Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (πλήρες ενοίκιο) ΣΤΗΝ ΕΛ ΚΑΜΠΟ, ΛΕΓΚΑ ΣΤΗ ΓΡΑΝΑΔΑ,

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (πλήρες ενοίκιο) ΣΤΗΝ ΕΛ ΚΑΜΠΟ, ΛΕΓΚΑ ΣΤΗ ΓΡΑΝΑΔΑ,

Συλλογή φωτογραφιών για Rural house near Granada. Private pool, barbecue and fireplace.

Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (πλήρες ενοίκιο) ΣΤΗΝ ΕΛ ΚΑΜΠΟ, ΛΕΓΚΑ ΣΤΗ ΓΡΑΝΑΔΑ,

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 10 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pinos Puente, Granada
  • ΑεροδρόμιοΓρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca)13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑλάμπρα20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Calle Gran Via de Colon21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός ναός της Γρανάδα21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (πλήρες ενοίκιο) ΣΤΗΝ ΕΛ ΚΑΜΠΟ, ΛΕΓΚΑ ΣΤΗ ΓΡΑΝΑΔΑ,

Επίσημη εγγραφή του καταλύματος VTAR / GR / 00974
Μπορείτε να απολαύσετε ένα τυπικό αγροτικό σπίτι, που βρίσκεται στην καρδιά της Γρανάδας, σε ένα γεωργικό περιβάλλον, που περιβάλλεται από μονοπάτια για να περπατήσετε και να απολαύσετε τη φύση. Απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το GRANADA, 45 λεπτά από τη Σιέρα Νεβάδα, 40 λεπτά από την τροπική ακτή της Γρανάδας και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο.
Κοντά στο σπίτι, σε 800μ. Υπάρχει ένα οικονομικό εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα ή μερικές μπύρες και αναψυκτικά με δωρεάν τάπας. Δίπλα στο εστιατόριο υπάρχει στάση λεωφορείου που πηγαίνει στη Γρανάδα και τις κοντινές πόλεις.

Το σπίτι αποτελείται από δύο ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και οροφές χτισμένο με το ξύλο των λεύκων, που μεταδίδουν ζεστασιά το χειμώνα καθώς και φρεσκάδα το καλοκαίρι, καθώς διατηρούν την εσωτερική θερμοκρασία.

Το σαλόνι δίνει χώρο στην κουζίνα, εξοπλισμένο με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, επαγωγική εστία, καφετιέρα, μπλέντερ, τοστιέρα, σκεύη ... και ένα κελάρι όπου μπορείτε να έχετε τα δικά της αντικείμενα στη σειρά. Στον όροφο αυτό υπάρχει επίσης μια άνετη τραπεζαρία με παράθυρο στη βεράντα.

Η βεράντα είναι προσβάσιμη από την κουζίνα και είναι διακοσμημένη με τυπική κεραμική της Γρενάδας και μέρος καλύπτεται με τέντες ανάλογα με τον ήλιο ή τη σκιά.

Μέσα από τη βεράντα περνάμε στην αίθριο όπου υπάρχει μπάνιο. Το αίθριο είναι αρκετά ευρύ, με μπάρμπεκιου για να απολαύσετε τις ημέρες κατά τις οποίες ο καιρός επιτρέπει να φάτε σε εξωτερικούς χώρους.

Από το αίθριο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα, όπου μπορείτε να δροσιστείτε στην εταιρεία των αγαπημένων σας όποτε θέλετε.

Ο επάνω όροφος διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, δύο από αυτά με θέα στη βεράντα και με ένα διπλό κρεβάτι, ένα με δύο μονά κρεβάτια και το άλλο με τέσσερα μονά κρεβάτια και παράθυρα με θέα στο δρόμο στη μέση της φύσης. Στον όροφο αυτό υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η Huerta Sartén βρίσκεται στην εξοχή, στην Vega de Granada, σε απόσταση 12χλμ. Από τη Γρανάδα, περίπου 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο, καθώς είναι πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση τόσο για να πάτε (περίπου 10 λεπτά), για να ταξιδέψετε στις παραλίες της Γρανάδας (περίπου 40 λεπτά) ή στη Σιέρα Νεβάδα (περίπου 45 λεπτά).

Είναι ένα ανεξάρτητο σπίτι, έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να διαθέτει όλα τα δωμάτιά του, βεράντα, ιδιωτική πισίνα κλπ, χωρίς να χρειάζεται να μοιράζεται με άλλους επισκέπτες.
Βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή και ταυτόχρονα πολύ κοντά σε χωριά που έχουν υπηρεσίες όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια .......

Στη Γρανάδα μπορείτε να επισκεφθείτε αμέτρητα μνημεία, όπως η Αλάμπρα, το Βασιλικό Παρεκκλήσι, ο καθεδρικός ναός, η Alcaicería, η περιοχή Albaycín, καθώς και μουσεία που διασκορπίζονται σε όλη την πόλη (Science Park, αρχαιολογικό μουσείο κ.λπ.). Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την πλούσια κουζίνα που προσφέρει εστιατόρια που βρίσκονται σε γειτονιές, γεμάτα ιστορία και γοητεία όπως οι Albaycín, η πλατεία Birrambla, η οδός Navas, η οδό Ganivet ή η Puerta Real, καθώς και πολλά άλλα που προσφέρουν τα περίφημα tapas τους σε όλη την Ισπανία.

Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά σε ενδιαφέρουσες πόλεις όπως Santa Fe, Fuente Vaqueros, Atarfe ή Pinos Puente.

Η Σάντα Φε ήταν στρατιωτικό στρατόπεδο που σχεδίαζε οι Καθολικοί Μοναχοί για την τελική επίθεση στο Nasrids του Μουσουλμανικού Βασιλείου της Γρανάδας, στα μέσα του 15ου αιώνα, όπου βρίσκεται η Νεοκλασική Εκκλησία και το Poster Building, το σημερινό τουριστικό γραφείο. Σήμερα, αυτή η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα περίφημα "πρωτοπόρα" γλυκά της, των οποίων η συνταγή παραμένει μυστική για όλους τους άλλους εργαζομένους.

Το Fuente Vaqueros είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη πόλη που είναι η γενέτειρα του Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα, συγγραφέα και ποιητή του 20ού αιώνα, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το σπίτι όπου γεννήθηκε, τώρα μουσείο.

Το Atarfe είναι μια πόλη που στεγάζει το γνωστό "Ερμιτάζ των Τριών Χουάνες", από το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε ένα πανέμορφο πανόραμα του Vega και να απολαύσετε ένα περιβάλλον κήπων και εξωτικών ζώων.
Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον το αρχαιολογικό μουσείο της Σιέρα Ελβίρα καθώς και τα "άλογα του βασιλιά", το όνομα που δίνεται στις πέτρες ως διαφάνειες και η πισίνα με τις θερμές πηγές που έχουν κάνει το βουνό διάσημο.

Όλα αυτά τα χωριά που περιβάλλουν το σπίτι έχουν μια ιδιαίτερη γκράντα και ανδαλουσιανή γοητεία.

Το σπίτι είναι 45 λεπτά από τη Σιέρα Νεβάδα όπου μπορείτε να κάνετε σκι στις πλαγιές του και 40 λεπτά από την τροπική ακτή της Γρανάδας.

Στα 2χλμ υπάρχει αίθουσα ιππασίας όπου μπορείτε να κάνετε ιππασία και μπορείτε επίσης να περπατήσετε και να κάνετε πεζοπορία στους δρόμους που την περιβάλλουν.

Διαχειριστής καταλύματος

MYRIAM ROSA

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 12:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 5:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων
No se permite música alta despues de las 12 noche.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 3 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
No se permiten consumir drogas,

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No se permite música alta despues de las 12 noche.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Pinos Puente

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Pinos Puente) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Στα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Αλάμπρα και Καθεδρικός ναός της Γρανάδα. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Πόζας ντε Σάντα Φέ και Θεματικό Πάρκο Science Park. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με θαλάσσιο σκι και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Pinos Puente, Granada

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία Plaza Nueva - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αλάμπρα - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Science Park - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Calle Gran Via de Colon - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός ναός της Γρανάδα - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γρανάδα (YJG-Σιδηροδρομικός Σταθμός της Γρανάδας): 20 λεπτά οδικώς
  • Γρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurante Casa Marino - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casa Ysla - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cortijo Alameda - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar la Estela - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Baculilla - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 11 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jorge L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Todo perfecto
Buen recibimiento, casa limpia, total disponibilidad y en definitiva sitio 100% recomendable.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

rocio L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bzkz
Zjzkdkdkdnzbzjxk
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

10/10 Άριστο

Felipe C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
Muy bien todo
Muy buen trato con el Anfitrión!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2020

10/10 Άριστο

JUAN FRANCISCO M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
ESPECTACULAR
El alojamiento a sido perfecto. casa muy amplia. Toallas, Agua y leña todo preparado. Para ir Granada y a los pueblos de alrededor que tienen todos los servicios esta muy bien ubicada la Casa. En gerenal felicitamos al equipo de alojamiento y preparacion de HomeAway. Muchas Gracias y seguro que repetiremos
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

10/10 Άριστο

Marie Laure R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jolie Huerta
Très bin contact et accueil par la propriétaire des lieux. La maison etait bien équipée. Nous avons passé d'agréable vacances. L'espace extérieur et la piscine sont un vrai plus. C'est une adresse à garder !
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από MYRIAM ROSA

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων