Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σπίτι Ναυτικού για 4-6 άτομα

Σπίτι Ναυτικού για 4-6 άτομα

Συλλογή φωτογραφιών για Merenkulkija talo 4-6 ppl

Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 26, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι Ναυτικού για 4-6 άτομα

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ornos, South Aegean
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ορνός5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλιό Λιμάνι της Μυκόνου6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜύκονος (JMK-Κρατικός Αερολιμένας της Μυκόνου)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝέο Λιμάνι της Μυκόνου13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι Ναυτικού για 4-6 άτομα

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
 • Τοποθεσία: Στην αποκλειστική κατοικημένη περιοχή του Ορνού - Άγιος Ιωάννης Διακόφτης.
• Θέα: Η πόλη της Μυκόνου, η Μικρή Βενετία, το λιμάνι και οι περίφημοι Μυκονιάτικοι ανεμόμυλοι.
• Ιδιωτική πισίνα.
• Τζακούζι.
• Διάστημα: Απρ. 50m².
• Χώροι φαγητού: Εξωτερική τραπεζαρία με ιδιωτική πισίνα και πλήρως επιπλωμένο, εξωτερικό μπαλκόνι με τζακούζι. • Χώρος στάθμευσης: Ιδιωτικό για αυτοκίνητα και άφθονο χώρο για μοτοσικλέτες.
• Κοινή πισίνα. **

Αυτό το κυκλαδίτικου στιλ διακοπών βρίσκεται πάνω σε λόφο και βρίσκεται στην αποκλειστική κατοικημένη περιοχή του Αγίου Ιωάννη Διακοφτή, με υπέροχη θέα πάνω από την πόλη της Μυκόνου, τη Μικρή Βενετία και τους διάσημους Μυκονιάτικους Ανεμόμυλους, σε απόσταση 800μ. την υπέροχη παραλία του Ορνού (το Ornos Village διαθέτει σούπερ μάρκετ, περιοχή για kite surfing, 24ωρο αρτοποιείο και πολλές ρομαντικές, οικογενειακές και γκουρμέ ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες δίπλα στη θάλασσα), περίπου 4,7 χλμ. από το αεροδρόμιο και 4 χλμ. από την πολυσύχναστη πόλη της Μυκόνου . Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, τζακούζι, ιδιωτικό πάρκινγκ, ιδιωτική δεξαμενή νερού, ηλιακό θερμοσίφωνα, ιδιωτικό χωρίς δρόμο πρόσβασης. Ένα πραγματικά γοητευτικό και ευχάριστο σπίτι, χτισμένο σύμφωνα με το παραδοσιακό μυκονιάτικο στιλ, με λευκούς τοίχους, δάπεδα και έπιπλα για μια κομψή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για μεγάλες οικογένειες ή ομάδες που φιλοξενούν έως 6 άτομα που αναζητούν ένα ξεκούραστο σκηνικό στη Μύκονο .
Η γειτονιά είναι οικιστική και το σπίτι βρίσκεται στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου που εξασφαλίζει ασφάλεια, ιδιωτικότητα και ηρεμία στην πιο όμορφη περιοχή του νησιού, 500μ. από την ιδιωτική βίλα του σημερινού προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η πρόσβαση στο σπίτι είναι με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Το σπίτι διαθέτει αυλή με ιδιωτική πισίνα και εξωτερική τραπεζαρία. Στην είσοδο θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο, τραπεζαρία, τζάκι και διπλό καναπέ-κρεβάτι. Δίπλα στην τραπεζαρία υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, τηλεόραση με led και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Και τα δύο δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ανεμιστήρα οροφής (για τους φιλικούς προς το περιβάλλον * επισκέπτες). Μπροστά από την κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένα μεγάλο μπαλκόνι με τζακούζι, υπαίθριο τραπεζαρία και καθιστικό και υπέροχη θέα στη θάλασσα, τον κόλπο του Κόρφου, το λιμάνι της Μυκόνου, τη Μικρή Βενετία και τους ανεμόμυλους της Μυκόνου. Από το Σώμα κάποιος μπορεί να δει την Ανατολή, την Ηλιοβασίλεμα και τη Σελήνη να υψώνονται πάνω από τη Μύκονο.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
• Καθαρισμός, λευκά είδη και πετσέτες μπάνιου.

• Κατοικία: Έως 6 (4 + 2) επισκέπτες.

• Μία πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.

• Ένα πτυσσόμενο διπλό καναπέ-κρεβάτι (φιλοξενεί δύο άτομα).

• Ένα υπνοδωμάτιο (με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα). Γαλλικές πόρτες ανοίγουν στο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

• Ένα μπάνιο με ντους.

• Εξωτερική καθιστικό με ιδιωτική πισίνα και πλήρως επιπλωμένο.

• Εξωτερικό μπαλκόνι με τζακούζι.

ΑΝΕΣΕΙΣ

• Ιδιωτική πισίνα

• Τζακούζι.

• Το σαλόνι είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει ανεμιστήρα οροφής (για φιλικούς προς το περιβάλλον επισκέπτες *).

• Καταπληκτική θέα στη θάλασσα

• Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

• Led T. V

• Στεγνωτήρας μαλλιών.

• Wi-Fi internet.

• Κοινό πλυντήριο ρούχων.

• Ιδιωτική δεξαμενή νερού.

• Ηλιακός θερμοσίφωνας.

• CCTV.

• Κοινή Πισίνα. **

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
1. Το σπίτι είναι συνδεδεμένο με άλλα σπίτια, δεχόμαστε μόνο τους επισκέπτες που είναι ήσυχοι και σεβασμό των γειτόνων.
Ήσυχη ώρα για την πισίνα: η πισίνα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις 15:00 - 17:30 και από τις 22:00 έως τις 09:00
Ήρεμες ώρες στο συγκρότημα: Δεν υπάρχει θόρυβος από τις 15:00 - 17:30 και από τις 23:59 - 09:00.
ΟΧΙ θόρυβος ή πάρτι στο σπίτι
Οποιεσδήποτε καταγγελίες θορύβου θα οδηγήσουν σε τερματισμό της ενοικίασης και θα σας ζητηθεί να φύγετε από την ιδιοκτησία.
2. Επιδιώκοντας να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας το βέλτιστο επίπεδο ποιότητας, ηρεμίας και χαλάρωσης, στο σπίτι μας θα σας δώσουμε:
ένα. Το αεροδρόμιο συναντά & χαιρετάει, μεταφέρει το έξτρα κόστος στη χαμηλότερη τιμή και θα σας συνοδεύσουμε στο σπίτι και θα σας ενημερώσουμε για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε τη διαμονή σας στο νησί.
σι. Μια πλήρης περιγραφή όλων των ανέσεων και όλων των κατευθυντήριων γραμμών που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια της διαμονής θα σας δοθεί από τον υπεύθυνο.
ντο. Υπηρεσία θυρωρού.
ρε. Καλωσορίσατε αναψυκτικά.
μι. Καλωσορίστε το καλάθι με τοπικές λιχουδιές.
φά. Ανέσεις μπάνιου.
σολ. Καθαρισμός της καθαριότητας, αλλαγή σεντονιών / πετσετών κατόπιν αιτήματος χωρίς χρέωση.
h. Οποιοδήποτε είδος ενοικίασης μπορεί να κανονιστεί (αν θέλετε) με την χαμηλότερη τιμή μετά από αμοιβαία συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη ότι για να απολαύσετε το σπίτι και το νησί ΣΑΣ προτείνουμε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ να κανονίσετε τη δική σας μεταφορά.
3. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κατά την κράτηση και πριν από την άφιξή σας, για φορολογικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, θα ήθελα να συγκεντρώσω περισσότερες πληροφορίες για εσάς (ονόματα και ηλικίες των επισκεπτών και τον αριθμό του διαβατηρίου σας).
4. Πρέπει να δώσετε πληροφορίες την ημέρα της άφιξής σας σχετικά με την ώρα άφιξής σας και την ώρα αναχώρησης προς και από το σπίτι. Αυτό είναι κυρίως προκειμένου κάποιος να είναι στο σπίτι για να σας χαιρετήσει και να παραδώσει το κλειδί, αφού πρόκειται για εξοχική κατοικία και όχι για ξενοδοχείο με ρεσεψιόν.
*Φιλικό προς το περιβάλλον. Το σπίτι διαθέτει παράθυρα από διπλά τζάμια, τοίχους από σκυρόδεμα και απομονωμένη οροφή, ώστε να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία μέσα. Χρησιμοποιούμε λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης παντού και η θερμάστρα είναι ηλιακός, επομένως έχουμε χαμηλή κατανάλωση. Ενθαρρύνουμε επίσης τους πελάτες μας να απενεργοποιήσουν τον κλιματισμό ενώ βρίσκονται μακριά, καθώς το εσωτερικό του σπιτιού κρατά σταθερή θερμοκρασία και ο ισχυρός κλιματισμός φέρνει την επιθυμητή ψύξη στα δωμάτια μέσα σε 5 λεπτά. ** Κοινή πισίνα: Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η πισίνα θα ανοίξει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Η πισίνα μπορεί να κλείσει για επισκευές ή για άλλους λόγους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Μύκονος

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Μύκονος. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου και Νέο Λιμάνι της Μυκόνου, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Ορνός και Παραλία Ψαρού.
Χάρτης
Ornos, South Aegean

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ανεμόμυλοι της Μυκόνου - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ορνός - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ψαρού - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νέο Λιμάνι της Μυκόνου - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μύκονος (JMK-Κρατικός Αερολιμένας της Μυκόνου): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Point - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pasaji - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Black Bull - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bagatelle - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buddha Bar Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων