραλίες μας προσκαλούν.

Η λεωφόρος είναι το καυτό σημείο για νυχτερινή αναψυχή, είτε αναζητάτε ένα ήσυχο ποτό με φίλους, ένα χορευτικό κέντρο υψηλής ενέργειας, ένα σπορ μπαρ ή ένα ζωντανό πιάνο και μουσική λέσχη. Ελέγξτε έξω το club Oz με εκπληκτικά ειδικά εφέ και τα δημοφιλή βράχια Crocodile, όλα σε βολική τοποθεσία κοντά στο Palms Resort.

"Έχει ψηφίσει το ζωντανό θέατρο ζωντανών θεάτρων από τους επισκέπτες του Myrtle Beach με το Best in Family Entertainment, το Alabama Theatre είναι ένα ορόσημο της Μυρτλίτ Μπιτς. Ελάτε να απολαύσετε ζωντανές εμφανίσεις με αγαπημένη μουσική της Αμερικής, όπως χώρα, Μπρόντγουεϊ, Bluegrass, Ευαγγέλιο και όλα ενδιάμεσα ».

Βρίσκεται στο συγκρότημα υπαίθριων εμπορικών καταστημάτων Barefoot Landing, το House of Blues είναι το σπίτι σας με θεαματική ψυχή και νότια κουζίνα, καθώς και μερικές από τις πιο καυτές μπάντες γύρω. Απολαύστε μπλουζ, ροκ, ψυχή, techno και πολλά άλλα!

=================================================== ==========

Αυτή η σουίτα είναι ιδιόκτητη και διαχειρίζεται επαγγελματικά:
Boucher Property Rentals, LLC
Επισκεφθείτε μας @ BriansCondoSuites. com

Διαχειριστής καταλύματος

Brian's Condo Suites
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Υπηρεσίες πλυντηρίου

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
NO EXCEPTIONS

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Myrtle Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Myrtle Beach) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Broadway at the Beach (εμπορικό κέντρο) και Εμπορικό Κέντρο Coastal Grand Mall, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Κρατικό Πάρκο Myrtle Beach και Παραλία Garden City Beach. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Ripley's Aquarium (ενυδρείο) και Φάμιλι Κίνγκντομ/Υδ. Πάρ.. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Myrtle Beach, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλίες Myrtle Beach Beaches - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Myrtle Beach Boardwalk (παραθαλάσσιος χώρος περιπάτου) - 16 λεπτά με τα πόδια
  • SkyWheel Myrtle Beach (ψυχαγωγικό πάρκο) - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Myrtle Beach - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Broadway at the Beach (εμπορικό κέντρο) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Myrtle Beach, SC (MYR-Διεθνές Αεροδρόμιο Myrtle Beach): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Cookout - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Magnolias At 26th - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Fuddruckers - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Bummz Beach Cafe - 13 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 76 από 118 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 29 από 118 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 5 από 118 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 5 από 118 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 3 από 118 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

2,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spring Break
The condo had everything we needed. It was clean, had a great view of the ocean & easy to access.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Krislyn

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just What You Need
Quick access to beach. Perfect view of beach. Very comfy bed, great parking, and perfect location. Thanks so much!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Linda Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Try nice beach front location
My husband and I stayed here for a month and found the location to be great! Beach front property, easy access to beach. Lots of restaurants and entertainment nearby. The place was very clean when we got there. Bed was extremely comfortable. It was perfect for the two of us. Definitely considering rebooking for next year again.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

paul m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Million Dollar view
The view was incredible. Sunrise and sunset were amazing. The property was secure and you had direct access to the beach.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Steven W., Glen Burnie MD.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Almost perfect
Everything was great that pertained to the room. It was a hassle when it came to the lobby. First trying to walk through the mess of tile being removed. After that couldn't use the entry door to leave or return. Then having to walk all around tiles with the spacers. Also the entry door was not secured at night. Other than that I would definitely come back again. It was just an inconvenience with the men working and the mess. It really is a great place to come again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Brian's Condo Suites

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Brian is an experienced vacation property manager, who has been in the business of managing vacation properties for over 20 years. He has a knack for making sure guests have a great experience while staying in any of the properties he manages. He understands the importance of customer service and is always willing to go above and beyond to ensure his guests have a pleasant experience. He takes pride in his work and does not cut corners when it comes to maintaining the properties he manages. He has a passion for hospitality and enjoys meeting new people, making them feel welcome, and providing them with helpful tips and advice about the area. Brian is reliable, trustworthy, and a great communicator, making him an ideal property manager.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Myrtle Beach, SC is a beautiful destination full of fun and excitement. The beach stretches for miles and is the perfect place to relax and enjoy the sunshine. The area is home to many attractions, including amusement parks, aquariums, and water parks. The shopping and dining opportunities are vast, with many unique boutiques and restaurants to explore. Whether you’re looking for a family vacation, a romantic getaway, or just a chance to relax, Myrtle Beach has something for everyone. The city’s friendly locals and year-round temperate climate make it an ideal destination for vacationers. With so much to do and see, Myrtle Beach is sure to be a memorable experience.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

✔ Private balcony for relaxing and enjoying the views.
✔ Fully equipped kitchen with all the appliances and cookware you could need.
✔ A comfortable living room with cable TV for relaxing after a day of exploring.
✔ A cozy bedroom with a king bed and plenty of storage space.
✔ A spacious bathroom with a tub/shower combo.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων