Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

OCEAN FRONT Μόλις 20 βήματα στο SAND

OCEAN FRONT Μόλις 20 βήματα στο SAND

Συλλογή φωτογραφιών για ON THE BEACH! Soaking Tub, FAST Wi-Fi - A/C-Queen Beds

Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 24, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος OCEAN FRONT Μόλις 20 βήματα στο SAND

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Dominical, Provincia de Puntarenas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή Οικοτουρισμού Hacienda Baru6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλάγια Ντομινικάλ1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες Nauyaca12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Toilet · Shower only · Shampoo

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

OCEAN FRONT Μόλις 20 βήματα στο SAND

..... OVER (60 +) 5 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙΣ ..... ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ .... ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ DOMINICAL ή UVITA !!!!!!!

Μόλις 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Dominic και όλες τις δραστηριότητές του !!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ....... αυτά ΔΕΝ είναι φωτογραφίες κάποιου άλλου παραλίας ή τηλεφακών .... Είμαστε κυριολεκτικά στην παραλία!

Ιδιωτική παραθαλάσσια ήσυχη βίλα πολυτελείας (περίπου 850 τετραγωνικά πόδια συνολικά) με θολωτή οροφή, εσωτερική / εξωτερική μεγάλη αίθουσα, καυτή μπανιέρα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Αν θέλετε να βρίσκεστε στην παραλία σε μια καταπληκτική τοποθεσία, μην κοιτάξετε ξανά ...... .. ... αυτό είναι το μέρος για εσάς !!!

Μερικές από τις ανέσεις:
INSIDE: QUEEN 13 "Κρεβάτι με μαξιλάρι, Πλήρες μπάνιο με καμπίνα ντους με απεριόριστο ζεστό νερό, Πλήρης κουζίνα με όλες τις ανέσεις: Φούρνος μικροκυμάτων, Μπλέντερ, φρυγανιέρα, ολοκαίνουριο 4 εστίες καυστήρα με φούρνο,

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Το εσωτερικό / εξωτερικό δωμάτιο του OCEAN VIEW με ένα νέο έθιμο καναπέ είναι ευρύχωρο και άνετο. Ένα μεγάλο τραπέζι για 4 χώρους φιλοξενίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: χρήση του τοπικού κινητού τηλεφώνου (πληρώνετε λεπτά), γρήγορο WiFi (6 Mbps Internet WIFI σε όλο), ηχοσύστημα SONOS, εξαιρετικά ήσυχο κλιματισμό, (2) ανεμιστήρες οροφής και ολοκαίνουργια HDTV 50 ". ........ με "μόνο NETFLIX" καμία τηλεοπτική τηλεόραση .......

OUTDOOR: εξωτερική θερμή / κρύα μπανιέρα (με άφθονο χώρο για δύο), εξωτερικό ντους / πόδι εξωτερικού χώρου με ζεστό / κρύο νερό, διαμορφωμένους χώρους, έπιπλα γκαζόν, boogie boards, ομπρέλες και σαπούνι σχεδιαστών.

Όπως και οι πετσέτες!;!?! ??!!?!?!? (2) πετσέτες μεγάλου μήκους (4) πετσέτες μπάνιου, (2) πετσέτες (4) πετσέτες, (2) μπουρνούζια .... όλα 100% Βαμβάκι εισαγόμενα από τα κράτη. Πλυντήριο / στεγνωτήριο σε ιδιότητα διαθέσιμη για χρήση κατόπιν αιτήματος.

Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο με αυτό στην περιοχή ... ένα ακίνητο στη θάλασσα που περιβάλλεται από τροπικό δάσος (3 πλευρές) με μια τεράστια παραλία SWIMMABLE !!!!. Αυτός ο χώρος απέχει λιγότερο από 30 μέτρα από την παραλία ... ναι, λιγότερο από 20 βήματα από το εσωτερικό / εξωτερικό δωμάτιο ..... με την παρθένα άμμο και την παραλία με φοίνικες που είναι μόλις 15 λεπτά με τα πόδια (μέσω της παραλίας) ή 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο Dominical (με 10 + εστιατόρια). Εκτός από τον ιδιοκτήτη, οι πλησιέστεροι γείτονές σας στην ιδιοκτησία απέχουν περισσότερο από 300 πόδια (σκέφτεστε το γήπεδο ποδοσφαίρου από κάθε πλευρά). Ξυπνήστε και χαλαρώστε την ακοή / βλέποντας τη συντριβή των κυμάτων από το κρεβατάκι μνήμης αφρού μνήμης με αιγυπτιακά χτενισμένα φύλλα βαμβακιού ..... ο ωκεανός κυριολεκτικά απέχει μόνο λίγα βήματα μακριά.

Απολαύστε την άγρια φύση / τα πουλιά βλέποντας από το κατάστρωμα σας. Το ακίνητο έχει πολλά πουλιά, άγρια ζώα, πεταλούδες, ιγκουάνα (εν μέρει εκπαιδευμένο να τρώει έξω από το χέρι σας από τον ιδιοκτήτη μου ..... τρελό αλλά αληθινό).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ VILLA EPIPHANY ΕΙΝΑΙ 100% ΜΗ ΦΟΥΡΝΟΙ ...

ΕΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το ήσυχο τμήμα της παραλίας μας έχει πολύ λίγους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν λόγω προβλημάτων πρόσβασης για το ευρύ κοινό ...... που δεν έχουμε από τότε που βρισκόμαστε κατευθείαν στην παραλία. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αναφέρω αυτό ...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στην παραλία μπροστά ή κοντά στη βίλα. Μπορείτε να απολαύσετε ήσυχα το γαλήνιο περιβάλλον ..... και απλά να χαλαρώσετε !!!!!!

Αυτή η σύγχρονη πολυτελής βίλα χτίστηκε με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Έχετε τη δική σας ιδιωτική είσοδο τόσο στην βίλα όσο και στην παραλία, στους περιφραγμένους ιδιωτικούς χώρους με καταστρώματα και σε ξεχωριστό χώρο κάλυψης ψησταριάς (όλα για αποκλειστική χρήση). Τοποθετήσαμε εξωραϊσμό έτσι ώστε να μην βλέπετε τίποτα εκτός από τα εγγενή φυτά και τον ωκεανό από την απόδραση σας.

Η υπηρεσία καθαριότητας είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος (ελάχιστη επιπλέον χρέωση αν επιλέξετε την υπηρεσία). Οι επισκέπτες που μένουν 1 εβδομάδα ή περισσότερο παίρνουν ένα καθαρό μεσημέρι καθαρό από μια υπηρέτρια σε NO CHARGE (1 1/2 ώρες καθαρό για κάθε κράτηση εβδομάδα) μαζί με την υπηρεσία πλυντηρίου / πτύχωσης δωρεάν!

Όταν πρόκειται για δραστηριότητες Dominic είναι ο τόπος που πρέπει να είναι. Μέσα σε 1 - 20 λεπτά (με το αυτοκίνητο) της βίλλας υπάρχουν γραμμές ταχυδρομείου, σέρφινγκ, καγιάκ, στούντιο γιόγκα, ιππασία, καταρράκτες, πεζοπορίες, πανέμορφες παραλίες, ) και πολύ περισσότερο μέσα σε λίγα λεπτά από την κατοικία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην παραλία !!!! .... μπορείτε να ξυπνήσετε με τον καφέ σας και να περπατήσετε 30 πόδια .... ΝΑΙ, 20 βήματα και είστε στην παραλία !!!!!! Διαβάστε τις κριτικές ... είναι TRUE!

Φέρτε το μαγιό σας ... και το σημαντικό σας άλλο !!!!

Απολαύστε την ανάγνωση του (30 +) "5 Star" ΑΠΟΨΕΙΣ τα περισσότερα έχουν ηλικία κάτω των 12 μηνών !!!! Οι ανασκοπήσεις είναι επίσης από σχεδόν κάθε μήνα του έτους κατά τη διάρκεια της "Υψηλής περιόδου" και της "Πράσινης Εποχής". ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Κόστα Ρίκα είναι ένα καταπληκτικό μέρος, αλλά είναι μια χώρα του 3ου Παγκοσμίου Κόσμου, οπότε μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν διαταραχές του INTERNET μαζί με τα POWER OUTAGES (τα περισσότερα από 1 - 5 λεπτά, αν και μερικά μπορεί να είναι μεγαλύτερα). Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι μόνο μέρος της εμπειρίας όπου οι άλλοι άνθρωποι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε λιγότερο από τέλειες υπηρεσίες υποστήριξης (λόγω περιστάσεων που δεν ελέγχονται). Έτσι αν ψάχνετε για περιπέτεια, ενώ είστε ΔΩΡΕΑΝ στη παραλία για να έρθετε κάτω και να απολαύσετε αυτό το καταπληκτικό μέρος ....... Ελπίζω να σας δω σύντομα!

Διαχειριστής καταλύματος

Robert Curry
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ballena

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Ballena) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Hacienda Barú National Wildlife Refuge και Γεωλογικός Σχηματισμός Punta Uvita, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Sunset Surf Dominical - Day Lessons και Costa Rica Stand Up Paddle Boarding. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Dominical, Provincia de Puntarenas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή Οικοτουρισμού Hacienda Baru - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Δομινικαλίτο - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Πλάγια Ντομινικάλ - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Άγριας Ζωής Alturas Santuario de Fauna - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτες Nauyaca - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέπος (XQP): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Coco's Restaurant - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fuego Brew Company - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Mono Congo - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurante Charter - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Phat Noodle - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 91 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 93 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jim H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing place.
The beds were comfortable, but i would have slept on a pile of bricks for this amazing view. Hope to return.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Karin N., Highland, Maryland USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Winter vacation
We had a wonderful time at this very special beachfront property.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

David K., Las Vegas

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Beautiful property right on the beach. Owners were extremely helpful with cool places to go.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Daniel W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach Get Away!
Just as expected! Easy walk to Dominical! Right on the beach! Bedding and beds very comfortable! Everything worked as required. Very enjoyable stay! Thank you!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Tootoo T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Simply Amazing
Clean, well set up, A+ location! Family of 5 with kids age 7/10/13 all loved this place. Also think the host Rob is extraordinarily nice/helpful. I mean, there are good hosts, then there is Rob at next level! Now that we have been to Playa Dominical area and know where things are and how the beaches are like, I would not stay anywhere else if visiting again. Simply put, if this place is available definitely grab it ASAP. Consider yourself super lucky.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Robert Curry

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Moving to Costa Rica was the best decision of my life! I spent the last 25 years as an International Tech Executive traveling throughout the US and Asia. It was very exciting and is something I very much enjoyed. Then........7 years ago I made the decision to dramatically change my life and boy am I glad I did! Costa Rica is an amazing place and I look forward to meeting you so I can share some of my experiences with you!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When I arrived in Costa Rica in 2016 I had two things in mind.......privacy and oceanfront....and here we are !! "Living the Life" on a beautiful very private beach....just 20 steps from the house.....could life get any better !

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

One of the great things about Dominical is that it is still a lazy beach town. Prices for meals ($8 - $14 an entree) and services are typically reasonable and the best part is most services and activities do not require reservations and can be enjoyed by everyone. We also have a much bigger town "Uvita" just 15 minutes to the South (with over 45 restaurants, (3) Banks, (2) LARGE full-service grocery stores, and many additional activities) which offers pretty much anything you need at a reasonable price.

If you have any other questions READ THE REVIEWS

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων