Σπίτι στον προορισμό Proastio, PeloponneseΙδιώτης οικοδεσπότης

Μικρός Πύργος: όμορφη βίλα με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Μικρός Πύργος: όμορφη βίλα με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Mikros Pyrgos: beautifully located villa with private pool & fabulous sea views

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μικρός Πύργος: όμορφη βίλα με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα160 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια

Απολαύστε την περιοχή

Proastio, Peloponnese
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Φωνέας11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαλόγρια15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Στούπας17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣπάρτη (SPJ)114 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μικρός Πύργος: όμορφη βίλα με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Αυτή η παραδοσιακή πέτρινη βίλα 2 υπνοδωματίων, 2 μπάνια, βρίσκεται λίγο έξω από το μεσαιωνικό ορεινό χωριό Προάστιο, στη χερσόνησο Μάνη πάνω από την Καρδαμύλη. Η πλησιέστερη παραλία, στον παρθένο κόλπο του Καλαμιτσίου, απέχει 7 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 30 λεπτά με τα πόδια από ένα αρχαίο μονοπάτι.

Στην άκρη ενός ελαιώνα, με θέα στα βουνά και τη θάλασσα 360 μοιρών από τον δικό του «πύργο Μάνη», η βίλα χτίστηκε το 2011 με τη χρήση πέτρας που προέρχεται από τη δική του γη. Όλες οι πόρτες ανοίγουν σε μεγάλη βεράντα και υπέροχο κήπο σε συμπάθεια με το φυσικό της περιβάλλον: βράχια και ελιές που παράγουν το περίφημο ελαιόλαδο Μανιά, σύκα, ρόδι, λεμόνι, πορτοκάλι και κυδώνι και την αέναη οσμή λεβάντας και δεντρολίβανου.

Η βίλα διαθέτει ανοιχτή κουζίνα-τραπεζαρία-καθιστικό, χωρισμένη από την σκιασμένη βεράντα με συρόμενες πόρτες. Οι παροχές περιλαμβάνουν εστία αερίου, ηλεκτρικό φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Με ένα τζάκι για να το κρατήσει ζεστό το χειμώνα και μια υψηλή στέγη των εκτεθειμένων δοκών για να το διατηρήσει δροσερό το καλοκαίρι, η επίπλωση του είναι απλή αλλά κομψή. Η κύρια κρεβατοκάμαρα, με ιδιωτικό μπάνιο, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι. Υπάρχει ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια δίπλα στο δεύτερο μπάνιο (με ντους). Ο καναπές-κρεβάτι στο κυρίως δωμάτιο χωρίζεται σε δύο μονά κρεβάτια για να φιλοξενήσει συνολικά έξι άτομα. Ένα υπαίθριο ντους, μπάρμπεκιου και wifi μόντεμ, οθόνη πλάσματος και DVD, σύστημα μουσικής και βιβλία και χάρτες στην περιοχή, είναι διαθέσιμα για τη χρήση των επισκεπτών. Η τριγωνική 6.x 4m πισίνα, με βήματα εύκολης πρόσβασης και ξαπλώστρες και ξαπλώστρες σε πλακόστρωτο περιβάλλον, προσφέρει ιδανικές ευκαιρίες για ηλιοθεραπεία και ψύξη.

Η βίλα βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, μακριά από τους γείτονες αλλά μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια, σε λωρίδες χωρίς κυκλοφορία, στην πλατεία του χωριού, στις αρχαίες εκκλησίες, στο καφέ μπαρ και στο βασικό χωριό.
Το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Καρδαμύλη απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, με τρία σούπερ μάρκετ, ταχυδρομείο, ΑΤΜ και μια σειρά από ενδιαφέροντα καταστήματα. Έχει μια σειρά από εξαιρετικές ταβέρνες και εστιατόρια (δοκιμάστε το Lela's δίπλα στο νερό κατά το ηλιοβασίλεμα, και η ταβέρνα ψαριών Diaskouri με θέα στο λιμάνι είναι ιδιαίτερα αγαπημένα).

Βρίσκεται σε μια χώρα ιδανική για περπάτημα, είτε πρόκειται για ένα αρχαίο μονοπάτι για να ανακαλύψετε τις ορχιδέες, τα αγριολούλουδα και τις βυζαντινές εκκλησίες είτε για πεζοπορία στα βουνά του Ταϋγέτου και με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, σε μικρούς όρμους κοντά ή στις δημοφιλείς αμμουδιές της Καλογριάς και της Στούπας στα νότια ή στο ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου, η βίλα προσφέρει άφθονες ευκαιρίες τόσο για να χαλαρώσετε όσο και για να είστε πιο δραστήριοι. Καταδύσεις και άλλα θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα και η θεαματική ακτογραμμή είναι μια απόλαυση του καλλιτέχνη - ο βρετανικός συγγραφέας ταξιδιών Patrick Leigh Fermor (συγγραφέας της σφραγίδας «Mani») και η σύζυγός του φωτογράφος το κατέστησαν τη βάση τους εδώ και 50 χρόνια. Είστε χαλασμένοι για την επιλογή των θέσεων για να σταματήσετε: είτε για έναν καφέ στη βεράντα του ξενοδοχείου Vyros με θέα το βαθύ φαράγγι της Βύρου, φρέσκο ψάρι στην αποβάθρα του Αγίου Νικολάου ή για να γευματίσετε τα κουλουράκια λαχανικών στο μεσαιωνικό Καστανιά στους λόφους.
Το σπίτι αποτελεί ιδανικό σημείο για να εξερευνήσετε τα αρχαία αξιοθέατα και το θεαματικό τοπίο όχι μόνο της ίδιας της Μάνης αλλά ολόκληρης της νότιας Πελοποννήσου: τα ερείπια της κλασικής ελληνικής πόλης της Μεσσήνης (μια λιγότερο πολυσύχναστη Ολυμπία), της βυζαντινής πρωτεύουσας, Το Μυστρά, τη Σπάρτη και τις βενετικές πόλεις Μονεμβασίας, Μεθώνης και Κορώνης. Η Καλαμάτα, η τρίτη πόλη της Ελλάδας, ένα σημαντικό εμπορικό και καλλιτεχνικό κέντρο με ένα ακμάζον λιμάνι και αεροδρόμιο που συνδέεται άμεσα με την υπόλοιπη Ευρώπη, απέχει μία ώρα με τα πόδια από τα βουνά και τον καταγάλανο κόλπο του Μεσσηνίου.

Διαχειριστής καταλύματος

Simon Ingram-Hill

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
No Stags, no Hens

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
Please get in touch if you want to bring more pets

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking outside the house is acceptable
Minimum stay of 10 days if booking mid-week (not starting on Saturday)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No Stags, no Hens
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Καρδαμύλη

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Δυτική Μάνη) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ιόνιο Πέλαγος και Παραλία Φωνέας, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας και Pasteli Manolakos. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Φωνέας - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δελφίνα - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καλόγρια - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Στούπας - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καλαμάτας - 60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Καλαμάτα (KLX-Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας): 64 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Aquarella - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γιαλός - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τυλιχτό Σουβλακοπωλείον - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ελιές - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Maistros Cafe Kardamili - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Vanessa C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great Place
We had a fantastic holiday in this very nice house. Location is good. Swimming-pool is great, our teenage kids had lots of fun. We can only recommend the house and will be back!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Harald K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Empfehlenswerte Location
Ein tolles Haus in sehr schöner, ruhiger Lage mit allem, was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Besonders die ländliche Umgebung und der tolle Blick über das Meer, macht die Location so wunderbar.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Owen B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great two weeks
The property is excellent, exactly as on the on line description. The pool is smallish but deep and perfect for cooling off, our 3 kids loved it and there was plenty of room for the whole family to swim around in.There are new sun loungers and two very large umbrellas for much needed shade. The house itself is very well equipped. It’s located on the edge of a pretty little village, not far from a sandy beach at Stoopa or the lovely small town of Kardimyli.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Peter C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent all round.
Lovely property, beautiful location and the pool was a godsend in the heat. The village is close to 2 small towns that have very nice restaurants and small shops, there are beaches and coves ideal for snorkelling and a boat hire place too, all within 10-15 mins. Really great holiday all round and an excellent property and host.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Gill B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
An idyllic hideaway
A modern house well presented and equipped with a lovely garden. Within short walk of village shop and taverna. Enjoyed meals in taverna and music evening. Badly let down by lack of sun beds and umbrellas. There was only one useable sunbed and a small beach umbrella which provided little shade by pool. Patio outside house well shaded with umbrella and sail. Good beaches nearby.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Simon Ingram-Hill

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες