Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πανοραμική βίλα με θέα στον κήπο και στη θάλασσα, βυθισμένη στο μεσογειακό θάμνο

Πανοραμική βίλα με θέα στον κήπο και στη θάλασσα, βυθισμένη στο μεσογειακό θάμνο

Συλλογή φωτογραφιών για Panoramic villa with garden and sea view immersed in the Mediterranean scrub

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πανοραμική βίλα με θέα στον κήπο και στη θάλασσα, βυθισμένη στο μεσογειακό θάμνο

Σχόλια
7,4 στα 10 Καλό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 7 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Palau, Sardegna
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPalau Tourism Office8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBeach12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Porto Pollo14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΌλμπια (OLB-Κόστα Σμεράλδα)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

3 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανοραμική βίλα με θέα στον κήπο και στη θάλασσα, βυθισμένη στο μεσογειακό θάμνο

Η βίλα βρίσκεται στη γωνία μιας μικρής ομάδας μονοκατοικιών με θέα στη θάλασσα, βυθισμένη σε ένα αμόλυντο τοπίο στις μεσογειακές θάμνους, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα.
Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα δίκλινο και ένα τρίκλινο με κουκέτες. το μεγάλο σαλόνι με μικρή κουζίνα περιλαμβάνει μεγάλο τραπέζι με πάγκους και καναπέ που γίνεται ένα επιπλέον διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια. Συνολικά υπάρχουν επτά κρεβάτια.
Το σπίτι διαθέτει πλήρες μπάνιο. υπάρχει ένα πλυντήριο ρούχων.
Η κουζίνα έχει ένα διπλό νεροχύτη και τέσσερις καυστήρες καθώς και ένα ψυγείο με καταψύκτη.
Υπάρχει μια μικρή τηλεόραση.
Μπροστά από το σπίτι υπάρχει μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με ένα άλλο τραπέζι με καρέκλες, από όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα και το μικρό λιμάνι για σκάφη αναψυχής.
Μπροστά από τη βεράντα υπάρχει ο φυτευμένος κήπος.
Το συγκρότημα βρίσκεται στο χωριό Costa Serena, με μπαρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, κέντρο πλυντηρίου και εξυπηρέτησης, κοινωνική πλατεία στη θάλασσα, ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά, δωρεάν πρόσβαση στην πισίνα και φτηνά γήπεδα τένις.
Σε απόσταση 4χλμ. Από το χωριό υπάρχει η πόλη του Palau, ένα ιδανικό σημείο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, τροφοδοσία, αγορές και αναχώρηση για εκδρομές στη La Maddalena ή σε άλλα νησιά.
Ένα δωρεάν λεωφορείο συνδέει το χωριό με το Palau κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο συνιστάται να έχετε ένα ανεξάρτητο όχημα για να μετακινηθείτε ελεύθερα και να εξερευνήσετε τις πολλές υπέροχες παραλίες της περιοχής.

Η βίλα βρίσκεται στη γωνία μιας μικρής ομάδας ορόφων με θέα στη θάλασσα που βυθίζεται σε ένα αμόλυντο τοπίο στη μεσογειακή μακία, μόλις 50 μέτρα από την παραλία και την παραλία.
Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα δίκλινο και ένα τρίκλινο με κουκέτες. το μεγάλο καθιστικό με μια μικρή κουζίνα που γίνεται ένα επιπλέον διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια. Συνολικά υπάρχουν επτά κρεβάτια.
Το σπίτι διαθέτει πλήρες μπάνιο. υπάρχει ένα πλυντήριο ρούχων.
Η μικρή κουζίνα διαθέτει διπλό νεροχύτη και τέσσερις καυστήρες, υπάρχει ψυγείο.
Υπάρχει μια μικρή τηλεόραση.
Η μπροστινή βεράντα είναι μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα.
Μπροστά από τη βεράντα υπάρχει ο φυτευμένος κήπος.
Το συγκρότημα βρίσκεται στο χωριό Costa Serena, με μπαρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, πλυντήρια και κέντρα εξυπηρέτησης, κοινωνικά μέσα, ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά
Σε απόσταση 4χλμ. Από το χωριό υπάρχει η πόλη του Palau, ιδανική για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εστιατόρια, παμπ, κρασιά, αγορές και αναχώρηση για εκδρομές στη Maddalena ή άλλα νησιά.
Ένα δωρεάν λεωφορείο συνδέει το χωριό με την πόλη.



Η βίλα είναι encuentra en la esquina de o pequeño grupo de casas adosadas με θέα στο mar inmersas σε μια πανοραμική θέα στην Μεσόγειος, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα y de la playa.
Hay dos habitaciones para dormir, ένα doble y ένα τριπλό με literas? το μεγάλο δωμάτιο με το κοκίνο περιέχει ένα μεγάλο mesa με bancos y a sofà que se convierte en una cama doble ή dos camas individuales? Στον συνολικό σανό είσαι camas.
Το σπίτι διαθέτει ένα πλήρες baño. Γεμίστε μια λεβαντόρα.
Η κοκκινιά κατέχει ένα fregadero doble y cuatro quemadores, hay una refrigeradora.
Hay un pequeño televisor.
Φρένο από την κατοικία με ένα μεγάλο κήπο με ορτάς πιάτο, αν θέλετε να περάσετε από την παραλία και να απολαύσετε το ποτό σας.
Αποκλεισμός από το terraza encuentra el jardín plantado.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Pueblo της Costa Serena, με μπαρ, εστιατόριο, σούπερ μάρκετ, πλυντήριο και κέντρο εξυπηρέτησης, πλατεία κοινωνικής μέριμνας, ενσύρματη πρόσβαση σε ενήλικες και παιδιά, δωρεάν πρόσβαση στην πισίνα και εκθεσιακούς χώρους.
Σε απόσταση 4χλμ. Από το Pueblo, αν μπείτε στην πόλη του Palau, θα μπορείτε να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας, να επισκεφθείτε, να αγοράσετε και να πουλήσετε εκδρομές στη Μαγκνταλένα ή στις ορεινές νησίδες.
Μια υπηρεσία μεταφοράς δωρεάν συνδέσετε el pueblo με Palau κατά τη διάρκεια της ημέρας, εμπάργκο αμαρτίας, είναι συνιστάται να κρατήσει ένα ανεξάρτητο vehículo para moverse libremente y εξερευνητής las manyas playas maravillosas de la zona.


Η βίλα, αν βρείτε μια μικρή γέφυρα με μαιζονιές και terrasses, βρίσκεται σε απόσταση 50μ. Από την παραλία και από την παραλία.
Το ένα από τα δύο δωμάτια, ένα διπλό και ένα τρίκλινο με superposés? ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα χωριστό τραπέζι με τραπεζαρία και ένα καναπέ εδώ αποκλίτικο un lit διπλό supplémentaire ή deux lits simples? Το συνολικό άθροισμα, το y είναι ένα διάφραγμα.
Το σπίτι και το σαλόνι του ξενοδοχείου; το y για να το μηχάνημα à laver.
Η μικρή κουζίνα με ένα διπλό évier et quatre brûleurs, το y a un réfrigérateur.
Ο α α un petit téléviseur.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους με ιδιωτικό τραπέζι με καρέκλες, από όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και να απολαύσετε το ποτό σας.
Οι χώροι που βρίσκονται σε κήπο είναι ζωντανό.
Το συγκρότημα βρίσκεται στο χωριό Costa Serena, με μπαρ, εστιατόριο, σούπερ μάρκετ, πλυντήριο και κέντρο εξυπηρέτησης, κοινωνικό χώρο στη θάλασσα, ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά, πισίνα με πρόσβαση στα γήπεδα και τα γήπεδα τένις à louer à un prix raisonnable.
- 4 χλμ. Από το χωριό, αν βρείτε τις βίλες του Palau, ιδανικές για δραστηριότητες αναψυχής, εστιατόρια, παμπ, μπαρ, καταστήματα κρασιών, καταστήματα και εκδρομές για το Maddalena ou d'autres îles.
Μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο αναχωρεί από το Palau. Ο συγγραφέας, η εκτίμηση της συνέχειας της διάθεσης ενός μηχανοκίνητου οχήματος εξαρτάται από την απόσπαση του ελεύθερου χρόνου και των εξερευνητών από τις μεγάλες πλαγιές της περιοχής.

Διαχειριστής καταλύματος

Francesco
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Palau

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Palau) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Porto Pollo και Εθνικός Δρυμός Maddalena Archipelago. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Palau Tourism Office και Salty Wind. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.
Χάρτης
Palau, Sardegna

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Palau Tourism Office - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bear's Rock - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Porto Pollo - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Maddalena Archipelago - 60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ρουντάλτσα: 53 λεπτά οδικώς
  • Όλμπια (OLB-Κόστα Σμεράλδα): 66 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Gusto Mediterraneo Bio Market Enoteca - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria Bitto - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vecchia Gallura - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Gattovolpa - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Faro - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

7,4

Καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

5,4/10

Καθαριότητα

7,4/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

6,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

Fabio G.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Casa trascurata
Bello il contesto ma la casa sporca divano letto inutilizzabile la seconda camera utilizzata a magazzino insufficienti le stoviglie
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Mauro C.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
Costa Serena
Appartamento in zona tranquilla, immerso nella macchia mediterranea e vicino al mare, ma ogni giorno conviene cambiare spiaggia in quanto ci si trova al centro di una zona ricca di luoghi da visitare.

8/10 Καλό

Annette D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vakantiehuis
Het huis staat op een mooi rustig resort. Om op het strandje te komen moet je door de Lagune of een heel stuk omlopen. Op het resort is een super lekker restaurant beslist proberen. Voor rust ben je hier op de juiste plek.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Francesco

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων