Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής μονοκατοικία σε μικρό αγρόκτημα σε 20 στρέμματα.

Πολυτελής μονοκατοικία σε μικρό αγρόκτημα σε 20 στρέμματα.

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful Cottage in a peaceful rural landscape. Short drive to the coast.

Βεράντα/αίθριο
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής μονοκατοικία σε μικρό αγρόκτημα σε 20 στρέμματα.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Nr Mylor Bridge
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Falmouth University9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Gyllyngvase17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Maenporth18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠλίμουθ (PLH-Πλίμουθ Σίτι)91 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής μονοκατοικία σε μικρό αγρόκτημα σε 20 στρέμματα.

Το παλιό εξοχικό σπίτι είναι ένα όμορφο αγροτικό κτίριο που έχει μετατραπεί στα υψηλότερα πρότυπα. Αποτελεί το επίκεντρο μιας παραδοσιακής μικρής εκμετάλλευσης (Little Goonreeve Farm), η οποία δεν έχει αλλάξει μετά τη δεκαετία του 1950.
Το εξοχικό σπίτι κοιμάται 3 με 4 σε δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Υπάρχει ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και βρεφική κούνια (εάν απαιτείται). Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο κρεβάτι με κουκέτες και θέα στον κήπο και στη γύρω γεωργική γη.
Ο χώρος καθιστικού / τραπεζαρίας είναι ένας γενναιόδωρος χώρος διπλού ύψους με μοντέρνα κουζίνα και γαλλικά παράθυρα που οδηγούν σε μια εξωτερική βεράντα για υπαίθρια τραπεζαρία. Υπάρχει ένας μικρός κήπος και ανοικτή πρόσβαση σε 20 στρέμματα όμορφη γεωργική γη.
Το μικρό αγρόκτημα Goonreeve βρίσκεται στη χερσόνησο Mylor μεταξύ Falmouth και Truro σε μια περιοχή πλούσιας γεωργικής χώρας με τροχαίο βοσκότοπο. Είμαστε σε καλή θέση για να απολαύσετε τα καταπληκτικά αξιοθέατα που η Κορνουάλλη έχει να προσφέρει.


Το αγρόκτημα μας βρίσκεται στις καταδύσεις του Mylor, μέσα στους πλούσιους λόφους της χερσονήσου Mylor, που συνορεύουν με την εκπληκτική ακτή Carrick Roads, η οποία προσφέρει μερικά από τα καλύτερα ιστιοπλοϊκά και θαλάσσια σπορ στη χώρα. Η τοποθεσία είναι αγροτική, αλλά βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο (5 μίλια) από το Falmouth ή το Truro με ενδιαφέροντα καταστήματα, καφετέριες, κινηματογράφους και τοπικές ανέσεις. Είναι η ιδανική βάση του Mid Cornwall για επισκέψεις στα συνηθισμένα αξιοθέατα του Έργου Eden, παραλίες για σέρφινγκ στη βόρεια ακτή και άγρια φύση της χερσονήσου Lizerd και περαιτέρω δυτικά προς Αγία Άννα και Ζενά. Κοντά βρίσκεται το περίφημο Pandora Pub (τοπικό) και το λιμάνι Mylor Yacht.
Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούν στα 20 στρέμματα πλούσιας βόσκησης με άφθονα φράγματα που προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την τοπική άγρια φύση. Βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, αυγά και βιολογικά λαχανικά είναι διαθέσιμα από το αγρόκτημα και είμαστε πρόθυμοι να προωθήσουμε την πρόνοια των βρετανικών τροφίμων. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε γεωργικές δραστηριότητες, όπως η σίτιση, τόσο λίγα όσο και όσα θέλουν ή απλά να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε στο αγροτικό σπίτι σας. Από σένα εξαρτάται.
Το εξοχικό σπίτι έχει μετατραπεί με την άνεση και την πολυτέλεια των επισκεπτών στο μυαλό. Ένα δρύινο πάτωμα καθιερώνει τον τόνο για τη διακόσμηση που είναι καθαρή και μοντέρνα, αλλά περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως πρωτότυπες ελαιογραφίες και κλασικά βιβλία με θέμα της Κορνουάλης.
Η καθιστική περιοχή γύρω από ένα μεγάλο καυστήρα κορμών που βρίσκεται σε ένα τζάκι γρανίτη. Πρόκειται για ένα καυστήρα ξύλου νέας γενιάς που τριπλάει το ξύλο για να παρέχει μέγιστη θερμική απόδοση, αλλά είναι επίσης οικονομικό για την ποσότητα ξύλου που χρειάζεται. (Κατά την άφιξη παρέχεται δωρεάν καλάθι γεμάτο κορμούς). Υπάρχει μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, με δωρεάν θέα και πρόσβαση στο internet.
Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, επιφάνειες εργασίας σχιστόλιθου και ενσωματωμένες συσκευές.
Το μπάνιο είναι συμπαγές αλλά πολυτελές, με ένα πλήρως εφοδιασμένο με πίεση σύστημα «Megaflo» που παρέχει ένα ισχυρό ντους ή μπανιέρα για να απολαύσετε τις δραστηριότητες της ημέρας.
Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα υπέροχο ακριβό στρώμα.
Το μικρότερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα γενναιόδωρο κουκέτα.
Όλα τα σεντόνια παρέχονται (αιγυπτιακό βαμβάκι) και «αφράτα» γενναιόδωρες πετσέτες. (Οι επισκέπτες φέρουν τις δικές τους πετσέτες παραλίας.
Μεγάλη σκέψη έχει πάει στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του σπιτιού μας για να δώσει στους επισκέπτες μας ένα άνετο «σπίτι από το σπίτι», αλλά να διατηρήσει την ταπεινή γοητεία ενός παραδοσιακού εκμισθωμένου αγροκτήματος. Η αυλή μοιράζεται με ένα άλλο κτίριο που μετατράπηκε στο αγρόκτημα και είναι γνωστό ως «The Granite Barn» και διατίθεται ξεχωριστά για ύπνο 6. Τα δύο κτίρια είναι αρκετά μακριά για να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να κάνουν μια ιδανική κράτηση για δύο οικογένειες.
Η σκέψη έχει επίσης εξελιχθεί σε περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την εισαγωγή πρόσθετων κατοικιών σε αγροτικό περιβάλλον και τον αντίκτυπο του αποτυπώματος άνθρακα των επισκεπτών μας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, η σούπερ μόνωση και η γενική βιωσιμότητα έχουν ληφθεί υπόψη για να καταστεί αυτή η κατοικία όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον.
Ζούμε στο χώρο του Farmhouse και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τόσο λίγο όσο και όσο θέλετε.
Με λίγα λόγια τα εξοχικά και εξοχικά σπίτια μας είναι το πάθος μας και θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτό το πάθος με τους επισκέπτες της Κορνουάλης μας.
Η πλειοψηφία των κρατήσεων μας διαρκεί από το Σάββατο έως το Σάββατο, αλλά εκτός εποχής μπορεί να αλλάξει κατόπιν αιτήματος. Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι οι επισκέπτες μας έχουν μια φανταστική διακοπές και επιστρέφουν σπίτι με αξέχαστες αναμνήσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

James Davis and Fleur Davis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
Dogs are not to be left unattended in the cottage.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Penryn

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Penryn) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιοχή Εξαιρετικής Φυσικής Ομορφιάς του Cornwall και Τεχίντι Κάντρι Πάρκ, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κέντρο Εκδηλώσεων Performance Centre και Γκαλερί Τέχνης Falmouth Art Gallery. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κήποι Enys Gardens και Καταστροφή της Στέγης Εσωτερικό Παιχνίδι & Laser Tag. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Nr Mylor Bridge

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο Falmouth University - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Swanpool - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Pendennis Castle - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Gyllyngvase - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Maenporth - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Perranwell: 5 λεπτά οδικώς
  • Νιούκι (NQY-Newquay Cornwall): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Verdant Brewing Company Limited - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Seven Stars - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Upper Deck - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Muddy Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 72 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 76 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Suzy R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great return stay
Lovely stay, cottage in brilliant condition still from the last time we stayed 3 years ago. Location is perfect
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Margaret P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely cottage
A lovely comfortable cottage. Very well equipped - we wanted for nothing. Pretty, private garden which made the dog's stay a very happy one. Friendly and helpful host. Will definitely use this cottage again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderschönes Cottage zum Wohlfühlen in einer traumhaften Umgebung
Das Cottage entspricht genau den Angaben und ist noch schöner als auf den Bildern. Es fehlte an nichts, alles sehr ordentlich und sauber. Die Vermieter sind sehr freundlich, alle Wünsche wurden sofort erfüllt. Sehr schöne Umgebung für tolle Ausflüge, aber auch im Cottage kann man sich je nach Wetter auf der Terasse oder vor dem Kamin einfach entspannen.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Claire W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very happy
Lovely little property really quiet & peaceful, just right for a couple. James & Fleur couldn’t have been more friendly & helpful . We left two chargers behind & James has kindly popped them in the post
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Irina S., Shaldon

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Cottage
We had a great time staying at this cottage.The location of the place is great as its close to various towns nearby. Beautiful atmosphere, would definitely recommend anyone who wants to stay in a peaceful and private place.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από James Davis and Fleur Davis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Fleur James William and Madelene moved to Little Goonreeve Farm in 2007. Fleur grew up in the farm down the hill from us (Barras Moor Farm) with her 3 sisters. We spent the early years of our married life in Middlesex trying to work out how we could manage a move to Cornwall and took the plunge when our eldest ,William, was about to start secondary school.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We knew and loved the area so the problem was to find a house. It took us a year and we ended up in almost the first one we ever saw which Fleur remembered from her youth. It was in a sorry state but with a lot of hard work we have stripped back and rebuilt four separate dwellings.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We were attracted to Little Goonreeve Farm because it had changed little since the 1950's when the Milking Parlour in the middle of the yard was built. One of our aims of the restoration was to keep the essence of a small working farm.
As a family we also care about the providence of food and have benefited from the rearing of livestock in a low intensive environment.
We love our farm and aim to pass that onto our guests.
We also realise that people have worked hard for their holiday and everyone enjoys a bit of luxury now and then.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων