ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Poggio ai Legni Γεωργική Εταιρεία

Poggio ai Legni Γεωργική Εταιρεία

Συλλογή φωτογραφιών για Poggio ai Legni agricultural company

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Poggio ai Legni Γεωργική Εταιρεία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 7 άτομα140 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Τζάκι

Εξερευνήστε την περιοχή

Certaldo, Toscana
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑνάκτορο Palazzo Pretorio9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάσα ντελ Μποκάκιο9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟινοποιείο Tenuta Torciano16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦλωρεντία (FLR-Περετόλα)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Poggio ai Legni Γεωργική Εταιρεία

Το Poggio ai Legni Farm βρίσκεται σε ένα λόφο περίπου 500μ. από το μεσαιωνικό χωριό Certaldo Alto και με θέα στους θαυμάσιους πύργους του San Gimignano. Οικογενειακή επιχείρηση, είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές ανάπαυσης και ηρεμίας, λόγω της ιδιαίτερης πανοραμικής του θέσης, το τοπίο είναι πολύ υποβλητικό. Με σύντομα ταξίδια με αυτοκίνητο, μπορείτε να βυθιστείτε στην τέχνη και τον πολιτισμό των χωριών και των πόλεων μας.
Το αγρόκτημα διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με μπάνιο στον πρώτο όροφο, ένα σαλόνι με καναπέ και πολυθρόνες για στιγμές χαλάρωσης, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από το τυπικό στιλ της Τοσκάνης, με δάπεδα από τερακότα και οροφές με εκτεθειμένα δοκάρια. Τα δωμάτια, εξατομικευμένα στη μουσική, αγαπάμε τόσο πολύ τη μουσική !! Το CAMERA VIOLINO, το VIOLONCELLO και το CONTRABBASSO είναι όλα κλιματιζόμενα και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο (ντους, μπιντέ, στεγνωτήρα μαλλιών), τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, όλα προσφέρουν πανοραμική θέα.
Το δίκλινο δωμάτιο "Violino" είναι ρομαντικό και παραδοσιακό, με αποχρώσεις από ροζ, αδιάβροχες κουρτίνες και λευκό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο. Τα όμορφα ανακαινισμένα παραδοσιακά έπιπλα της Τοσκάνης, τα εκτεθειμένα δοκάρια και ένα μεγάλο μπάνιο με επιφάνεια 3. 30μ² με ντουζιέρα ολοκληρώνουν το δωμάτιο. Είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού. Από το παράθυρο μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα του Valle dell'Elsa, του μεσαιωνικού χωριού Certaldo Alto και των πύργων του San Gimignano.
Το δίκλινο δωμάτιο "Violoncello" είναι αφιερωμένο σε εκείνους που έχουν ως κύριο στόχο την απόλυτη χαλάρωση. Ο συνδυασμός του παραδοσιακού στιλ της Τοσκάνης και του shabby chic το καθιστά μια τέλεια φωλιά για ένα ρομαντικό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο. Το ισχυρό του σημείο; Το μπάνιο. Αποκατασταθεί και εμπλουτιστεί με παραδοσιακά και πολύτιμα καλύμματα, έχει έκταση 4,40 τ.μ. Είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού. Από το παράθυρο μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα του Valle dell'Elsa, του μεσαιωνικού χωριού Certaldo και των πύργων του San Gimignano.
Το τρίκλινο δωμάτιο "Contrabbasso" είναι το ιδανικό καταφύγιο για παιδιά. Εξοπλισμένο με ένα διαιρετό διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι, αυτό το δωμάτιο είναι ένα πραγματικό κέντρο χαράς και παιχνίδια για τους πιο μικρούς επισκέπτες. Τα έπιπλα ενσωματώνουν την παραδοσιακή τοσκάνικη παράδοση, αλλά είναι χρωματισμένα με χρώμα και χαρά. Με υπέροχη θέα στην ύπαιθρο της Φλωρεντίας, οι νύχτες των παιδιών δεν ήταν ποτέ τόσο μαγευτικές!

Διαχειριστής καταλύματος

BENINATI ALESSANDRO

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Βιωσιμότητα

Πρακτικές βιωσιμότητας

Βιολογικά τρόφιμα (τουλάχιστον 80%)
Ηλιακή ενέργεια
Γεωθερμία
Διπλά τζάμια
Ολοκληρωμένη πολιτική ανακύκλωσης
Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τους συνεργάτες μας.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Per rispetto dei futuri ospiti non fumare in casa

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί ηλιακή και γεωθερμική ενέργεια
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Certaldo

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Certaldo) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο Tenuta Torciano και Αγκρίκολα Ταμπουρίνι Εμανουέλα, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Φυσική Επιφύλαξη Castelvecchio και Ρόκα του Μοντεστάφολι. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ο Κήπος SottoVico και Ra-Ma snc. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ανάκτορο Palazzo Pretorio - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάσα ντελ Μποκάκιο - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Tenuta Torciano - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοτικό Μέγαρο San Gimignano - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza della Cisterna (πλατεία) - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Certaldo: 12 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Peretola (FLR): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Il Castello - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mac Cool - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Cucina di Giuseppina - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffe cavallino - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Antica Fonte - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Robin C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Outstanding accommodation with breathtaking views and genial hosts
Our family of four adults spent 4 nights in this wonderful apartment tucked into the Tuscan landscape near Certaldo. Andrea and his mother met us with a warm welcome and a thorough run down of the house and the region. The house has been decorated to the highest standard throughout and is brimful of gorgeous decorative features. The kitchen is large and very well equipped and boasts a wide selection of coffee making equipment. Each of the three en suite bathrooms is large and had its own selection of toiletries. The views from all rooms are simply breathtaking. It was an an amazing feeling to gaze into the distance to see the fairytale towers of San Gimignano. The house was very clean, the beds large and comfortable and the linen and towels lovely. The garden is prettily laid out and offers two sets of tables and chairs. It is evocatively lit at night. The area is well worth a visit as all major tourist attractions are nearby and Certaldo itself is just as pretty as San Gimignano, but benefits from being much less busy. We visited Siena on one day and also explored the countryside on a couple of circular walks. You would definitely need a car to stay here, as it is off the beaten track. Also, we did suffer a bit from mosquito bites after we ignored Andrea's box of insect repellent equipment; but that was our fault. We had a delightful stay and would have no hesitation in recommending the house to anyone else. We will certainly be back.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

alain f.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Appartement de grande qualité
Très agréable location avec beaucoup d"espace, joliment décorée et avec très bon emplacement à la fois pour rayonner et pour profiter du paysage. Climatisation dans toutes les pièces . Equipement très complet. Excellent accueil. Les hotes ont un grand sens de l'hospitalité. Tout petit bémol, l utilisation de la machine à laver est payante. Pour le reste, tout est parfait.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

bala k.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful House Unbeatable Views
Poggio Ai Legni is a family run property. Beautifully decorated. Well equipped in all ways. You will need a car. Everywhere around is pretty close. We explored San Gimignano (very close), Montalcino, Siena and of course Certaldo Alto. The whole family - Alessandro, Andrea, Aurora and Renaro are so helpful, and courteous. Nice quite and peaceful location. We will come back here if we are coming to Tuscany again
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

10/10 Άριστο

Daniele P.

Alloggiare presso la struttura dei signori Aurora e Renato è stata una meravigliosa esperienza :-)
Non dimenticheremo mai l’accoglienza riservataci da Aurora e Renato, i proprietari di questo super accogliente, confortevole e attrezzato agriturismo dislocato sulle colline vicine a Certaldo che offre uno spettacolare panorama che rende visibile persino l’abitato di San Gimignano. Nella struttura abbiamo trovato un livello altissimo in ogni servizio offerto: la cucina super accessoriata, impianto di riscaldamento e raffrescamento perfetti, pulizia massima in ogni camera e ogni bagno, giardino con tavoli per mangiare e far colazione contornati da piante d’alto fusto e fiori di vario specie. Ogni dettaglio e ogni confort nella casa sono frutto della premurosa cura dei gentili proprietari Aurora e Renato. Consigliamo a tutti un soggiorno in questa struttura che anche grazie alla sua posizione consente di visitare agevolmente tutta questa parte di Toscana e di ritornare la sera a rilassarsi in questa confortevole Casa in collina. Aurora e Renato, grazie ancora per l’accoglienza! Speriamo di riuscire a tornare presto!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από BENINATI ALESSANDRO

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες