Σπίτι

Βίλα Πικάσο στην ιδιωτική Rancho Navazo

Βίλα Πικάσο στην ιδιωτική Rancho Navazo

Συλλογή φωτογραφιών για SAFE & SECURE CASA PICSSSO WITH YOUR OWN PRIVATE POOL

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Βίλα Πικάσο στην ιδιωτική Rancho Navazo

Σχόλια
4,4 στα 5 Άριστο
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα110 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Pruna, Andalusia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαIglesia Parroquial Nuestra Señora de la Encarnación10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Olvera10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑραβικό Κάστρο10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βίλα Πικάσο στην ιδιωτική Rancho Navazo

Villa Picasso διαθέτει ιδιωτική πισίνα & μεγάλο αίθριο, δωρεάν wifi Περίπου 1 ώρα για Sevilla, Jerez, Ronda, Μάλαγα και Osuna για αξιοθέατα.

ΑΝΔΟΥΛΙΣΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ REG No; CR / SE / 00223 Η βίλα Picasso μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και καναπέ / κρεβάτι king size, όλα τα κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας και αλλαγή εβδομαδιαίως. Μεγάλη εντοιχισμένη κουζίνα / τραπεζαρία.
Ξεχωριστό σαλόνι, δορυφορική τηλεόραση, DVD, επιλογή δίσκων και βιβλίων και πόρτες patio σε ιδιωτικό αίθριο για βραδινά ποτά παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα. Όλα τα έπιπλα, τα εξαρτήματα, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες κλπ. Είναι υψηλής ποιότητας. Ιδανικές ισπανικές διακοπές για ησυχία και χαλάρωση. πολλά να κάνετε τοπικά και το βράδυ να παρακολουθήσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στις αυλές που απολαμβάνουν ντόπιο κρασί ή βραδιές Cava ή BBQ από την πισίνα σας. Ένα εσωτερικό αίθριο με πυρκαγιά για χειμωνιάτικες επισκέψεις {κατά διαρρύθμιση} Ένα φανταστικό ξεφύγετε, πολλές δραστηριότητες στην περιοχή για όλη την οικογένεια ή επισκεφθείτε κοντινές πόλεις και πόλεις. Μια οικογενειακή αργία που θυμάται, κάτι ξεχωριστό για τα ρομαντικά ζευγάρια. Σε όλα αυτά είναι ένα όνειρο διακοπές μακριά από τα τρελά πλήθη ακόμη 5 λεπτά στα χωριά Pruna, [επαρχία Σεβίλλης] και 10 λεπτά Olvera, [επαρχία Κάντιθ] περίπου 1 ώρα για τις μεσαιωνικές πόλεις Ronda, Jerez, Σεβίλλη και Μάλαγα. Θα μπορούσατε να επισκεφθείτε όλες αυτές τις υπέροχες ιστορικές πόλεις ή απλά να περάσετε τις διακοπές σας χαλαρωτικές. Παρέχουμε ένα πακέτο καλωσορίσματος για την άφιξή σας για ζεστά και κρύα αναψυκτικά, όπως κρασιά και ένα μπουκάλι φυσαλίδων. Όλοι οι επισκέπτες μας έχουν αγαπήσει τη σίτιση και χάιδεμα το γαϊδουράκι μας DonQui, καταφέραμε να σώσουμε έναν φίλο γι 'αυτόν και ονομάζεται Silver. Και οι δύο ήρθαν από το κέντρο διάσωσης και αντιμετωπίστηκαν άσχημα στο παρελθόν, αλλά τώρα έχουν ένα ασφαλές και αγαπητό σπίτι.
Το Via Verde είναι μια διάσημη παλιά σιδηροδρομική γραμμή που μετατράπηκε για περπάτημα, ποδηλασία και ιππασία, είναι μια ασφαλής περιοχή καθώς δεν επιτρέπονται οχήματα. Η Via Verde είναι μια εξαιρετική διαδρομή, η οποία εκτείνεται παράλληλα με τις όχθες πολλών ποταμών, περνάει μέσα από θεαματικά μέρη όπως ο Βράχος του Zaframagón, ένα από τα πιο κατοικημένα αποθέματα όρνιθων στην Ευρώπη. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα και άλογα σε τοπικό επίπεδο. Το παλιό κτίριο του σταθμού έχει μετατραπεί σε μπαρ και εστιατόριο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε έναν καφέ ή ένα πλήρες πρωινό πριν ξεκινήσετε την εμπειρία του Via Verde.
Το RANCH NAVAZO ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αγροκτήματα της περιοχής, αγοράσαμε το 2005 και μετατράπηκε στους αχυρώνες σε καταλύματα διακοπών, έχει άμεση πρόσβαση από τον δρόμο Pruna / Algamitas που έχει πολύ μικρή κίνηση, ολόκληρη η περιοχή είναι πλήρως περιφραγμένη και έχει ηλεκτρικές πύλες εισόδου . Είναι πολύ ασφαλές και ασφαλές. Το Ranch Navazo έχει εκπληκτική θέα στην ύπαιθρο και καθώς βλέπει νότια παίρνει τον ήλιο όλη την ημέρα και υπέροχα ηλιοβασιλέματα στα δυτικά. Είμαστε κοντά στο πτητικό μονοπάτι των πουλιών που μεταναστεύουν προς και από την Αφρική, βλέπουμε πολλά διαφορετικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των γύπες που προστατεύονται από το νόμο.
ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
JEREZ
Η βασιλική σχολή ιππασίας της Ανδαλουσίας εκτελεί ένα θεαματικό ιππικό μπαλέτο συνοδευόμενο από παραδοσιακή ισπανική μουσική με αναβάτες ντυμένοι με κοστούμια του 18ου αιώνα. Έξι χορογραφημένες ρουτίνες "Πώς χορεύουν τα άλογα" χρησιμοποιώντας κινήσεις βασισμένες στην κλασική ιππασία, Doma Vaquera. Μια εκθαμβωτική παράσταση με αναβάτες και άλογα σε τέλεια αρμονία.
Μια επίσκεψη στο οινοποιείο González Byass TIO PEPE στη Χερέθ θα σας μεταφέρει πίσω στον Χερέθ τον 19ο αιώνα, αν και ένα λεπτό ποτήρι Tío Pepe sherry θα σας φέρει σύντομα πίσω στο παρόν ...
Η Harveys Bristol Cream εξακολουθεί να είναι το σέρρι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Η εταιρεία χρονολογείται από το 1796, όταν ιδρύθηκε από τον John Harvey, το μαντέψατε, το Bristol. Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, ο Χάρβι εισήγαγε σέρι από την Ισπανία στο Ηνωμένο Βασίλειο και το διανέμει σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1970, η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει σε δικό της πρατήριο στο Jerez, αγοράζοντας παραδοσιακές εγκαταστάσεις παραγωγής κρασιού Jerezano, μετατρέποντας έτσι τον εαυτό της από τον εισαγωγέα στον παραγωγό. Ο John Harvey ανήκει τώρα στην Allied Domecq, η οποία κατέχει επίσης τον Pedro Domecq.
Jerez έχει επίσης ένα διάσημο Μουσείο Ρολόι {αλλά δεν πηγαίνουν στην ώρα όταν είναι εντυπωσιακό !!]
SEVILLE
Alcázar Τα αξιοθέατα σε ολόκληρο τον ισπανικό νότο έχουν διαμορφωθεί από αιώνες μαυριτανικής και καθολικής επιρροής και σε λίγα σημεία είναι πιο εμφανές και σαγηνευτικό απ 'ό, τι στο Alcázar της Σεβίλλης. Αυτό το ανάκτορο - ή μια εκδοχή του, ούτως ή άλλως - άρχισε να διαμορφώνεται ως φρούριο τον 10ο αιώνα υπό τη μουσουλμανική κυριαρχία. Με την πάροδο του χρόνου έγιναν πολλές ενημερώσεις και προσθήκες (σκέφτονται αίθουσες παλατιών, αυλές και κήποι), ειδικά από τους καθολικούς μοναρχούς, οι οποίοι την χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα, καθιστώντας έτσι ένα από τα παλαιότερα βασιλικά παλάτια του είδους της στην Ευρώπη.
Ο καθεδρικός ναός της Santa Maria είναι ο μεγαλύτερος στην Ισπανία και είναι ο τόπος όπου ο Χριστόφορος Κολόμβος είναι θαμμένος και ο τάφος του έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες.
Ο πύργος Giralda είναι ένας αρχαίος αραβικός μιναρές και σύμβολο της πόλης, που κυριαρχεί στον ορίζοντα της πόλης. Αυτή η υπέροχη δομή έχει χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση για παρόμοια αρχιτεκτονική στο Ραμπάτ και το Μαρακές.

Ένα αραβικό παλάτι από τον 14ο αιώνα, το βασιλικό Alcazar ήταν αρχικά ένα μαυριτανικό φρούριο. Σήμερα το Alcazar είναι κατοικία των Ισπανών βασιλιάδων.
RONDA
Καθώς εγκαταστάθηκαν από τους Φοίνικες γύρω στον 7ο αιώνα π.Χ., αργότερα κατακτήθηκαν από τους μουσουλμάνους και τελικά εγκαταστάθηκαν κάτω από την ισπανική κυριαρχία, η Ronda έχει μια μακρά και ποικίλη ιστορία που χαρακτηρίζεται από τον πόλεμο, το εμπόριο και το γεωγραφικό θαύμα. Σήμερα, οι περισσότεροι επισκέπτονται τη μικρή πόλη Ronda για να απολαύσουν ρουστίκ γούρια, φωτογραφίζουν το δραματικό τοπίο και δοκιμάζουν μερικά από τα τοπικά οινοποιεία της περιοχής.
Κατά την άφιξη στη Ronda, πολλοί σημειώνουν το φαράγγι του El Tajo που χωρίζει την πόλη σε παλιές και νέες συνοικίες και τη γέφυρα Punte Nuevo που συνδέει τα δύο. Μια φωτογραφική απόλαυση, το φαράγγι και η γέφυρα δημιουργούν ένα δραματικό σκηνικό για αυτή τη μικρή πόλη και ένα περίπατο διασχίζεται από πολλούς που επιθυμούν να επισκεφτούν την ισλαμική παλιά πόλη. Επίσης στην Ισλαμική Παλιά Πόλη, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το κτίριο όπου τρεις γενιές της οικογένειας Romero καθιέρωσαν ό, τι είναι τα σύγχρονα ταυρομαχίες και να δουν μερικά από τα αρχαία λουτρά του 14ου αιώνα που εξακολουθούν να λειτουργούν σήμερα.
ANTEQUERA
Μια επίσκεψη σε αυτή την ιστορική πόλη της Ανδαλουσίας είναι ένα ταξίδι περίπου 5000 χρόνια πίσω στο χρόνο, ξεκινώντας από την εποχή του Χαλκού και τους ιθαγενείς της Ιβηρικής. Το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να ακολουθηθεί σε αυτή τη συναρπαστική πόλη με ταφόπλακες, dolmens, ρωμαϊκά λουτρά, ένα μαυριτανικό κάστρο, γοτθικές εκκλησίες, αναγεννησιακά σιντριβάνια και μπαρόκ καμπαναριά.
Ψάχνετε για έναν νέο προορισμό για μια μέρα έξω; Μάρτυρες λύκοι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι το ζώο σε αιχμαλωσία έχει την ευκαιρία να ζήσει σε ένα ημι-φυσικό οικότοπο. Σε μικρή απόσταση από το Antequera θα βρείτε το πάρκο Lobo, όπου μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά τη ζωή σας ένα μάτι με μάτι - μια αξέχαστη συναισθηματική εμπειρία!
CORDOBA
Εξερευνήστε το εκπληκτικό τέμενος-τέμενος Mezquita, της τελεφερίκ της Κόρδοβα, σε μια περιήγηση με τα πόδια 2 ώρες! Η μεγάλη κυρία της πόλης μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιστορία που χρονολογείται από τις ημέρες του 600 μ.Χ., εξυπηρετώντας τις σκηνές τόσο ως χριστιανική εκκλησία όσο και ως τζαμί. Θαυμάστε την αντίθετη αρχιτεκτονική όπως το Mudejar, το Μπαρόκ, την Αναγέννηση και το Βυζαντινό, ενώ εξερευνείτε δωμάτια όπως η μακσούρα και τα χριστιανικά παρεκκλήσια. Η περιήγηση ολοκληρώνεται με μια βόλτα σε μια όμορφη αυλή της Κόρδοβα για να δοκιμάσετε ένα ποτήρι τοπικό κρασί Montilla-Moriles.
Η Κόρδοβα είναι μια γοητευτική πόλη της Ανδαλουσίας με πολλά ελκυστικά μνημεία, όπως το φρούριο και τους κήπους του Alcazar, το τζαμί, τον καθεδρικό ναό, τη συναγωγή και την εβραϊκή συνοικία. Θα ανακαλύψετε ένα όμορφο δίκτυο δρόμων, σοκάκια, πλατείες και ασβεστωμένες αυλές, αντανακλώντας τη σημασία της Κόρδοβα στη μεσαιωνική περίοδο.
RANCHO NAVAZO
, PRUNA 41670
LATITUDE 36. 99014499
ΔΙΑΚΟΠΗ -5. 1206856
CTRA DE ALGAMITAS
ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 644 μ




Το Ranch Navazo ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αγροκτήματα της περιοχής. Η αγροικία / τα κτίρια και η γύρω γη αγοράστηκαν το 2005 και μετατράπηκαν για ενοικιάσεις διακοπών, υπάρχουν τώρα διάφορα ζώα, δύο διασπασμένα γαϊδούρια και μερικά πρόβατα όπως κόπτες γρασιδιού, σκυλιά και περιστέρια κλπ. Συνειδητοποιούν πλήρως ότι δεν τους αρέσουν όλοι τα ζώα, έτσι ώστε να φυλάσσονται σε ξεχωριστό χώρο μακριά από τους επισκέπτες: Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, έχει ζητηθεί άδεια για αγροτική εκμετάλλευση, αλλά αυτή η άδεια μπορεί να πάρει κάποια στιγμή! Πολλά παιδιά έχουν απολαύσει τη σίτιση των προβάτων και την αποταμίευση των λαχανικών τους και φλούδες φρούτων γι 'αυτούς και πολλοί επισκέπτες έβαλαν τα καρότα και τα μήλα στις λίστες αγορών τους για τα γαϊδούρια!
Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες που έχουν ληφθεί. 20% κατά την κράτηση, τελική πληρωμή 8 εβδομάδες πριν την άφιξη.
Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα: - Αποθεματική επιστροφή 300 ευρώ έναντι θραύσης / ζημιάς κλπ.
η επιστρεπτέα προκαταβολή επιστρέφεται εντός 5 ημερών απευθείας στην πιστωτική σας κάρτα.
Το χειμερινό κατάστημα επιτρέπει τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2019/20 Το τοπικό χωριό διαθέτει σούπερ μάρκετ, τράπεζες, μπαρ και εστιατόρια. Επίσης ένα πολύ μεγάλο σούπερ μάρκετ 10 λεπτά μακριά. Οι διάφορες δραστηριότητες για αξιοθέατα περιλαμβάνουν παρακολούθηση πουλιών, ιππασία, πάρκο λύκων, μονοπάτια και διαδρομές για ποδηλασία και πεζοπορία, σταθμούς διατροφής με όρμους καθώς είναι προστατευόμενο πουλί στην Ισπανία. Λίμνες περίπου 30 λεπτά μακριά με μπαρ με θέα στις λίμνες ή να πάρετε ένα πικνίκ και να καθίσετε και να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε παρακολουθώντας ή συμμετέχοντας στο ψάρεμα και κανό.
Καθεδρικοί ναοί, κάστρα, σέρι και γευσιγνωσία κρασιών για επίσκεψη. Ή περπατήστε στο διάσημο Via Verde έναν παλιό σιδηροδρομικό σταθμό και γραμμή πάνω από 23χλμ για βόλτες και ποδηλασία ή απλά καθίστε εκεί και παρακολουθήστε τον κόσμο περνώντας από μερικούς καφέδες. Μην ξεχνάτε το κύκλωμα Jerez Grand Prix για μηχανοκίνητο αθλητισμό μόλις 40 λεπτά μακριά.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται κατόπιν αιτήματος.
Η υγεία / ταξιδιωτική ασφάλιση και το διαβατήριο είναι όλα σωστά
RANCHO NAVAZO Δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη για γεγονότα εκτός ελέγχου μας

Διαχειριστής καταλύματος

SONIA CLEAVER
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Προύνα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Προύνα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Iglesia Parroquial Nuestra Señora de la Encarnación και Sanctuary of Remedies, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Οινοποιείο Bodega NiNo de la Salina και Bodega Joaquín Fernández. Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Iglesia Parroquial Nuestra Señora de la Encarnación - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Olvera - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αραβικό Κάστρο - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αυτοδρόμιο Ascari - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα Puente Nuevo - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Almargen Canete la Real: 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Bodega - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar el Parque - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Venta Marcelino - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taberna Juanito Gomez - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Disco Pub el Frenazo - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,4

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

4,4/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,4/5

Τοποθεσία

4,4/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Caroline C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Havre de calme et repos
Nous avons passé un excellent séjour a la villa picasso. Les extérieurs sont extraordinaires . Piscine impeccable. Petit bémol beaucoup de mouches. Il y fait extrêmement calme, un coin ou le repos est incontestable car il y faut calme et tranquille . La maison en elle même est pas mal du tout Petit bémol manque de rangements pour les vêtements. Nous étions 4 (2 adultes et 2 ados) et ce fut compliqué pour ranger les vêtements de tout le monde . Les propriétaires sont top, vivent la mais sont super discrets. Si problème il y a ils sont réactifs de suite. A la mis séjour, ils demandent s il faut changer les draps. La maison est bien fournie en essuies de plage et de bains. Nous avons passé un excellent séjour très reposant et relaxant.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

4/5 Καλό

Raul G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Buena experiencia
Los anfitriones en todo momento están pendientes de cualquier incidencia y lo resuelven rápidamente. La casa estaba limpia y con sus toallas y ropa de cama perfectas. A la llegada nos dejaron un obsequio de zumos y bebidas en la cocina. La estancia en general fue buena. Aspectos a mejorar: necesita más menaje en la cocina. La parte de fuera necesita más sombra. Algo q no se dice en el anuncio es que al estar cerca una granja, hay muchas moscas y de vez en cuando viene olor a granja.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

5/5 Άριστο

Vanessa F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacaciones
Una semana súper tranquila. Una piscina perfecta para poder refrescarte en momentos de calor. Hemos desconectado de la ciudad y del ruido. Los dueños muy amables.. Sonia súper encantadora.. Y la casa muy bonita y muy bien organizada..
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από SONIA CLEAVER

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm 60 + years young, we have 4 donkeys from rescue centres.
We have been doing rentals for approx 15 years. I enjoy meeting people and advising where is nice to visit, I have made ' A nice places to visit ' album in the rental properties.. you can take a look at your leisure sitting in the sun sipping wine..

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες