ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Chania Elite Homes, Νέα, 10 λεπτά από το κέντρο των Χανίων, δωρεάν πάρκινγκ

Chania Elite Homes, Νέα, 10 λεπτά από το κέντρο των Χανίων, δωρεάν πάρκινγκ

Συλλογή φωτογραφιών για Chania Elite Homes I-Sunny Apartment 4Km From Center

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Chania Elite Homes, Νέα, 10 λεπτά από το κέντρο των Χανίων, δωρεάν πάρκινγκ

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα52 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Chania, Crete
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔημοτική Αγορά Χανίων5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυμμαχικό Νεκροταφείο Πολέμου της Σούδας7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧανιά (CHQ-Διεθνής Αερολιμένας Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Σούδας9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Chania Elite Homes, Νέα, 10 λεπτά από το κέντρο των Χανίων, δωρεάν πάρκινγκ

Καλώς ήλθατε στο "Chania Elite Homes". Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Πρόσφατα ανακαινισμένο με μοντέρνο σχεδιασμό και ανέσεις, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, είναι 52τ.μ. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, ευρύχωρα δωμάτια, κλιματισμό, δωρεάν wifi, TV49 '' & TV 26 '', NETFLIX και εύκολη πρόσβαση στο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Βρίσκεται 4 χλμ. Από το κέντρο της πόλης των Χανίων και το Παλιό Λιμάνι, 5 χλμ. Από την παραλία «Καλάθας», 10 χλμ. Από το αεροδρόμιο και 10 χλμ. Από το λιμάνι της Σούδας.
Περισσότερες πληροφορίες
το διάστημα
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ένα queen size κρεβάτι (στρώμα 160x200cm), ένα σαλόνι με δύο άνετους καναπέδες-κρεβάτια (διαστάσεις 100x200cm), μια κουζίνα και ένα μπάνιο.

Υπάρχει σταθμός ταξί, μίνι μάρκετ 24 ώρες το 24ωρο, μαγαζάκι, παραδοσιακό τοπικό αρτοποιείο και καφέ στο ισόγειο. Απέχει μόλις 800μ. Από το γνωστό Μνημείο Βενιζέλου με τα πανοραμική θέα της πόλης και τα κοντινά διάσημα καφέ "Κουκουβάγια" και "Νυμφές". Το "Chania Elite Homes" είναι στο δρόμο για το αεροδρόμιο που είναι 10χλμ. (11 λεπτά). Από το δρόμο υπάρχει στάση λεωφορείου προς το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες του Ακρωτηρίου με τα κρυστάλλινα νερά (Μαράθι, Λουτράκι).

Το "Chania Elite Homes" έχει επίσης ένα ακόμα διαμέρισμα "Elite Homes" δίπλα για να φιλοξενήσει τέσσερα (4) περισσότερα άτομα (όπως οι φίλοι σας). Μεταξύ των δύο διαμερισμάτων παρέχεται κοινόχρηστος χώρος. Εκεί μπορείτε να βρείτε ένα πλυντήριο ρούχων για την εξυπηρέτησή σας. Και τα δύο διαμερίσματα βρίσκονται στον πρώτο όροφο και είναι προσβάσιμα με σκάλες.

Πρόσβαση επισκεπτών
Υπάρχει αίθριο στο ισόγειο εξοπλισμένο με έπιπλα κήπου, αποκλειστικά για τα δύο διαμερίσματα, και μια καταπράσινη θέα όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή εναλλακτικά να επισκεφθείτε το παρακείμενο καφενείο και το αρτοποιείο.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
Η οικογένειά μας είναι εδώ για να σας προσφέρει κάθε είδους βοήθεια, πληροφορίες ή συμβουλές για να κάνετε τη διαμονή σας στα μαγευτικά Χανιά μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών για εσάς!

Η γειτονιά
Υπάρχει σταθμός ταξί, μίνι μάρκετ 24 ώρες το 24ωρο, μαγαζάκι, παραδοσιακό τοπικό αρτοποιείο και καφέ στο ισόγειο. Απέχει μόλις 800μ. Από το γνωστό Μνημείο Βενιζέλου με τα πανοραμική θέα της πόλης και τα κοντινά διάσημα καφέ "Κουκουβάγια" και "Νυμφές". Το "Elite Homes" είναι στο δρόμο για το αεροδρόμιο που είναι 10χλμ. (11 λεπτά). Από το δρόμο υπάρχει στάση λεωφορείου προς το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες του Ακρωτηρίου με τα κρυστάλλινα νερά (Μαράθι, Λουτράκι).

Τριγυρίζω
-Δωρεάν στάθμευση
-Taxi Station (απέναντι από το διαμέρισμα). Το κόστος είναι περίπου 5 € μέχρι το κέντρο της πόλης (για max 4 άτομα) και περίπου 18 € μέχρι το αεροδρόμιο (για μέγιστο 4 άτομα).
-Στο δρόμο υπάρχει στάση λεωφορείου προς το αεροδρόμιο (το κόστος είναι 2. 5 €), το κέντρο της πόλης (το κόστος είναι 2. 5 €) και οι όμορφες αμμώδεις παραλίες του Ακρωτηρίου με τα κρυστάλλινα νερά (Μαράθι, Λουτράκι ).

Διαχειριστής καταλύματος

DERMITZAKI OURANIA

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Not safe or suitable for infants (under 2 years) .

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χανιά

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Χαλέπα, Χανιά). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ενετικό Λιμάνι Χανίων και Λιμάνι Σούδας, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία της Νέας Χώρας και Παραλία Αγίας Μαρίνας. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και Limnoupolis Water Park.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Aρχαιολογικό Μουσείο Χανίων - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοτική Αγορά Χανίων - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Agora - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συμμαχικό Νεκροταφείο Πολέμου της Σούδας - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Σούδας - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χανιά (CHQ-Διεθνής Αερολιμένας Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Κουκουβάγια - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Τα Γουρουνάκια - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ο Παίκτης - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Ariston cafe - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Στεκι Του Θαναση - Κιμιωνησ Μ Αριστειδησ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 5 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από DERMITZAKI OURANIA

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We will provide you with any kind of help, information or advice in order to make your stay in magnificent Chania an unforgettable holiday experience for you!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The location of the house is an excellent starting point for exploring the west part of the island of Crete. It is located near to the famous Venizelos Tombs monument (a must visit monument) which provides a spectacular view of the city of Chania and the sea. You can also visit the Halepa neighborhood, a historic area, which is known for its wonderful old neoclassical houses and is considered the most "aristocratic" neighborhood of Chania. Do not miss the opportunity to visit the house of Eleftherios Venizelos (7 times prime minister of Greece at the beginning of the 20th century), the Archaeological Museum of Chania and the Russian-style church of Agia Magdalene.

The apartment's location provides easy access to the beautiful city of Chania, some of the best beaches such as Marathi and to a number of monuments and historic monasteries like Agia Triada and Gouverneto. All these places that a traveler might be interested in visiting and explore in the area, are all within 10-15 minutes driving distance from the house.

-The City center of Chania and the Old Venetian Port are 4 km (10 minutes) distance from the house.

-The surrounding beautiful sandy beaches of Akrotiri with the crystal clear waters (Kalathas, Stavros, Marathi, Loutraki, Seitan Limania) are approx.10-15km away(5 -15 minutes).

-The well-Known Koukouvagia and Carte Postale cafes are only 800m (walking distance).

-Airport of Chania "Ioannis Daskalogiannis" is 10km (11 minutes) distance from the house.

-Chania's Souda port is 10km (11 minutes) distance from the house.

-There are a traditional bakery-cafe, a 24/7 Mini Market, a grocery store and a Souvlaki Grill Restaurant on the ground floor.

-Free parking

Chania Elite Homes has also got one more apartment “Chania Elite Homes II” next door to accommodate four (4) more people (like your friends).

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες