Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Casa Amapola, El Rincón de Monasterio & SPA για 2 άτομα

Casa Amapola, El Rincón de Monasterio & SPA για 2 άτομα

Συλλογή φωτογραφιών για Casa Amapola, El Rincón de Monasterio & SPA for 2 people

Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Casa Amapola, El Rincón de Monasterio & SPA για 2 άτομα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα62 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Monasterio, Guadalajara
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCiudad Encantada de Tamajón24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών Φυσικού Πάρκου Hayedo de la Tejera Negra63 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο της Siguenza64 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο Adolfo Suarez Madrid-Barajas (MAD), Μαδρίτη91 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Casa Amapola, El Rincón de Monasterio & SPA για 2 άτομα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των σπιτιών μας, μπορείτε να συμβουλευτείτε το διαδίκτυο: www. elrincondemonasterio com

Το El Rincón de Monasterio & Spa είναι μια πανέμορφη γωνιά χαλάρωσης και ρομαντισμού, που βρίσκεται στο Μοναστήρι, μια ήσυχη και όμορφη πόλη που ανήκει στο φυσικό πάρκο της Σιέρα Νορτ ντε Γκουανταλαχάρα.
Η προνομιακή του θέση, λίγο περισσότερο από μια ώρα από τη Μαδρίτη. το όμορφο φυσικό περιβάλλον και την ηρεμία του, το καθιστούν το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από τον σύντροφό σας και να ξεφύγετε από το άγχος και την καθημερινή ρουτίνα, απολαμβάνοντας την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Η Γωνιά της Μονής αποτελείται από ένα σύνολο 8 αγροτικών κατοικιών. όλα διαφορετικά και εντελώς ανεξάρτητα. που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική γοητεία της. Αυτά, εκτός από το ότι είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού. Προσφέρουν μια μαγευτική, ρουστίκ και ρομαντική ατμόσφαιρα. όπου όλα έχουν ληφθεί μέριμνα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Τα καταλύματα στο Rincón de Monasterio είναι ευρύχωρα και άνετα. Όλα έχουν ατομική θέρμανση. ένα ευρύχωρο καθιστικό με καναπέ, ξύλο ή τζάκι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και DVD. Οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και μεγάλη ποικιλία μαγειρικών σκευών. Τα υπνοδωμάτια έχουν κρεβάτια μεταξύ 1,50 και 1,80 μ. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε τη μοναδικότητα του να έχουμε τζακούζι και χρωματοθεραπεία όλα αυτά. και εκείνους της υψηλότερης κατηγορίας, SPA με: τζακούζι? Χρωμοθεραπεία, Tantra Divan και σάουνα. Όλα έχουν ένα πλήρες μπάνιο και κάποια τουαλέτα.

Στην τιμή της κράτησης συμπεριλαμβάνονται οι προστιθέμενες αξίες: μικρό κρύο ευρωπαϊκό πρωινό το οποίο ανανεώνεται καθημερινά. καθημερινό φορτίο καυσόξυλων για καμινάδες. WIFI; παροχές για το μπάνιο και το τζακούζι. πετσέτες και μπουρνούζια σε μπάνια και ιαματικά λουτρά. υπηρεσία υποδοχής; βιντεοθήκη και επιτραπέζια παιχνίδια.
Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία και να απολαύσετε το υπαίθριο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μην χάσετε την φανταστική και δροσιστική εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, με αποκλειστική πρόσβαση για τους καλεσμένους μας!

Επιπλέον, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις διαδρομές και τα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε στο υπέροχο περιβάλλον και το περιβάλλον της Sierra Norte de Guadalajara.
Ως τέλειο συμπλήρωμα, απολαύστε τις υπηρεσίες μασάζ και τις θεραπείες Spa. την ποικιλία των αποδράσεων. τα δείπνα και τις ρομαντικές λεπτομέρειες για να περιποιηθείτε τον συνεργάτη σας.

Στο El Rincón de Monasterio, όλα φροντίζονται έτσι ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να απολαύσετε μια αυθεντική ρομαντική απόδραση. Απολαύστε μια στιγμή οικειότητας ως ζευγάρι, πλαισιωμένο σε ένα μοναδικό περιβάλλον.
Περισσότερες πληροφορίες στο www. elrincondemonasterio com
Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε προσωπικά για τις τιμές. πρόσθετες και συμπληρωματικές υπηρεσίες · προσφέρει ... θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά!

Διαχειριστής καταλύματος

Mercedes Álvarez Madi
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Μοναστέριο

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Μοναστέριο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Casa Museo Arcipreste de Hita και Church Museums, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πλατεία Plaza del Pilar και Puerta de Santa María. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση, εξερεύνηση σπηλαίων και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Monasterio, Guadalajara

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ciudad Encantada de Tamajón - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτης του Αλχίμπε - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Φυσικού Πάρκου Hayedo de la Tejera Negra - 63 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο της Siguenza - 64 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο La Pinilla - 106 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Espinosa de Henares: 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurante Ballestero - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Saboya - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Mirador de Arbancon - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Marisquería Izarlamar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hermanos Martinez - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jessica C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Escapada excelente
Si te apetece desconectar de todo este es tu sitio, las casas que tienen están totalmente equipadas al detalle, el servicio que ofrecen es muy bueno y recarcar que Mercedes es un encanto de mujer y estuvo atenta en cada momento. Lo recomiendo 100% piscina muy limpia climatizada, nosotras en especial pedimos cena romántica y masaje y todo fue de 10 para darle la sorpresa a mi pareja. Volveremos!
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Esther P.

Escapada de ensueño
El trato de Mercedes fue muy cercano, nos explico las rutas de los pueblos de la zona y demás. A la casa no le faltó ni un solo detalle, ninguno. Un delicioso bizcocho para desayunar y totalmente equipada la casa. Ha sido como una luna de miel.
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Begoña

Fantástico y totalmente recomendable
Hemos estados alojados en la casa Amapola. Ha sido todo fantástico, desde la llegada hasta la salida. El desayuno muy rico, el bizcocho casero estupendo, las dos cenas que hicimos también fantásticas, la romántica con un montón de detalles que la hicieron muy especial. La casa muy cómoda y tranquila, se descansa muchísimo. Tanto Mercedes como Mikel encantadores. Mercedes nos explicó un montón de cosas de la zona, lo que hizo que visitáramos sitios increíbles y que comiéramos muy bien en los pueblos de alrededor. Sin duda, totalmente recomendable y volveremos!! Un saludo y muchas gracias por hacer del fin de semana una experiencia inolvidable :)
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Clotilde

Un gusto
Un gusto relajarse y aislarse en un sitio así. Todo ha resultado sencillísimo gracias a la dueña, Mercedes, que pone todas las facilidades y el cariño del mundo. Recomendado
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Encarni M.

Sensacional
Unos día inolvidables. Hemos estado en el apartamento Lavanda, pequeño, acogedor, tranquilo, con tu jacuzzi, chimenea con leña. La cena muy completa, demasiados postres, jajaja. El entorno maravilloso, paseitos a la vera de riachuelos, álamos, chopos, etc. Con los colores del otoño y para más encanto, con fina lluvia. Espectacular, en serio. La propietaria, Mercedes, un absoluto placer conocerla, por la atención, información y sobre todo por la conversación mantenida que me vino de perlas, como si hubiese hablado con una psicóloga. Muchas gracias Mercedes por todo.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mercedes Álvarez Madi

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων