Ολόκληρο διαμέρισμα

BRUMA II φανταστικό κήπο και βεράντα. WIFI

BRUMA II φανταστικό κήπο και βεράντα. WIFI

Συλλογή φωτογραφιών για BRUMA II fantastic garden and terrace. Pool & Beach. WIFI

Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος BRUMA II φανταστικό κήπο και βεράντα. WIFI

Σχόλια
8,6 στα 10 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Canet de Berenguer, Valencia, Comunidad Valenciana
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Raco de Mar3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPlatja de Canet3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Paltja del Port de Sagunt10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

BRUMA II φανταστικό κήπο και βεράντα. WIFI

Το "BRUMA II" είναι ένα διαμέρισμα διακοσμημένο με έναν άνετο και λειτουργικό τρόπο, με όλες τις ανέσεις. Βρίσκεται δίπλα στην παραλία του Canet.

Στην είσοδο βρίσκεται η τραπεζαρία, η οποία διαθέτει στρογγυλό τραπέζι και 4 καρέκλες. Καναπές δύο τεμαχίων για 3 και 2 άτομα. Από εδώ έχετε πρόσβαση σε μια από τις βεράντες όπου υπάρχει ένα άλλο τραπέζι με 6 καρέκλες.

Μέσα από τον κεντρικό διάδρομο, στα δεξιά βρίσκουμε την κουζίνα, μοντέρνα και εξοπλισμένη με κεραμική εστία, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο με καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, ανεμιστήρα εξαγωγής, καφετιέρα, βραστήρα (kettel) ζεστό Έχει άμεση πρόσβαση στην ίδια βεράντα που περνά μέσα από την τραπεζαρία.

Υπάρχει ένα μπάνιο μπροστά από την κουζίνα με ένα μεγάλο ντους, νεροχύτη, τουαλέτα και μπιντέ. Το άλλο μπάνιο είναι ενσωματωμένο στο δίκλινο δωμάτιο (στο τέλος του διαδρόμου) με ντουζιέρα, νιπτήρα, WC και μπιντέ.

Από το δίκλινο δωμάτιο υπάρχει μια άλλη βεράντα όπου υπάρχουν ξαπλώστρες, τραπέζι και καρέκλες.
Το δίκλινο δωμάτιο διαθέτει ντουλάπα και κρεβάτι 1'50εκ.

Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια, με ντουλάπες και φωτεινά παράθυρα, έχουν κρεβάτι 1'35εκ και δύο κρεβάτια 90 'αντίστοιχα.

Στο διαμέρισμα υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών, σίδερο και σιδερώστρα. Έχει WIFI. Και διαθέτει μονάδα κλιματισμού με αντλία θερμότητας.
Διαθέτει χώρο γκαράζ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το "BRUMA II" βρίσκεται μπροστά στην παραλία Canet.
1. 250 μέτρα ακτογραμμής πλάτους 80 μέτρων αποτελούν την παραλία του Canet. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της κοινότητας της Βαλένθια. Από τη μία πλευρά, η άμμος της είναι λεπτή και απαλή και από την άλλη, μέσα από τα κρυστάλλινα νερά της, μπορείτε να δείτε καθαρά το βυθό της θάλασσας. Επίσης, όλη η παραλία συνορεύει με έναν μεγάλο περίπατο που μπορείτε να περπατήσετε από το ένα άκρο στο άλλο.
Στην παραλία υπάρχουν δίχτυα βόλεϊ και μικρά ποδοσφαιρικά γκολ και έτσι μπορεί κανείς να ασκεί υπαίθρια αθλήματα.
Διαθέτει σταθμό υγείας και διάσωσης στην παραλία, 2 παρατηρητήρια, βάρκες παρακολούθησης, ασθενοφόρο, ιατρείο και φαρμακείο. Επίσης με χώρο σκιάς και ξύλινα δομοστοιχεία με WC, αποδυτήρια και ντους έτσι ώστε οι επισκέπτες ή οι τουρίστες που έχουν σωματική ή πνευματική αναπηρία και θέλουν να περάσουν μια ωραία μέρα μπορούν να κάνουν μπάνιο με την αμφίβια καρέκλα ή να κάνουν ηλιοθεραπεία συνοδευόμενη ανά πάσα στιγμή των εργαζομένων μας.
Από την άλλη πλευρά, ο χώρος περιπάτου συνοδεύεται από τους όμορφους αμμόλοφους της παραλίας που έχουν ως αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της βόλτας ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες όπως το γραφείο τουριστικών πληροφοριών, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικές χαρές, πάρκινγκ και μια γοητευτική αγορά που ανοίγει κάθε εβδομάδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε τη μαρίνα με τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρει: καγιάκ, ιστιοπλοΐα, windsurfing και πολλά άλλα.
Τα σαββατοκύριακα του Ιουλίου και του Αυγούστου μπορείτε να απολαύσετε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες μουσικής στην πλατεία παραλιακής πλαγιάς που διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η παραλία του Canet d'en Berenguer βραβεύεται κάθε χρόνο με το βραβείο "Γαλάζια Σημαία", καθώς και την εφαρμογή των προτύπων ποιότητας UNE-EN ISO 9001, UNE-EN ISO 14001 Περιβάλλον, UNE 170001 Προσβασιμότητα , Q Τουριστικής Ποιότητας.

Το Canet απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το χωριό Canet.

Η καλλιτεχνική-αρχιτεκτονική κληρονομιά είναι:
- Η ενοριακή εκκλησία του San Pedro (s. XVIII).
- Το παλάτι της Saavedra (19ος αιώνας).
- Ο φάρος που χτίστηκε το 1904, ύψος 30 μέτρων και με απόσταση 25 μιλίων, το κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι βρίσκεται 300 μέτρα εσωτερικά. Πρώην (s. XVI) ήταν ένα παρατηρητήριο, η αποστολή του οποίου ήταν να προειδοποιεί για την παρουσία κορσάρων πλοίων στους παράκτιους πληθυσμούς.
- Εθνολογικό Μουσείο (εγκατεστημένο σε παλιό εξοχικό σπίτι).
Τον Σεπτέμβριο οι εορτασμοί του αγίου προστάτη γιορτάζονται για να τιμήσουν την Παναγία εναντίον των Φοίνικων, προστάτιδα του Δήμου. Λαμβάνονται διάφορες πράξεις, όπως χοροί, φεστιβάλ, ιππασία, προσφορά στεφάνου στη Θεοτόκο, πομπές, είσοδο αγελάδων, ταύροι embolados κ.α.
Κοντά στο Canet είναι το Sagunto, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το αραβικό του κάστρο, το ρωμαϊκό θέατρο (1ος αιώνας) ή τους αρχαιολογικούς χώρους της Via del Pórtico και της Casa dels Peixos.
Το Canet βρίσκεται βόρεια της Βαλένθια, 30 λεπτά (33,0χλμ.) Από το V-21. Και στα νότια του Castellón de la Plana, υπάρχουν 43 χιλιόμετρα μακριά.
Για να φτάσετε με αεροπλάνο, το πλησιέστερο αεροδρόμιο προς Canet είναι Manises (Βαλένθια), περίπου 35 λεπτά (38,4 χλμ.) Από το AP-7. Ένα άλλο σημαντικό αεροδρόμιο είναι το Castellón που βρίσκεται 50 λεπτά (73,8 χλμ.) Από CV-10.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
- La Vall d'Uixó, 16χλμ. Από το Canet d'En Berenguer.
Οι Γκρόττες του Σαν Χοσέ (μακρύτερος πλωτός ποταμός στην Ευρώπη). Ένα μέρος που δεν μπορείτε να χάσετε Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.

- Gilet 8,9χλμ. Από το Canet d'En Berenguer.
Μονή Sant Sperit. Ιδρύθηκε το έτος 1404 από τη Na Maria de Luna, σήμερα είναι ένα μοναστήρι του Τάγματος των Φραγκισκανών.

- Φυσικό Πάρκο Sierra Calderona σε 58 λεπτά (41,0 χλμ.) Από CV-310 και A-23.
Είναι μια από τις πιο εμβληματικές προστατευόμενες περιοχές ολόκληρης της κοινότητας της Βαλένθια. Η οικολογική του ποικιλομορφία και η σημασία του υπάρχοντος είδους του δίνουν μια μεγάλη φυσική αξία που αξίζει να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε.
Στη σύνοδο κορυφής, αποκαλούμενη Garbí, υπάρχει μια φανταστική άποψη από όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τα ζώα και τη χλωρίδα του φυσικού πάρκου.
Υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, παρατηρητήρια πτηνών και χώρους πικνίκ.


ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Κοντά στο Canet υπάρχουν πολλά γήπεδα γκολφ (αποστάσεις από την παραλία Canet):

• Golf Club Scorpion (απόσταση 40,8 χλμ.)
• Real Club de Golf Manises (απόσταση 41,5 χλμ.)
• Μεσογειακό γκολφ (απόσταση 55,1 χλμ.)

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

- Στην πόλη της Βαλένθια είναι το Bioparc, ένα από τα καλύτερα πάρκα ζώων στον κόσμο. Και το Μουσείο της Πόλης των Τεχνών και των Επιστημών και το Ωκεανογραφικό.
- Στο Μπενιντόρμ (Αλικάντε): Terra Mítica, Aqualandia, Iberia Park, Aqua Natura.

Διαχειριστής καταλύματος

Dulce Pérez
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος AT-47089-V

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Canet De Berenguer

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Canet De Berenguer) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ίδρυμα Horno Alto N.2 και Ρωμαϊκό Θέατρο του Σαγκούντο, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Πάρκο της Οροσειράς Sierra Calderona και Platja de Canet.
Χάρτης
Canet de Berenguer, Valencia, Comunidad Valenciana

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Raco de Mar - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Platja de Canet - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Paltja del Port de Sagunt - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Playa Malvarrosa de Corinto - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρόπολη-Κάστρο του Sagunto - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σαγκούντο: 15 λεπτά οδικώς
  • Βαλένθια (VLC): 34 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Tagliatella - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jamon Jamon - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Tito - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Negresca - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Candela Restaurante - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,6

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

7,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Antonio G.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Lugar familiar
Zona muy buena para vacaciones familiares, casa muy bien situada y sencilla.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

8/10 Καλό

Miguel Angel R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Buen sitio para relajarse
Ha estado muy bien. Hemos disfrutado (sobre todo los peques) y desconectado. No descartamos repetir. Eso sí, cuando vayáis a contratar, comprobad bien que luego os aparecerá un cargo de limpieza sobre unos 80 euros más, que no aparece inicialmente. Es un pago aparte que lo veréis después. Para que lo tengáis en cuenta.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2020

8/10 Καλό

David T., Valencia, España

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Estancia tranquila en canet
El residencial es muy tranquilo y la piscina casi siempre estaba vacía lo cual se agradece en época covid. El apartamento está bien para 4-6 personas y está cerca de la playa
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

jose m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
En general todo bien
Es un sitio tranquilo y bastante cerca de la playa
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dulce Pérez

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων