Διαμέρισμα στον προορισμό London, ENGΙδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτική Όμορφη ολοκαίνουργιο αυτοδύναμη στούντιο στον κήπο

Ιδιωτική Όμορφη ολοκαίνουργιο αυτοδύναμη στούντιο στον κήπο

Συλλογή φωτογραφιών για Private Beautiful brand new self contained garden studio

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 14, κουμπί
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτική Όμορφη ολοκαίνουργιο αυτοδύναμη στούντιο στον κήπο

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

London, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Clapham Common5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπιγκ Μπεν14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλάτι του Μπάκιγχαμ15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτική Όμορφη ολοκαίνουργιο αυτοδύναμη στούντιο στον κήπο

Το στούντιο κήπος είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και πλήρως αυτοδύναμες που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κήπου του ξενιστή. Υπάρχει μια κλειδαριά κωδικό για να εισέλθουν στον κήπο, ώστε να μπορείτε να έρχονται και όπως σας αρέσει. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια χαλαρωτική επίσκεψη. Υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και χώρο για ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι ή κρεβατάκι ταξιδιού εάν απαιτείται. Η κουζίνα είναι ιδανική για τσάι, καφέ, πρωινό, θέρμανση έτοιμα γεύματα, κλπ με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, φούρνο και μόνο δαχτυλίδι κεραμικές εστίες. Το μπάνιο είναι πολύ μικρό με ντους, τουαλέτα και νιπτήρα. Όλος ο χώρος στο μπάνιο χρησιμοποιείται για τη μέγιστη χωρητικότητα ώστε να υπάρχει πολύ λίγο χώρο. Αν προτιμάτε ένα μεγαλύτερο μπάνιο αυτό δεν είναι το ακίνητο για εσάς! Παρέχουμε όλα τα κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, σαμπουάν, conditioner, αφρόλουτρο, σίδερο, σιδερώστρα, στεγνωτήρα μαλλιών. Έχουμε καλωδιακής τηλεόρασης για μεγάλες ταινίες και μίνι σειρές.

Streatham είναι περίπου 6 μίλια από το κέντρο του Λονδίνου. Βρίσκεται σε βολική φτάσει από 2 σιδηροδρομικούς σταθμούς? Streatham λόφο σε απόσταση μικρότερη των 10 λεπτών και Streatham σε απόσταση 5 λεπτών. Streatham Hill Σύνδεση με το Northern Line σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Balham η οποία είναι 1 στάση με το τρένο. Υπάρχουν επίσης πολλά λεωφορεία από την πολυσύχναστη High Street με μια στάση 3 λεπτά. Λεωφορεία μπορεί να αλιευθεί σε Brixton εύκολα το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο γραμμή Victoria.

Όντας τόσο κοντά στην High Street έχουμε μια εξαιρετική συλλογή από καταστήματα και εστιατόρια. Υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ 2 λεπτά μακριά, όπως είναι μια καλή παμπ για παραδοσιακό αγγλικό φαγητό. Υπάρχει επίσης μια βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, ταχυδρομείο, πλυντήριο όλα λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια. Υπάρχει Tooting Bec Κοινό (πάρκο) στο άλλο άκρο του δρόμου μας, όπου πολλές οικογένειες να πάει και να παίξει και να περπατήσετε τα σκυλιά τους απολαμβάνοντας μια μικρή πράσινη όαση στο Λονδίνο. Περιέχει τη μεγαλύτερη υπαίθρια δημόσια πισίνα στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν και δημόσια γήπεδα τένις.

Είχαμε το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο σε μικρή απόσταση με το λεωφορείο και το ζωντανό Southbank με το London Eye και το σύγχρονο μουσείο Tate λίγο πιο πέρα ​​από το Πολεμικό Μουσείο.

Αν θέλετε να πάτε στο Wimbledon τένις το καλοκαίρι υπάρχει μια απευθείας διαδρομή με το τρένο από το σταθμό Streatham προς το σιδηροδρομικό σταθμό του Wimbledon.

Υπάρχει μια εξαιρετική διαδρομή με λεωφορείο από την High Street προς το κέντρο. Ο αριθμός 159 που πηγαίνει στο Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο, στη συνέχεια στην πλατεία του Κοινοβουλίου με την Βουλή του Κοινοβουλίου και το Big Ben που βρίσκεται εκεί. Ακολούθως πηγαίνει στην πλατεία Τραφάλγκαρ όπου βρίσκεται η στήλη Nelsons και η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Leicester. Από εδώ πηγαίνει στο Piccadilly Circus και στη συνέχεια κάτω από την οδό Oxford Street την κύρια εμπορική οδό της πρωτεύουσας μέχρι το Marble Arch. Έτσι μια εξαιρετική διαδρομή για αξιοθέατα στο Λονδίνο σε μια στάση λεωφορείου 3 λεπτά μακριά.

Για να φτάσετε στο ακίνητό μας από τα αεροδρόμια: -

Το Gatwick είναι πραγματικά πολύ βολικό, καθώς υπάρχει Εθνικό Λεωφορείο Express που αφήνει κάθε ώρα για το Λονδίνο να σταματάει στη στάση λεωφορείου Streatham Becmead Avenue (3 λεπτά από το σπίτι μας). Χρειάζεται περίπου 1 ώρα και είναι πολύ λογικό σε £ 8. 00 για το ταξίδι.

Heathrow μπορείτε να πάρετε το υπόγειο στο σταθμό Balham ή Brixton και στη συνέχεια μια σύντομη διαδρομή με λεωφορείο ή τρένο εδώ (1 ώρα 10 λεπτά)

Σας έβαλε τρένο στο υπόγειο σταθμό Tottenham Hale στη γραμμή Victoria και στο υπόγειο με το Brixton ακολουθούμενο από μια σύντομη διαδρομή με το λεωφορείο (1 ώρα 25 λεπτά)

Ο Luton τραβάτε το τρένο στο Streatham (1 ώρα 30 λεπτά) με 1 αλλαγή.

Η λιμνοδεξαμενή του Λονδίνου City Land προσγειώνεται στον ελαφρύ σιδηρόδρομο με το μετρό προς τον σταθμό Balham ή Brixton, ακολουθούμενο από σύντομο τρένο ή λεωφορείο (1 ώρα)

Διαχειριστής καταλύματος

Fiona Benson

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
You can smoke outside the studio in the garden.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Lambeth (Λονδίνο). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Borough Market (Εμπορικά καταστήματα) και Kensington High Street (Οδός), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Πάρκο Clapham Common και Ποταμός Τάμεσης. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Τροχός Παρατήρησης London Eye και Μουσείο Επιστήμης. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως Κολύμπι σε κοντινή απόσταση και άλλες δραστηριότητες όπως Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Clapham Common - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Brockwell Park - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μπιγκ Μπεν - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλάτι του Μπάκιγχαμ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χάιντ Παρκ - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Streatham: 8 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Μετρό του Τούτινγκ Μπεκ: 3 λεπτά οδικώς
  • Λονδίνο (LCY-London City): 65 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Brickwood Coffee & Bread London - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Pratts and Payne - 5 λεπτά με τα πόδια
  • The Manor Arms - 9 λεπτά με τα πόδια
  • The Holland Tringham - 5 λεπτά με τα πόδια
  • The Leigham Well - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 32 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 41 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

MJ D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Private location in great neighbourhood
Fiona and Richard's place was private, clean, comfortable and very welcoming. It was a very thoughtful touch that they provided us with milk, orange juice and some yummy cookies and chips. The location is in a nice neighbourhood with plenty of pubs, restaurants, convenient stores and about a 25 min drive away from Bukingham Palace. My partner and I really enjoyed our stay and would definitely return, and highly recommend others staying here.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Vivien A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend break
Visiting son who has moved to the area. Needed somewhere dog friendly with parking. Lovely accommodation which had everything we needed. Thank you
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

James I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great London accommodations
We enjoyed the apartment and the neighborhood. Thanks, Fiona and Richard!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Phil H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute little place
Lovely little place to stay, although quite roomy at the same time. Had everything we needed and close to railway station. Owners were lovely and nothing was a problem. Would stay again and definitely recommend. Thanks guys 😊
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

David K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Spot for Wimbledon Visit
Walking distance from train. Walkable to beautiful park and restaurants. Comfortable place to stay
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Fiona Benson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We a family of 2 adults and 4 children ranging from 9 to 19 years old. We like welcoming visitors from different countries to stay in our garden studio. As the property is within the grounds of our own house we are always on hand to answering questions and help with anything that may arise during your visit.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Excellent transport links to centre.

Nice quiet residential setting, but with multiple shops 1 street away.

Hosts that are happy to help.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες