Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ 4 κρεβάτι, 2 αγροικία μπανιέρα. Γραφική θέα στον κόλπο Sligo. WiFi

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ 4 κρεβάτι, 2 αγροικία μπανιέρα. Γραφική θέα στον κόλπο Sligo. WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για STUNNING 4 bed, 2 bath big, bright farmhouse. Spectacular Sea/Mountain views.

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ 4 κρεβάτι, 2 αγροικία μπανιέρα. Γραφική θέα στον κόλπο Sligo. WiFi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Τσεκάρετε την περιοχή

Χάρτης
Ballinfull, Sligo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΈπαυλη Lissadell House7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαVoya Seaweed Baths23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛόφος Knocknarea26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ 4 κρεβάτι, 2 αγροικία μπανιέρα. Γραφική θέα στον κόλπο Sligo. WiFi

Ελάτε στο Sligo και αφήστε το πνεύμα σας ελεύθερο.
Απολαύστε τις διακοπές (διακοπές) μιας ζωής σε εκπληκτική αγροικία διακοπών που βρίσκεται τέλεια στο μαγικό βορειοδυτικό της Ιρλανδίας. Κάντε μια υπέροχη γιορτή αγροτικής ή / και θαλάσσιας δραστηριότητας ή απλά χαλαρώστε και απολαύστε τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει.
Η εξοχική κατοικία μας διαθέτει ένα μοναδικό σαλόνι / χώρο υποδοχής 40 ποδιών με εκπληκτική θέα στον κόλπο Sligo, στο λιμάνι Raghly και στη μαρίνα της βασίλισσας Maeve. Μεγάλη, νέα, ευρύχωρη κουζίνα. Δύο μπάνια και τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια - τρία δωμάτια με παράθυρα με κόλπο που βλέπουν στη θάλασσα.

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet και τηλεόραση / DVD player.
Κεντρική θέρμανση σε όλο το σπίτι. Το κόστος της θέρμανσης ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή της διαμονής (ένας μετρητής πετρελαίου διαβάζεται κατά την άφιξη και πάλι κατά την αναχώρηση). Ένα αίθουσα τέχνης και παιχνιδιών είναι δίπλα στο σπίτι με τραπέζια πισίνας και χόκεϊ αέρα, είδη τέχνης και επιτραπέζια παιχνίδια. Μεγάλη πρόσοψη και πλευρά κήπο και γκαζόν. Έπιπλα εξωτερικού χώρου και μπάρμπεκιου. Κλειστή υπόστεγο αποθήκευσης διαθέσιμη για ποδήλατα, ιστιοσανίδες, ράβδοι αλιείας, κλαμπ γκολφ κλπ. Ιδιωτική πρόσβαση σε εδάφη όπου οι όρνιθες και τα μεταναστευτικά πουλιά είναι άφθονα από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο.

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε γεωργικές δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν: τη σίτιση και τη σίτιση μοσχαριών και αμνών. στροφή χνούδι? φέρνοντας σανό? οδήγηση ελκυστήρα · και βλέποντας τα βοοειδή μπροστά από το σπίτι. Το καλοκαίρι μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να πάνε σε ένα μικρό ταξίδι με πλοίο, να αλιεύουν σκουμπρί ή απλώς να παρακολουθούν τα πουλιά και το τοπίο (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις παλίρροια). Αν θα θέλατε φρέσκο αστακό, ενημερώστε μας και θα συναντήσουμε τοπικούς ψαράδες. Μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σας (συμπεριλαμβάνεται και μαγειρική επίδειξη αν θέλετε).

Η αναρρίχηση στο κοντινό κάστρο νεράιδων μαζί μας είναι εκπληκτική και αργότερα επίσκεψη στις «τρύπες περιστεριών» στο Raghly όπου η θάλασσα έρχεται κάτω από τη γη. Η φιλικότητα και η φιλοξενία μας θα κάνουν αυτό το σπίτι σας μακριά από το σπίτι.

Η όμορφα ανακαινισμένη εξοχική κατοικία διακοπών των 4 υπνοδωματίων βρίσκεται σε μια υπερυψωμένη περιοχή που βλέπει στον κόλπο Sligo. Αυτή η μαγευτική περιοχή κοντά στο Lissadell (5χλμ.) Είναι γεμάτη ιστορία και μυθολογία και περιγράφεται καλά από τον W. B.Yeats για την ομορφιά και τη δημιουργικότητά του. Τα δραματικά ασβεστολιθικά βουνά Benbulben και Knocknarea θα σας γοητεύσουν. Οι εκπληκτικές απόψεις και οι ήχοι από τον Ατλαντικό Ωκεανό είναι μαγευτικοί. Μπορεί ακόμη να θέλετε να βγάλετε τις σανίδες surf / body και τις πετσέτες παραλίας. Απολαύστε τις διακοπές μιας ζωής όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε εσείς και η οικογένεια / οι φίλοι σας να σχεδιάσετε τις διακοπές σας ή απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει. Απολαύστε το πνεύμα του Sligo.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε από το ήσυχο σπίτι σας μακριά από το σπίτι στο μαγικό βορειοδυτικό της Ιρλανδίας:
Παρατήρηση πουλιών
Αυτή η περιοχή είναι ένας παράδεισος για τα πουλιά και τα υδρόβια πτηνά. Ορισμένες από τις εκτάσεις μας έχουν χαρακτηριστεί πρόσφατα ως ειδική περιοχή διατήρησης. Οι χήνες των Barnacle μας επισκέπτονται κάθε χρόνο από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα τέλη Απριλίου. Ένας διάδρομος (για άτομα με ειδικές ανάγκες) παρέχει άμεση πρόσβαση για να δείτε τις χήνες. Κοντά σε (10 λεπτά) είναι το Ballygilgan Nature Reserve (Lissadell) (http: // ballygilgannaturereserve.com). Και το site Bird Watch Ireland / Sligo (http: // birdwatchireland. Ie ή http: // sligobirding.com) παρέχει ενημερωμένες πρόσφατες παρατηρήσεις διαφόρων πτηνών και υδρόβιων πτηνών στην περιοχή του Sligo.

Τέχνες και Πολιτισμός
Αυτή η περιοχή είναι διαβόητη για τους καλλιτέχνες της από συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφους και νεράιδες και πολλοί έχουν εγκαταστήσει το σπίτι εδώ. Το μοντέλο (γκαλερί Niland), η γκαλερί Hamilton, η εταιρεία Yeat's, το Hawkswell, το Blue Raincoat Theatre, το εργοστάσιο και πολλά άλλα απέχουν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Σέρφινγκ
Πηγαίνετε στη Λισλαρία (περίπου 6χλμ) για μερικά από τα καλύτερα κύματα στα βορειοδυτικά. Ή πηγαίνετε πιο μακριά από το Bundoran (Strandhill) ή Strandhill (http: // www. Strandhillsurfschool.com) και δοκιμάστε τις συγκινήσεις του surfing στα μεγάλα ατλαντικά κύματα ( και 30 λεπτά μακριά). Ή ο δικτυακός τόπος Adventure Sligo (http: // www. Adventuresligo.com) μπορεί να παρέχει επιπλέον συνδέσμους.

Ιστιοπλοΐα / Ιστιοπλοΐα / Κωπηλασία με κανό / Καγιάκ
Εάν έχετε το δικό σας σκάφος (ιστιοφόρο, πλευρό, κανό, κ.λπ.), το φέρτε μαζί και θα σας βοηθήσουμε να το ξεκινήσετε από την πρόσφατα ανακαινισμένη προβλήτα του Raghley. Μπορείτε να εξερευνήσετε και να χαλαρώσετε στην ηρεμία του κόλπου Drumcliffe. Το σκάφος μπορεί να αποθηκευτεί στα υπόστεγα μας. Άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες περιλαμβάνουν καγιάκ, κανό, επιβίβαση με κουπί. (http: // www. adventuresligo.com / νερό / καγιάκ).
Μέσα σε 20 λεπτά υπάρχουν 2 ιστιοπλοϊκά σωματεία (http: // mullaghmoresailingclub ή http: // sligoyaughtclub. Ie) προσφέροντας αρχάριους και έμπειρους ιστιοπλοϊκούς μαθητές για νέους και ενήλικες.

Ιππασία
Εάν διαθέτετε το δικό σας άλογο (-ες), μπορείτε να έχετε μοναδικές διακοπές, φέρνοντάς τον μαζί σας. Η πρόσβαση στις τοπικές παραλίες (Ardtarmon Strand ή The Golden Strand ή Tra Bui) μπορεί να γίνει μέσω της γης του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, τα άλογα μπορούν να βόσκουν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα σας. Όλες οι επιλογές που εξετάστηκαν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Εναλλακτικά, το Island View προσφέρει ιππασία για όλο το οικογενειακό έτος (http: // islandviewridingstables.com). Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται περίπου 15 λεπτά μακριά και προσφέρει βόλτες στην παραλία, πεζοπορία, μαθήματα και ιππασία. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους συνδέσμους για επιπλέον στάβλους ιππασίας: http: // www. irelandonhorseback. com ή http: // www. markreestables. com) στην περιοχή Sligo.

Γκολφ
Η Ιρλανδία είναι γνωστή για τα γήπεδα του γκολφ και το σημείο Rosses δεν αποτελεί εξαίρεση. Η λέσχη γκολφ County Sligo στο σημείο Rosses (http: // countysligogolfclub. Ie) κατατάσσεται στα κορυφαία 10 μαθήματα συνδέσεων στην Ιρλανδία. Η λέσχη διαθέτει διάσημους επισκέπτες και πρωταθλητές, Rory McElroy και Tom Watson. Ή μπορείτε να μεταβείτε στο Berties Pitch and Putt (http: // www. Bertiespnp.co. nr) ή στο μάθημα Tyeconnell Pitch and Putt στο Bundoran.

Αλιεία
Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά σημεία αλιείας στη χερσόνησο Raghley, όπου μπορείτε να πιάσετε το σκουμπρί, το pollock, το bollin ή εάν είστε τυχερός θαλάσσιος πέστροφα. Το Raghley Harbour βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων. Ξεκουραστείτε με φρέσκο αστακό και καβούρια που αλιεύονται από ντόπιους ψαράδες (διατίθενται κατόπιν αιτήματος). Ή δοκιμάστε το χέρι σας για να πάρει κάποια ψάρια ξυράφι ή ψάρεμα βράχου. Καβούρι αλιείας από την προβλήτα παρέχει διασκέδαση για όλους. Στο σημείο του Rosses (το Darryl Ewing μπορεί να σας πάρει στο Raghley Pier, εξαρτάται από την παλίρροια) ή Mullahmore (http: // www .saloboatcharters.com) ή http: // www. .com) Τα σκάφη με χάρτες είναι διαθέσιμα για τους σοβαρούς αλιείς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλες τις κρατήσεις.

Περπάτημα / Πεζοπορία
Εξερευνώντας το Βόρειο Σλίγκο με τα πόδια μπορεί να είναι ένας όμορφος τρόπος να δείτε το νομό. Διάφοροι μαγικοί περίπατοι περιλαμβάνουν: το Lissadell House and Woods; Λίμνη Glencar και Καταρράκτης? Streedagh σημείο και παραλία? Knocknarea και Cairn της Βασίλισσας Maeve, Glennif Horseshoe στους πρόποδες του Ben Bulben για να αναφέρουμε μερικά. Πηγαίνετε στο http: // www. σligotourism. δηλαδή και / ή http: // www. εχθρούς. δηλαδή / Trail / Benbulben-loop ή http: // www. coillteoutdoors. δηλαδή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με βόλτες στο βουνό, μονοπάτια της φύσης, παράκτιους περιπάτους και πολλά άλλα.

Τοπικά αξιοθέατα: Οι παρακάτω τοποθεσίες παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που μπορείτε να δείτε και να επισκεφτείτε στο Sligo:
1. http: // sligotourism. δηλαδή
2. http: // www. irishtourist. com / directory / places_to_visit / west / sligo /
3. http: // www. ανυπόμονα. δηλ. / γεγονότα
4. http: // mykidstime. δηλαδή
5. http: // www. sligoheritage. com / links. htm
6. http: // www. discoversligo. com /?pagid = τέχνες
7. http: // www. discoversligo. com /?pagid = κληρονομιά

Αγορές και εστιατόρια:
Το Sligo προσφέρει ψώνια με μια διαφορά. Υπάρχει ένας καλός συνδυασμός των εξαιρετικών καταστημάτων με χειροποίητα κομμάτια, τα καταστήματα περνούσαν από τις γενιές και τα πιο τυπικά καταστήματα. Το ξύλινο γλυπτό του Michael Quirke και το χειροποίητο κόσμημα στο The Cat and the Moon προσφέρουν κάποια ασυνήθιστα αντικείμενα, ενώ οι Mullaney και Moffits βρίσκονται στο κέντρο της πόλης για γενιές. Τα εμπορικά κέντρα παρέχουν ένα καλό μίγμα σε νεότερα καταστήματα. Καφετέριες, εστιατόρια και μπιστρό είναι άφθονα στην πόλη Sligo. Πιο κοντά στο σπίτι υπάρχουν διάφορα νόστιμα γεύματα στο Lang's Bar and Restaurant, στο Yeat's Tavern (ή στο Davis '). και το εστιατόριο Henry's (μέσα σε 10-15 λεπτά από το σπίτι μας).

Διαχειριστής καταλύματος

Mary and Desmond Carway
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
If excessive cleaning is required, a cleaning charge of 30 euro per hour will be levied.
Number of People Staying: You must notify us before arrival of changes to size of the group.
Items may break down/get damaged without warning. We will try to repair/replace but can't guarantee it will be resolved during your stay.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα διαθέτει σύστημα ανακύκλωσης λυμάτων και χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπάλινφαλ

Αυτό το κατάλυμα (κατάλυμα αγροτουρισμού, Μπάλινφαλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ακτή Streedagh Strand και Βραχώδης Σχηματισμός Ben Bulben, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Κομητείας Σλίγκο και The Model. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: The Famine Family Memorial και Ιππικός Όμιλος Sligo. Οι δραστηριότητες Water tubing σε κοντινή απόσταση και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Ballinfull, Sligo

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Έπαυλη Lissadell House - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Voya Seaweed Baths - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Strandhill Golf Club - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λόφος Knocknarea - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Strandhill Beach - 53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Sligo Mac Diarmada: 26 λεπτά οδικώς
  • Νοκ (NOC-Δυτική Ιρλανδία): 69 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Honestly Farm Kitchens - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shells Cafe - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Resurrection Coffee / No Reservation Pizza - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunny Brees - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Little Cottage Cafe - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

michael O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
An amazing holiday in a great location
A comfortable well equipped and spacious bungalow with outstanding views of Silgo Bay. The property was very clean, during our 3 weeks stay the the property was cleaned and bedlinen changed to cater for our family who stayed with us during the holiday. However, the one of the most important element of the holiday was the welcome and great times shown by the hosts Desmond and Mary. They kept the grandchildren entertained with tractor driving and feeding the bullocks. We would definitely stop at the property if we visited this part of the Wild Atlantic Way. Mike anbd Tina
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very clean, very comfortable, beautiful location and warm hospitality. Our best VRBO experience.
Four family members and I stayed for a week and enjoyed the house and all its amenities very much. The quality of the house and its beautiful seaside location was only surpassed by the kindness and consideration of our hosts, Mary and Des. They went out of their way to make sure we were satisfied with all aspects of our stay. I recommed this VRBO highly. And, if one needs a larger space for, say, a family reunion or business retreat, they have beautiful modern accomodations called the Sligo Sea Barn overlooking the bay as well.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

James M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nailed it it!
Fantastic place, wonderful hosts, the accommodations are TEN star! Des and Mary made us very welcome and know all the best place to visit in the Sligo area. You cannot buy the kind attention they gave us and the 4 kids (ages 10, 8, 5 and 3)…e.g., sitting with the cows, driving the tractor, access to the beach , touring the Sea Barn…we just had a wonderful time. The house has 4 great bedroom, 2 bathrooms, great kitchen, mud room with washer and dryer, lovely dining area and sitting sun room. Highly recommend this house or their Sligo Sea Barn for a family or large group holiday. The Murphy’s and Collette’s
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Suzanne B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Didn't want to leave
My worries that Herdsman's house was too far from "things to do" was pointless. It was a perfect location - about 20 minutes drive from everything we wanted to do. Quiet evenings back at the house with a view to the ocean were well-spent. Des and Mary made us feel so welcome and had great suggestions for things to do. The house has to be one of the cleanest places I've ever been too as well. I can't recommend the place highly enough.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Elizabeth M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family trip to explore our Irish roots
We had the very BEST time in Sligo at the Herdsman and the Sea Barn! Our hosts, Des, Mary and Elena were the MOST generous and gracious people imaginable. They anticipated and attended to our every need and facilitated many adventures throughout our stay. Fantastic hiking, biking, yoga and beach walks. Highly recommend!!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mary and Desmond Carway

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Desmond is the second youngest child in his family of 5 sisters and 2 brothers. His father (Mick) was a dairy farmer and mother (Maureen) was a nurse and ran a tourist business for many years. In August 1985, my friendly nature led me to meet the love of my life, Mary. She was on a literature and landscape tour of Ireland and happened to be in Ellen’s pub for some traditional music.

Mary hailed from Arlington, Mass (USA), a suburb of Boston. After a little persuading, I finally convinced Mary that the west of Ireland was the place to be! It is rather ironic that Mary’s mother emigrated from Kinsale, Co. Cork to Boston in the early 1950’s.

Our Wonderful Children:
Elena and Tola are attending university now. Both love the outdoors, participating in some farm work, and fishing. They have a great love of the area and enjoy meeting guests

From the horse drawn caravans, in the field in front of our house, to bed and breakfast we shared our Irish traditions with many visitors. And there are many stories to tell. My grandmother, who had to herd cattle and rear 8 children, could be stuck for a babysitter at any time. She would often tie a chicken to the pram, to entertain which ever child was in it at the time, while she did jobs on the farm (playschool Ballymulderry - style).
The experience of meeting new people that came to stay with us was better than going on holidays – it was so exciting. What I loved most was when my mother asked me to greet the visitors at the front door, bring them to the beach, or make some Irish coffees.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You will feel like you are living on a farm. And the views from the vestible or 'indoor porch' give a real sense of peace and tranquility. Viewing the animals out the window of the lounge at breakfast is a treat. Then in the evening, the calves and/or sheep often embark on a session of playing and dancing.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Experience farming life for a day, a week or just a few hours every day - whatever suits your fancy.

Moving cattle and/or sheep from one field to another can be tricky but also lots of craic. Walking over the road moving cattle or stopping in sheep is an interesting adventure. Sometimes the animals (calves, cows, sheep or lambs) escape, which adds to the excitement. Even if you cannot participate in the movement of cattle/sheep, there is always the tractor experience for both young and old. Sitting in the seat and driving from one part of the field to the next is amazing.

If the weather suits, we will cut a crop of grass to try to get some bales of hay. The smell and texture of the cut grass as it turns to hay is intriguing for both young and old.

It may be possible to have a short boat trip about the bay - depends on the availability of the skipper as well as tides, weather and sea conditions. Often some of the leisure fishermen will drop in a few mackerel depending on their catch! We have a unique relationship with the harbour and its amenities.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων