Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

όμορφη σουίτα στην παραλία Positano

όμορφη σουίτα στην παραλία Positano

Συλλογή φωτογραφιών για beautiful suite on the beach of Positano

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος όμορφη σουίτα στην παραλία Positano

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Positano, Campania
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣημείο Αποβίβασης Φεριμπότ του Ποζιτάνο2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλάτσο Μουράτ3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημαρχείο του Ποσιτάνο11 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΝάπολη (NAP-Διεθνές Αεροδρόμιο της Νάπολης)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

όμορφη σουίτα στην παραλία Positano

Ακριβώς στη διάσημη παραλία Grande, η σουίτα Sea προσφέρει μια μαγευτική θέα στη θάλασσα και στο Positano. Το ακίνητο των περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει μια αποκλειστική βεράντα και ένα κομμάτι ιδιωτικής παραλίας με ομπρέλες και καρέκλες και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία και τη θάλασσα. Βρισκόμαστε ακριβώς στην καρδιά του Positano στο ισόγειο μιας πανέμορφης παλιάς βίλας, χτισμένη στην παραλία και 30 μέτρα από τη θάλασσα. Μπροστά θα έχετε μόνο τη θάλασσα και τον μαγευτικό κόλπο του Positano, όπου μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.


Το σπίτι: καλυμμένο από Wi-Fi δίκτυο, κλιματιζόμενο και με παρκέ αποτελείται από ένα καθιστικό, προσβάσιμο από τη βεράντα μέσω μιας γαλλικής πόρτας. Έχει ανακαινιστεί πρόσφατα με ωραία έπιπλα που σέβονται τα χρώματα του τόπου, περιλαμβάνει καναπέ-κρεβάτι και ένα τραπέζι από ξύλο με 4 καρέκλες, όλα σε στιλ decapé. Η επίπλωση ολοκληρώνεται με μια υπέροχη γωνιά γυαλιού και μια τηλεόραση. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα πολύ άνετο κρεβάτι king size με στρώμα από αντιαλλεργικά και αναπνέοντα προϊόντα. Το ίδιο εξυπηρετείται από μια ντουλάπα και ένα συρτάρι. Η κουζίνα με τα πιάτα από γυαλί και πιατικά είναι εξοπλισμένη με πέντε εστίες αερίου και φούρνο, με άνετο ψυγείο / καταψύκτη και φούρνο μικροκυμάτων. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με νιπτήρα, τουαλέτα με μπιντέ και ντους. Θα βρείτε επίσης ένα πλυντήριο ρούχων μέσα σε αυτό.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών, πετσέτες θαλάσσης, πετσέτες και πιάτα πιάτων.
Αμέσως στην απέναντι παραλία μπορείτε να βρείτε παραλία με παραλία. Στη δεξιά πλευρά του ακινήτου μπορείτε να περπατήσετε μέχρι την προβλήτα για να νοικιάσετε σκάφη και να κάνετε θαλάσσια σπορ ή μαθήματα καταδύσεων. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, στην περιοχή υπάρχουν αξιοσημείωτα γραφικά και αποκλειστικά μονοπάτια, όπως η διαδρομή των Θεών ή αυτή των σιδηρουργείων του Αμάλφι. Στα δεξιά σας, μπορείτε να φτάσετε σε ένα διάσημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο για ρομαντικά δείπνα που βρίσκεται σε μια σπηλιά με θέα στη θάλασσα. Μην χάσετε έναν ωραίο περίπατο στην παραλία του Fornillo που είναι προσβάσιμο με τα πόδια κατά μήκος μιας βόλτας ανάμεσα στις μυρωδιές της Μεσογείου. Και πώς να μην πάει ξυπόλητος στα ψώνια ανάμεσα στα σοκάκια και στους πολύχρωμους δρόμους για να φορέσουν ρούχα από το περίφημο μόδας Positano.

Το βράδυ, ενώ κάθεστε στην ιδιωτική βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό κρασί ενώ μαγευτείτε από τα φώτα της πόλης και την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα τρώγοντας ψάρι στα πιο διάσημα εστιατόρια. Μόλις 150 μέτρα από τη βίλα μπορείτε να ξεκινήσετε μια εκδρομή, με φέρι, για να φτάσετε στο Κάπρι, στο Σορέντο, στο Αμάλφι, στη Νάπολη, στο Σαλέρνο

Δεν θα χρειαστείτε αυτοκίνητο, όλα γίνονται σε έναν πεζόδρομο και μακριά από το νέφος. Εάν φτάσετε στο Positano με το αυτοκίνητο, μπορείτε να σταθμεύσετε περίπου 500 μέτρα με επιπλέον χρέωση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Για τις αποσκευές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μεταφοράς θυρωρού διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.


Instagram: seasuitepositano

Διαχειριστής καταλύματος

Giovanna
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος CUSR 15065100EXT0187

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ποζιτάνο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Κέντρο του Ποζιτάνο, Ποζιτάνο). Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Καθεδρικός Ναός του Αμάλφι και Villa Rufolo (ιστορικό κτίριο), και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Σημείο Αποβίβασης Φεριμπότ του Ποζιτάνο και Λιμάνι του Αμάλφι. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικός Κήπος Villa Fiorentino και Cardone Salumi. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Positano, Campania

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γραφείο Τουρισμού του Ποσιτάνο - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Εκκλησία Santa Maria Assunta - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Σημείο Αποβίβασης Φεριμπότ του Ποζιτάνο - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Παλάτσο Μουράτ - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημαρχείο του Ποσιτάνο - 11 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Meta: 18 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός του Καστελαμάρε ντι Στάμπια: 35 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Νάπολης (Nap): 105 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Collina Bakery - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Buca di Bacco SRL - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Le Sirenuse - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Chez Black - 1 λεπτό με τα πόδια
  • La Zagara - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lauren N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Magical Spot in Paradise
I have never experienced such an attentive and communicative host!! Giovanna heeled with the check in process, her mother was gracious enough to meet us at the apartment to show us around, and then Giovanna checked on us throughout our stay to make sure we had everything we needed. The apartment is located in the best spot for food, shopping, and ferries to other locations. It was also immaculately clean!! We couldn't have asked for a better place to stay. I can't wait to come back next year! Too bad VRBO doesn't allow us to give more than 5 stars because this host and location deserve 10⭐️⭐️⭐️
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

kim d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A wonderful place
We stayed for a week and loved it. Perfect accommodations and wonderful, helpful host. The pictures don’t do it justice. Great to have a private patio and walk to the sea outside our door! Well stocked, very clean. Nice and quiet in the evening. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Lara K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The best place on the planet.
Waking up everyday to the beach was fantastic. The House is in the best location. And everything was taken care of! The property - and it’s owner was beyond fantastic.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jillian T., San Diego

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Location, location, location!!
Such a beautiful place with private beach in your front yard! Loved being able to layout in the yard, walk to the water anytime we wanted, and grabbing drinks from our kitchen with a few quick steps. Giavannah was incredibly sweet, so helpful, and so very welcoming!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Elena C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sea Suite is Fantastic
Highly recommend this apartment! The hostess Giovanna went above and beyond to make our stay wonderful! This beautiful apartment is situated right on the beach with a private terrace and a wonderful view. Within walking distance of entertainment, shopping and the pier! Modern, comfortable and fully equipped! Exceeded our expectations 👍👍👍
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Giovanna

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων