Σπίτι στον προορισμό Cahirsiveen, County KerryΙδιώτης οικοδεσπότης

Εξερευνήστε το δαχτυλίδι του Kerry και το Wild Atlantic Way

Εξερευνήστε το δαχτυλίδι του Kerry και το Wild Atlantic Way

Συλλογή φωτογραφιών για Explore the Ring of Kerry and Wild Atlantic Way

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Εξερευνήστε το δαχτυλίδι του Kerry και το Wild Atlantic Way

10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4+ μπάνιαΓια 8 άτομα255 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Cahirsiveen, County Kerry
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKells Bay House & Gardens5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Rossbeigh31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚιλάρνι (KIR-Κέρι)68 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Dingle75 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

4 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξερευνήστε το δαχτυλίδι του Kerry και το Wild Atlantic Way

Αυτό το όμορφο και πολυτελές σπίτι 4 υπνοδωματίων βρίσκεται ακριβώς έξω από το δαχτυλίδι του Kerry στο δρόμο του Άγριου Ατλαντικού και το δαχτυλίδι του Kerry, σε μια ιδιωτική ήσυχη περιοχή με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές για να ανακαλύψετε τον δακτύλιο του Kerry, το Killarney, το Dingle καθώς και να επισκεφθείτε τα νησιά Skellig. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης Kerry, με θέα στον κόλπο Dingle και τον Ατλαντικό Ωκεανό, αυτό το ξενοδοχείο είναι μοναδικά απομονωμένο και ένα ήσυχο καταφύγιο, με τον ήχο τρεχούμενου νερού που ακούγεται να βγαίνει από το βουνό. Μην εκπλαγείτε να δείτε τα περιστασιακά πρόβατα ή κατσίκια να περιπλανηθούν στο ακίνητο.

Όπως και εμείς στο facebook και στο Instagram @RingOfKerryHolidayHome
Για επιπλέον κριτικές επισκεπτών του σπιτιού μας, ελέγξτε μας σε ένα * i * r * b * n * b * .ie / δωμάτια / 21488397;s = 51

Σε ιδανική τοποθεσία για να κάνετε ημερήσιες εκδρομές για να ανακαλύψετε τον δακτύλιο του Kerry. Επισκεφθείτε το Dingle και δείτε το «Δάσκαλο». Η παραλία Kells Bay 'Blue Flag' βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και είναι ιδανική για κολύμπι κλπ. Το περπάτημα στο λόφο, τα αλιευτικά ταξίδια, το ποδήλατο, η ιππασία, τα θαλάσσια σπορ και οι οικολογικές περιηγήσεις είναι διαθέσιμα σε τοπικό επίπεδο. Η περιοχή διαθέτει μερικά παγκοσμίου φήμης γήπεδα γκολφ σε κοντινά Waterville, Dooks, Killarney και Ballybunnion.

Το σπίτι βρίσκεται μπροστά στην τοπική φυσική πέτρα βοηθώντας την ιδιοκτησία να συνδυάσει την ατμόσφαιρα της χωρίς προβλήματα. Το ευρύχωρο ισόγειο είναι ένα φιλόξενο σχεδιασμό με ανοιχτό σχέδιο, που διαθέτει μια εντυπωσιακή σόμπα στερεών καυσίμων. Ξεκουραστείτε στον καναπέ δίπλα από τη σόμπα, διαβάστε ένα βιβλίο, παρακολουθήστε το Netflix στην έξυπνη τηλεόραση 55 "ή απλά κοιτάξτε την πλευρά του βουνού ή τον άγριο Ατλαντικό Ωκεανό! Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα - μεγάλο ψυγείο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, εστίες αερίου, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήρα κλπ.

Το ακίνητο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Ξεκουραστείτε στο πολυτελές κρεβάτι μεγέθους superking στο κυρίως υπνοδωμάτιο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης μια γκαρνταρόμπα καθώς και ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Δύο επιπλέον ευρύχωρα υπνοδωμάτια διαθέτουν άνετα κρεβάτια king size και το καθένα περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό ντους c / w. Το τελευταίο υπνοδωμάτιο είναι διακοσμημένο με γούστο και περιλαμβάνει δύο διπλά κρεβάτια. Το master master μπάνιο στο ισόγειο περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο ντους και ένα κομψό μεγάλο μπάνιο.

Το ακίνητο θερμαίνεται με ένα ζωνοποιημένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που είναι οικονομικό και αποδοτικό και σας κρατά ζεστό και άνετο στους ψυχρότερους χειμερινούς μήνες.

Η περιοχή αποτελεί μέρος του διεθνώς αναγνωρισμένου «Kerry Dark Sky Reserve» χωρίς καμία φωτεινή ρύπανση, όπου στις διαυγείς νύχτες χωρίς ουρανό ο ουρανός γεμίζει με εκατομμύρια αστέρια και άλλα αστρονομικά αξιοθέατα που βλέπουν με γυμνό μάτι.

Κάντε αυτό το διάστημα τη βάση σας για την περιπέτεια Kerry σε αυτή τη θεαματική και ανέγγιχτη περιοχή της Ιρλανδίας.

Ο κόλπος Kells είναι ένα παλιό γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται ανάμεσα στο Glenbeigh και το Cahersiveen. Είναι ένα ήσυχο και ήσυχο μέρος ανενόχλητο από τις πρόσφατες εξελίξεις και φιλοξενεί την παραλία Kells, μία από τις παραλίες της Γαλάζιας Σημαίας του Kerry. Η παραλία περιέχει πολλές πισίνες ροκ για να εξερευνήσετε, συναρπαστικό για τα παιδιά.

Υπάρχουν υπέροχη θέα στον κόλπο Dingle και τα νησιά Blasket από αυτήν την περιοχή. Για να έχετε τις καλύτερες απόψεις, πρέπει να κατευθυνθείτε προς μια περιοχή κοντά στο αποκαλούμενο "στάδιο βουνού". Από εδώ με τα βουνά ως σκηνικό (παλιές σιδηροδρομικές σήραγγες περνάνε από το βουνό από μια παλιά εποχή) μπορείτε να πάρετε υπέροχη θέα, επιτρέποντας καιρό, της ακτογραμμής. Το όμορφα κατασκευασμένο "Gleesk Viaduct" (παλιά σιδηροδρομική γέφυρα) που χτίστηκε το 1892 μπορεί επίσης να δει από εδώ.

Εάν βρεθείτε σε ένα λόφο περπατώντας τότε μια σκηνή του "Kerry Way" περνά εδώ, μια ιδανική μέρα ημερών. Επίσης στην περιοχή θα βρείτε Kells Bay Gardens. Ένας παλιός Βικτωριανός Κήπος που περιέχει μια από τις σημαντικότερες συλλογές των υποτροπικών φυτών του νότιου ημισφαιρίου στην Ευρώπη, συναρμολογήθηκε αρχικά από την Αυστραλία αλλά πιο πρόσφατα από τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική.

Κοντά στο ξενοδοχείο είναι το Kells Bay House and Gardens με σχεδόν 18 εκτάρια υποπλάσιας τροπικής φύτευσης και δάσος. Υπάρχουν πάνω από 3 χιλιόμετρα περιπάτων στις διάφορες περιοχές του Κήπου, με ένα γραφικό καταρράκτη στην είσοδο του κήπου. Αξίζει μια επίσκεψη και επίσης διαθέτει καφετέρια και ταϊλανδικό εστιατόριο, ιδανικό για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Διαχειριστής καταλύματος

Michael O'Donnell

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please no smoking inside the house
On check-out there is a 0.30 EUR/kWh for electricity usage and a 1.00 EUR/Litre heating oil.
Additional guests to original booking (up to a maximum of 10, see room arrangements) can be added at a rate of €15 per night

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Κελς

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κελς) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Δε Ολντ Μπάρακς και Χωριό-μουσείο Kerry Bog, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Τόπος Γέννησης Daniel O'Connell's Birth Place και Ahacovra Holy Well. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Kells Bay House & Gardens και The Anchor. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Kells Bay House & Gardens - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάραγκ Λέικ - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Rossbeigh - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Dingle - 75 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Inch Strand - 81 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Καχιρσίβεν (CHE-Reeroe): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Caitins Pub - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sala Thai - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golden’s Of Kells - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Thatched Cottage - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Quarry Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lee B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Home
This was such a perfect spot for our family! Lots of room for everyone, comfortable, and gorgeous views. We loved the quiet and remote location. And it was also a great central spot for day trips. Highly recommend the hiking options nearby. The hosts were outstanding and had excellent recommendations for sights and restaurants. We can’t wait to come back!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Matt F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Couldn't have picked a better place!
The house was more than I could have ever imagined! Upon arriving to the house we met the housekeeper, Catherine. She was sweet and very informative. This was the first trip to Ireland for my wife and myself and the location of the house was perfect for everything we wanted to see and experience. The house is located in an International Dark Sky Reserve so on a clear night the views of the sky are simply breathtaking. If you're looking to explore the Ring of Kerry then this is the rental for you. We give it a 12 out of 10 and definitely would love to come back in the future!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Diane F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Property in a beautiful location!
My family of 5 had a fantastic stay! The house is beautiful and clean. I found myself going from room to room enjoying every fantastic view. The home is well appointed with everything you might need. Great location, just off the Ring of Kerry. Michael is a friendly and responsive host.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

10/10 Άριστο

Lesley V.

Perfect Gem
What a beautiful home! It was a perfect place for us to both relax and see the beauty of the Kerry Coastline. This home is away from it all, yet completely modern in its conveniences. It was spacious enough for the 6 of us, with room to spare. The western sunroom was a perfect place to enjoy coffee or tea in the morning, while taking the extraordinary landscape. The weather complied, and we had blue skies for several days, allowing us to take walks and hikes in the surrounding hills. We loved the sheep that were roaming around and were lucky enough to see many of the baby lambs as well. It is also close enough to drive the Ring of Kerry and to visit the nearby Dingle peninsula. Catherine was very kind and welcoming when we arrived, and showed us around and how things worked. We can't speak highly enough of this beautiful Kerry treasure. Thank you, Michael for opening your home to us!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michael O'Donnell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες