Διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Περπατήστε στο ζωντανό Merchant City από ένα ήσυχο διαμέρισμα της Γλασκώβης

Περπατήστε στο ζωντανό Merchant City από ένα ήσυχο διαμέρισμα της Γλασκώβης

Συλλογή φωτογραφιών για Walk to vibrant Merchant City from a tranquil Glasgow apartment

Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Περπατήστε στο ζωντανό Merchant City από ένα ήσυχο διαμέρισμα της Γλασκώβης

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα68 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Εξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Glasgow, SCT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Glasgow Green7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGeorge Square (πλατεία)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOVO Hydro5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓλασκώβη (PIK-Πρέστγουικ)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Περπατήστε στο ζωντανό Merchant City από ένα ήσυχο διαμέρισμα της Γλασκώβης

Εξερευνήστε την όμορφη πόλη της Γλασκώβης από αυτή την κεντρική τοποθεσία με την εκπληκτική βικτοριανή και αρ νουβό αρχιτεκτονική. Το κέντρο της πόλης και το μοντέρνο Merchant City απέχουν μόλις 15 λεπτά με τα πόδια (ή 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του λεωφορείου). Μπουτίκ σχεδιαστών, κομψά καφέ και μπαρ γεμίζουν πρώην αποθήκες στην οδό Ingram και το ιταλικό κέντρο, ένα κομψό εμπορικό συγκρότημα που περιβάλλει μια αυλή. Γκουρμέ σκωτσέζικα, ινδικά και μεσογειακά μπιστρό τρυπούν την περιοχή, ενώ κοκτέιλ σαλόνια και τζιν μπαρ καλύπτουν ανακαινισμένα κτήρια του 18ου αιώνα. Οι πολιτιστικοί χώροι των City Hall και του Old Fruitmarket φιλοξενούν κλασσικές και ποπ συναυλίες. Σπίτι στη Σκωτική Όπερα, Σκωτσέζικο Μπαλέτο και το Εθνικό Θέατρο της Σκωτίας, καθώς και αναγνωρισμένα μουσεία και μια ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και μουσική σκηνή.

Το όμορφο πράσινο της Γλασκώβης είναι στο κατώφλι μας και είναι ιδανικό για μια διαδρομή, με τα πόδια ή με ποδήλατο. Εδώ μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο City Sightseeing που σας συνδέει με όλα τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη περιοχή παιχνιδιού για τα παιδιά. Το πάρκο φιλοξενεί το Παλάτι του Λαού και τους Χειμικούς Κήπους, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε συναρπαστικές απόψεις της ζωής της Γλασκώβης, την υπέροχη τερακότα Doulton Fountain και την πολύχρωμη πρόσοψη του εργοστασίου χαλιών του Templeton, σχεδιασμένο για απομίμηση του παλατιού του Δογίτη στη Βενετία. Υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο σούπερ μάρκετ, βιβλιοθήκη και αθλητικό κέντρο σε απόσταση μικρότερη των 5 λεπτών με τα πόδια. Το θέατρο των πολιτών βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ το θέατρο Tron απέχει 10 λεπτά με τα πόδια.

Χαλαρώστε σε αυτό το ήσυχο διαμέρισμα, αφού εξερευνήσετε την πόλη, επισκεφθείτε την οικογένεια και τους φίλους σας ή δημιουργήστε το γραφείο σας στο ευρύχωρο σαλόνι και συνδεθείτε με την ευρυζωνική ταχύτητα ινών μας. Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Το ακίνητο είναι ελαφρύ και ευρύχωρο. Αφεθείτε σε έναν ήσυχο βραδινό ύπνο με 2 μεγάλα υπνοδωμάτια (1 king & 1 διπλό κρεβάτι) και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Κάντε δείπνο σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ψυγίστε με ένα γεύμα και ένα ποτήρι κρασί σε μια κομψή τραπεζαρία στο ευρύχωρο σαλόνι, με θέα σε όμορφους ιδιωτικούς κήπους. Υπάρχει επίσης ένας χώρος φαγητού στην κουζίνα. Υπάρχουν μεγάλες καθρέφτες ντουλάπες και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Πλήρες μπάνιο με μπανιέρα και ηλεκτρικό ντους (σταθερή παροχή ζεστού νερού). Έχουμε γρήγορη Wi-Fi BT στο διαμέρισμα και ένα stick ROKU για streaming στην τηλεόρασή μας και πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix. Δεχόμαστε παιδιά άνω των 2 ετών και το ακίνητο απαγορεύεται αυστηρά.

Η ήσυχη τοποθεσία μας επιτρέπει έναν ξεκούραστο ύπνο. Μέσα σε μία ώρα υπάρχουν εκπληκτικές λίμνες, βουνά, γήπεδα γκολφ και μονοπάτια ουίσκυ. Το Loch Lomond, το Εδιμβούργο και η ακτή είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα. Τα τρένα, τα λεωφορεία και τα ταξί είναι πολύ κοντά, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο.

Είμαστε 5 λεπτά από το σύστημα αυτοκινητοδρόμων (M74, κόμβος 1Α). Το αεροδρόμιο απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και το σιδηροδρομικό σταθμό περίπου 10 λεπτά. Το SECC και το Hydro είναι επίσης περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι 12 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Bridge Street και αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να ταξιδέψετε στην πόλη. Ο κεντρικός σταθμός της Γλασκώβης διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να περπατήσει. Το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης απέχει 25 λεπτά με τη δημόσια συγκοινωνία και το πανεπιστήμιο Strathclyde απέχει 20 λεπτά με τα πόδια.

Τα Gorbals έχουν υποστεί πλήρη μεταμόρφωση, με μοντέρνα διαμερίσματα που εμφανίζουν μεταλλικά γλυπτά από τοπικούς καλλιτέχνες στις εισόδους και στους δρόμους. Υπάρχουν υπέροχοι χώροι πρασίνου και η περιοχή είναι ασφαλής και ήσυχη και κυρίως καταλαμβάνεται από νέους επαγγελματίες και οικογένειες.

Το θέατρο των πολιτών βρίσκεται πολύ κοντά και το θέατρο Tron περίπου 10 λεπτά με τα πόδια. Πολλά μεγάλα μουσεία και γκαλερί τέχνης για να επισκεφθείτε επίσης.

Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, θέλουμε να έχετε μια φανταστική διαμονή στη Γλασκώβη. Μπορούμε να σας παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας και επίσης να σας προτείνουμε μερικά υπέροχα μέρη για φαγητό και ποτό. Θα εξασφαλίζω πάντα ότι οι φιλοξενούμενοί μου θα έχουν μια τέλεια διαμονή και θα βιώσουν την πόλη σαν τοπικό.

Διαχειριστής καταλύματος

Marcia
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Please note that the property is not child-proofed

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος ST8699-1835-3909-5715

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γλασκώβη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Γλασκώβη) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Glasgow Green, ενώ στα πολιτισμικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: OVO Hydro και Κέντρο Τέχνης και Μουσείο. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Σκωτίας ή Πάρκο Hampden. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Glasgow, SCT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Glasgow Green - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Merchant City (Παλαιά Συνοικία) - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Οδός Buchanan - 19 λεπτά με τα πόδια
  • George Square (πλατεία) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • OVO Hydro - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Argyle Street της Γλασκώβης: 16 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Bridge Street: 11 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο της Γλασκώβης (GLA): 21 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Scotia Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • The Laurieston Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Shawarma King - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Sharkeys Bar - 6 λεπτά με τα πόδια
  • The Clutha Bar - 11 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Michelle D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
South side, 10-15 min walk to just about everything.
It’s was great! Just as pictured. COOP Market/Aldi, coffee shops and bus routes are a close by.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Melissa G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Really Nice Place
Place was clean and nice! Close to the city but not too busy! Heaps of parking out the front. Would recommend!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

6/10 Μέτριο

Sue D., Surrey

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
Bright flat
The apartment was clean and bright In Gorbals area of Glasgow. We were only given an approx location when we booked which on reflection was not very helpful as it was further than we thought. We didn’t walk into the centre as it was too far through demolition sites and busy roads. Uber and taxi were fine to collect and drop us. There is a supermarket close by.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Gillian S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay in Glasgow
Loved the area - proximity to Merchant Square is good (walkable). The unit itself is bright and sunny and comfortable and the hosts were excellent - everything was just perfect!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Ange P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great flat, close to city centre Glasgow
We spent 4 days there recently and the flat was really lovely, warm, clean and comfortable. The neighbourhood was quiet and had a couple of shops nearby for groceries. We had a parking spot right outside the property too. The flat is very clean and modern and about a 15-20 min walk from the centre of Glasgow. The owner was really lovely and friendly and very helpful. Would highly recommend and stay there again if I was ever visiting Glasgow again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marcia

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I love travelling with my family and have stayed in many great rental properties around the world. I love cooking and am partial to a 1/4 of a glass of wine now and then. Seems to be my limit! I have a passion for sewing and am self taught from a very young age. Favourite saying "life is not about the number of breaths you take, but about the number of moments that take your breath away". I look forward to meeting you and welcoming you to Glasgow.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

There are so many things that make this the perfect holiday rental. The property is very bright and sunny and has lovely private communal gardens which guests are free to use. It is only a short 15 minute stroll to the city centre and offers free parking right outside the property. We only have 5 star reviews from our guests on other sites we list on and they particularly love the location and high standards we maintain. We will do everything we can to make sure you have a great stay.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Lovely garden views from the lounge.
Peaceful location but only a short 15 minute walk to the city centre
Bright and sunny property.
Free parking right outside.
Fully stocked supermarket less than 5 minutes' walk away.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων