Διαμέρισμα στον προορισμό Glasgow, ScotlandΙδιώτης οικοδεσπότης

Φανταστικό κομψό διαμέρισμα στο Merchant City & Parking

Φανταστικό κομψό διαμέρισμα στο Merchant City & Parking

Συλλογή φωτογραφιών για Fabulous stylish flat in Merchant City & Parking

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Λεπτομέρεια εξωτερικού χώρου
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Φανταστικό κομψό διαμέρισμα στο Merchant City & Parking

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Glasgow, Scotland
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMerchant City (Παλαιά Συνοικία)3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Buchanan11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGeorge Square (πλατεία)12 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΓλασκώβη (PIK-Πρέστγουικ)42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φανταστικό κομψό διαμέρισμα στο Merchant City & Parking

Το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα είναι σε ένα μετατρέψιμο σταθερό κτίριο και βρίσκεται σε μια υπέροχη κεντρική τοποθεσία στο μοντέρνο Merchant City, περιτριγυρισμένο από εκπληκτική αρχιτεκτονική, καταστήματα υψηλών προδιαγραφών, εστιατόρια κορυφαίας κατηγορίας, ζωντανή μοντέρνα νυχτερινή ζωή, ακμάζουσα καλλιτεχνική σκηνή και εξαιρετική καφετέρια. Είναι επίσης μόνο 10 λεπτά με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο Strathclyde και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το SECC / The Hydro.


Βρίσκεται στην Merchant City και σε μικρή απόσταση από το Green Glasgow το διαμέρισμα προσφέρει μια βολική τοποθεσία για όλα τα σημαντικά αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η Γλασκώβη. Το διαμέρισμα απέχει 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από το γήπεδο ποδοσφαίρου Celtic και το Emirates Arena και 12 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές κολυμβητήριο Tollcross. Το περίφημο Merchant City είναι γνωστό για την εκπληκτική αρχιτεκτονική του, τα καταστήματα υψηλών προδιαγραφών, τα κορυφαία εστιατόρια, τη ζωντανή μοντέρνα νυχτερινή ζωή, την ακμάζουσα σκηνή τέχνης και την εξαιρετική καφετέρια. Η κατεύθυνση νότια λίγα λεπτά με τα πόδια θα σας μεταφέρει στο Glasgow Green, το παλαιότερο πάρκο της Γλασκόβης είναι ένας φανταστικός χώρος για να εξερευνήσετε με το Ανάκτορο Peoples, το Μνημείο Nelsons και το Factory Templeton. Ο Γλασκώβος Σταυρός και το διάσημο Tron απέχουν λιγότερο από 1 λεπτό με τα πόδια και 10 λεπτά με τα πόδια θα σας μεταφέρουν στον Καθεδρικό Ναό της Γλασκόβης και στο Πανεπιστήμιο Strathclyde. Το διαμέρισμα είναι επίσης 5 λεπτά με τα πόδια από το Barrowlands και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το SECC / The Hydro. Το διαμέρισμα διαθέτει είσοδο πεζοδρομημένο με μια πλακόστρωτη αυλή που προσφέρει μια ήσυχη όαση στη φασαρία της πόλης. Τα οχήματα εισέρχονται από μια πίσω είσοδο η οποία ελέγχεται από ένα fob ασφαλείας και το διαμέρισμα διαθέτει ειδικό χώρο στάθμευσης. Πρόσφατα ανακαινισμένο αυτό το πολύ ευρύχωρο διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου έχει μια ιδιόμορφη αίσθηση σε αυτό με πολύ φως. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και δεν υπάρχει ανελκυστήρας, οπότε ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για άτομα με κινητικά προβλήματα. Το διαμέρισμα διαθέτει φωτεινό ευρύχωρο σαλόνι (360 τετραγωνικά πόδια) και παράθυρα φεγγίτη κατά μήκος ενός τοίχου. Υπάρχει ένα καναπέ-κρεβάτι με στρώμα ελατηρίου τσέπης και δύο πολυθρόνες και από το σαλόνι υπάρχει ένα κιβώτιο με κρεμαστή ράγα και συρταριέρα. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και το μπάνιο διαθέτει ηλεκτρικό ντους. Η κομψή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τα υψηλότερα πρότυπα με όλα όσα θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε ένα γεύμα. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με γρήγορο wifi και τηλεόραση με κανάλια Freeview, δωρεάν Netflix και κατ 'απαίτηση εφαρμογές όπως το BBC iPlayer. Παρέχουμε τσάι, καφέ και άλλα απαραίτητα όπως αλάτι και πιπέρι και ελαιόλαδο για να κάνουν τη διαμονή σας πιο άνετη. Τα κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια και πετσέτες του ξενοδοχείου παρέχονται για όλους τους επισκέπτες. Για την ασφάλειά σας υπάρχουν συναγερμοί συναγερμού καπνού και ανιχνευτής θερμότητας, ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα και πυροσβεστήρας. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε εύκολα από τους αυτοκινητοδρόμους M8, M74 και M77, διαφορετικά ο σιδηροδρομικός σταθμός Argyle Street απέχει 8 λεπτά με τα πόδια, ο σταθμός Queen Street 10 λεπτά με τα πόδια και ο σταθμός λεωφορείων Buchanan Street 15 λεπτά με τα πόδια.

Οι επισκέπτες έχουν πλήρη χρήση αυτού του διαμερίσματος

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αν κάνετε κράτηση για 1 ή 2 άτομα υποθέτουμε ότι θα χρησιμοποιήσετε μόνο το υπνοδωμάτιο. Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι, παρακαλείστε να επιλέξετε 3 άτομα.
Δεν επιτρέπουμε πάρτι ελάφια, κορίτσια, καπνίζοντες ή κατοικίδια ζώα.

Διαχειριστής καταλύματος

Jacqui Martin
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Σύμφωνα με την πολιτική αυτού του ξενοδοχείου δεν επιτρέπονται οι κρατήσεις για ομαδικές εκδηλώσεις ή πάρτι, συμπεριλαμβανομένων των μπάτσελορ πάρτι πριν από τον γάμο
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γλασκώβη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Γλασκώβη) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Glasgow Green, ενώ στα πολιτισμικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: OVO Hydro και Κέντρο Τέχνης και Μουσείο. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Σκωτίας ή Πάρκο Hampden.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Merchant City (Παλαιά Συνοικία) - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο του Strathclyde - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Οδός Buchanan - 11 λεπτά με τα πόδια
  • George Square (πλατεία) - 12 λεπτά με τα πόδια
  • OVO Hydro - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός High Street: 7 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός St Enoch: 12 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο της Γλασκώβης (GLA): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Eda Restaurant - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Merchant Chippie - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Chilli Thrill - 2 λεπτά με τα πόδια
  • The Tolbooth Bar - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Rose & Grants - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 11 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dale Susan A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
This is a fantastic location. A very large space to spend a week or so. 5 minute walk to shops, grocery store and many bars and cafes. 7 minute walk to train station. All amenities that you will need for your stay. Easy to follow check in and check out with great communication if required. The stairs to apartment are tough if not very mobile. Definitely recommended for your stay in Glasgow.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

2/10 Απαίσιο

Shannon D.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Καθαριότητα, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Dirty stained
We didn’t stay at this place it was dirty stained furniture not ever close to the vibe the picture that ever posted on Vrbo
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Alison S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
The property was ideal for us visiting Glasgow Green. Please note: The stairs to the property are difficult it is not just the number of floors but the depth of the stairs are not standard but higher, we would avoid going back to the property too often because of this.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Danna F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Has it all!
This owner has thought of everything! We traveled Europe for a couple weeks and their properties are our favorite! Thank you for an incredible stay!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Carol O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Long weekend in Glasgow
We normally stay in a hotel when we go to Scotland but decided to try somewhere different this time & we made the right choice. The property is very spacious & had everything we needed. Location was good. Will definitely book again
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jacqui Martin

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband Brian and I have been offering short term lettings in Glasgow since 2018 and now have a range of properties knowas a "the Glasgow Collection".

We love living in Glasgow although we wish the weather could be better!

We have a toddler who keeps us both on our toes as well as 4 older children.

We love travelling and have visited lots of places for work and pleasure. My favourite places to date are Montenegro and Brazil and I always love spending time in France. We’re hoping to visit Vancouver and New Zealand sometime soon.

We love hosting people from all corners of the world and hearing the reasons why they’re visiting Glasgow.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες